-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.881
Ya bu ay şu aldığım testleri kullancam tuttu tuttu,tutmazsa başlarım deyip salcam olayı.o beni dürtsün gari)))
Ben onu dürtünce bebek olmuyor baksana)))))((((((
Canımmm, kaçta bir bilmiyorum ama kanda ıkmama ihtimalide var ama çok çok çok düşük.
Benim de 7 gün gecikmede 1,00 çıkmıştı sonuç hamile değilim,10. gün regl oldum.
çok umutlanma sonra enkaz haline geliyoruz...
biraz daha bekle
ya inşallah o çok düşük ihtimal ben de de çıkar. ama olmaz sa da takdiri ilahi yapacak bişiy yok ne yapalım . rabbim isteyen herke se versin inşallah.
geliyim.nereye gelcem.
pendik bölge hastanesinde olcam bacım
canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembellerbugün adetimin 3.günü tüh kaçırdım ...evet tatlım, olan güzelim spermler bile nasıl düşüyor mesela bak tatlım bizim sperm değerlerimiz nasıl düşmüş
ilk testimiz: total sperm= 40 milyon, sperm konsantrasyonu=13.5,hareketlilik=51.1, morfoloji=24.1(WHO)
2.testimiz: total sperm=15.9, sperm konsantrasyonu=5.3, hareketlilik=%34,morfoloji =0
3.testimiz: total sperm=33 milyon, sprem konsantrasyonu=16.5, hareketlilik=11.5, morfoloji=0
4.testimiz: total sperm=35.1 milyon, sperm konsantrasyonu=11.7, hareketlilik=17.9,morfoloji%16
benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydioda öyle diyo.
hayatım vazmı geçsek acaba.
ben dikdik bakınca.
ama ben hergün papatya alamam bi yerden sonra papatya gözünde hergün aldığım ekmek gibi olcak.
ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımıinş canım o günleri görürüz...zaten burası bana baya iyi geliyor.geçen gün ban yediğimiz zaman moralim bozuktu daha sonra topiğimiz açılınca tekrardan masa başında gülmeye başladım falan filan fistaneşim,çok mu seviyorsun orda yazışmak ne kadar hoşuna gidiyor öyle falan dedi...iyi ki varsınız bacılarım
canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:belkim bayılmaya korkuyom len
kaçta olcan..özelden numara nein at.seni nası bulcam.
canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembellerben ancak tayin görünce sıkı bir kontrole gidebilirim malesef
benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydiona da doğum günümü unuttun diye kızmıştımda öyle
ne kocalar var
ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımıbenide gülerken yakalıyo kocam, manyak mısın neye gülüyon diyo klüpten çıkmaz oldun diyo
canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:
ay canımya ciddimisin sen ta ümraniyeden buralara yorulma kıyamam ama düşünmen bile yeter çok mutlu oldum inan
görümcem var onu götürcem yanımda oda hamile ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum ailemin haberi yok duysalar napçan 3.çocuğu dicekler söyleyemiyorum :2::2::2:böyle bi durum işte
Gecmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin.umarım kolay olur.dönünce yazarsın artık bekliyoruuuuuuuz)
hayat mucizelerle dolu valla.herşey olabilir.inşallah hayırlısı olur.
bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar.inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...
canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembellerben ancak tayin görünce sıkı bir kontrole gidebilirim malesef
benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydiona da doğum günümü unuttun diye kızmıştımda öyle
ne kocalar var
ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımıbenide gülerken yakalıyo kocam, manyak mısın neye gülüyon diyo klüpten çıkmaz oldun diyo
canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:
ay canımya ciddimisin sen ta ümraniyeden buralara yorulma kıyamam ama düşünmen bile yeter çok mutlu oldum inan
görümcem var onu götürcem yanımda oda hamile ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum ailemin haberi yok duysalar napçan 3.çocuğu dicekler söyleyemiyorum :2::2::2:böyle bi durum işte
inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki. 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...
ümraniyeden değil, leventten.
tabi izin filan şeyetmem lazımdı öncelikle.
ihtiyacın varsa denerim vallaha.
inşallah canım tezz zaman da o haberi veririm sizler den alırız 2014 olmadan hamilelik haberlerimizi alalım inş.bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar.
ama inşallah senin beşinin haberini alırız tez zamanda
inşallah olur canım.belki de şuan seninledir.bikaç gün daha bekle de git test yaptır o zaman.
inşallah canım tezz zaman da o haberi veririm sizler den alırız 2014 olmadan hamilelik haberlerimizi alalım inş.
inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim nasip etsin kısmetimde varsa bu ay olur olmaz sa da rabbim tez zamnda nasip etsin inşallh