Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54

ya inşallah o çok düşük ihtimal ben de de çıkar. ama olmaz sa da takdiri ilahi yapacak bişiy yok ne yapalım . rabbim isteyen herke se versin inşallah.

canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembeller ben ancak tayin görünce sıkı bir kontrole gidebilirim malesef
oda öyle diyo.
hayatım vazmı geçsek acaba.
ben dikdik bakınca.
ama ben hergün papatya alamam bi yerden sonra papatya gözünde hergün aldığım ekmek gibi olcak.

benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydi ona da doğum günümü unuttun diye kızmıştımda öyle
ne kocalar var
ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımı benide gülerken yakalıyo kocam, manyak mısın neye gülüyon diyo klüpten çıkmaz oldun diyo
belkim bayılmaya korkuyom len
canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:

kaçta olcan..özelden numara nein at.seni nası bulcam.

ay canımya ciddimisin sen ta ümraniyeden buralara yorulma kıyamam ama düşünmen bile yeter çok mutlu oldum inan

görümcem var onu götürcem yanımda oda hamile ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum ailemin haberi yok duysalar napçan 3.çocuğu dicekler söyleyemiyorum :2::2::2:böyle bi durum işte

teşekkürler cnm inş.iyi sonuçlar alırız cumartesi anlatırım sizede

Gecmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin.umarım kolay olur.dönünce yazarsın artık bekliyoruuuuuuuz)

hayat mucizelerle dolu valla.herşey olabilir.inşallah hayırlısı olur.

inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki. 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...

Son düzenleme:
bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar.
ama inşallah senin beşinin haberini alırız tez zamanda

e benim kocam bi tane şekerim.

ümraniyeden değil, leventten.
tabi izin filan şeyetmem lazımdı öncelikle.
ihtiyacın varsa denerim vallaha.

inşallah olur canım.belki de şuan seninledir.bikaç gün daha bekle de git test yaptır o zaman.

bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar.
ama inşallah senin beşinin haberini alırız tez zamanda
inşallah canım tezz zaman da o haberi veririm sizler den alırız 2014 olmadan hamilelik haberlerimizi alalım inş.
inşallah olur canım.belki de şuan seninledir.bikaç gün daha bekle de git test yaptır o zaman.

inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim nasip etsin kısmetimde varsa bu ay olur olmaz sa da rabbim tez zamnda nasip etsin inşallh

artık buna çok ihtiyacım var gerçekten

SELAM KIZLAR
ben 13 eylülde boş gebelik nedeyle kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk adetten sonra denedik bat 16 kasım benimde karnımda ağrılar 1 hafta öncesinde başladı kasıklarımda özellikle...bi kaç sabah kalktığımda gözlerim karardı baş dönmesi yaşadım...ayrıca ilk gebelikte başlangıcında grip olmuştum şuanda yine gribim aynı şeyler olabilirmi yine gebelik varmıdır acaba psikolijikmi ...kan testi için okadar zor duruyorum ki ama kendimi frenliyorum ...hastanenin kapısından döndüm bir kaç kere sabırla bekliyorum burayı takip ediyorum gün gün vakit geçiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…