Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Canımmm, kaçta bir bilmiyorum ama kanda ıkmama ihtimalide var ama çok çok çok düşük.

Benim de 7 gün gecikmede 1,00 çıkmıştı sonuç hamile değilim,10. gün regl oldum.

çok umutlanma sonra enkaz haline geliyoruz...

biraz daha bekle

ya inşallah o çok düşük ihtimal ben de de çıkar. ama olmaz sa da takdiri ilahi yapacak bişiy yok ne yapalım . rabbim isteyen herke se versin inşallah.

bugün adetimin 3.günü tüh kaçırdım ...evet tatlım, olan güzelim spermler bile nasıl düşüyor mesela bak tatlım bizim sperm değerlerimiz nasıl düşmüş

ilk testimiz: total sperm= 40 milyon, sperm konsantrasyonu=13.5,hareketlilik=51.1, morfoloji=24.1(WHO)
2.testimiz: total sperm=15.9, sperm konsantrasyonu=5.3, hareketlilik=%34,morfoloji =0
3.testimiz: total sperm=33 milyon, sprem konsantrasyonu=16.5, hareketlilik=11.5, morfoloji=0
4.testimiz: total sperm=35.1 milyon, sperm konsantrasyonu=11.7, hareketlilik=17.9,morfoloji%16
canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembeller :KK57: ben ancak tayin görünce sıkı bir kontrole gidebilirim malesef:KK14:
oda öyle diyo.
hayatım vazmı geçsek acaba.
ben dikdik bakınca.
ama ben hergün papatya alamam bi yerden sonra papatya gözünde hergün aldığım ekmek gibi olcak.

:KK9::KK9::KK9:
benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydi :KK14: ona da doğum günümü unuttun diye kızmıştımda öyle :KK57:
ne kocalar var :63:
inş canım o günleri görürüz...zaten burası bana baya iyi geliyor.geçen gün ban yediğimiz zaman moralim bozuktu daha sonra topiğimiz açılınca tekrardan masa başında gülmeye başladım falan filan fistan:KK1::KK1: eşim,çok mu seviyorsun orda yazışmak ne kadar hoşuna gidiyor öyle falan dedi...iyi ki varsınız bacılarım:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımı :KK53: benide gülerken yakalıyo kocam, manyak mısın neye gülüyon diyo :KK53::KK53::KK53: klüpten çıkmaz oldun diyo :KK53:
belkim bayılmaya korkuyom len :KK53::KK53::KK53:
canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:

kaçta olcan..özelden numara nein at.seni nası bulcam.

ay canımya ciddimisin sen ta ümraniyeden buralara yorulma kıyamam ama düşünmen bile yeter çok mutlu oldum inan :KK16::KK16::KK16:

görümcem var onu götürcem yanımda oda hamile ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum ailemin haberi yok duysalar napçan 3.çocuğu dicekler söyleyemiyorum :2::2::2:böyle bi durum işte

canım bizim spermde 40 milyon civarı. ama hareketli oranı az. tembeller :KK57: ben ancak tayin görünce sıkı bir kontrole gidebilirim malesef:KK14:

benim adam en son nişanlıyken çiçek getirdiydi :KK14: ona da doğum günümü unuttun diye kızmıştımda öyle :KK57:

ayy evet ya.. önceki aylar uyuyarak geçiriyordum buhranlarımı :KK53: benide gülerken yakalıyo kocam, manyak mısın neye gülüyon diyo :KK53::KK53::KK53: klüpten çıkmaz oldun diyo :KK53:

canım şimdiden geçmiş olsun. iyi sonuçlar alırsın inşallah. nasıl olduğunu bana da anlat ki cesaret bulup çektireyim :18::18::18:

teşekkürler cnm inş.iyi sonuçlar alırız cumartesi anlatırım sizede :KK16::KK16::KK16:

ay canımya ciddimisin sen ta ümraniyeden buralara yorulma kıyamam ama düşünmen bile yeter çok mutlu oldum inan :KK16::KK16::KK16:

görümcem var onu götürcem yanımda oda hamile ama napıyım başka kimseye söyleyemiyorum ailemin haberi yok duysalar napçan 3.çocuğu dicekler söyleyemiyorum :2::2::2:böyle bi durum işte

Gecmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin.umarım kolay olur.dönünce yazarsın artık bekliyoruuuuuuuz:KK66:)

hayat mucizelerle dolu valla.herşey olabilir.inşallah hayırlısı olur.

inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki. 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...

Son düzenleme:
inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...
bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar. :KK19:
ama inşallah senin beşinin haberini alırız tez zamanda :KK53:

e benim kocam bi tane şekerim. :KK33:

ümraniyeden değil, leventten.
tabi izin filan şeyetmem lazımdı öncelikle.
ihtiyacın varsa denerim vallaha.

inşallah bi mucize olur ve ben hamileyimdir inşallah çokkkk istiyorum ve bu ay farklı şeyler hissediyorum sanki. 4 gün önce arkadışım beni aramıştı ve rüyasında bi kızımın olduğunu görmüş yeni doğum yapmışım kola bi doğumum olmuş ve benim de gecikmem olunca kendimi bu rüyayı hamilemiyim acaba diye yormaktan alı koyamadım. kendimi ümitlendirdim açıkcasıı inşalllahhhhh olur...

inşallah olur canım.belki de şuan seninledir.bikaç gün daha bekle de git test yaptır o zaman.

bacım benden bebek beklentisi olanlar da hep rüya bahanesiyle ağzımı arıyolar. :KK19:
ama inşallah senin beşinin haberini alırız tez zamanda :KK53:
inşallah canım tezz zaman da o haberi veririm sizler den alırız 2014 olmadan hamilelik haberlerimizi alalım inş.
inşallah olur canım.belki de şuan seninledir.bikaç gün daha bekle de git test yaptır o zaman.

inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim nasip etsin kısmetimde varsa bu ay olur olmaz sa da rabbim tez zamnda nasip etsin inşallh

inşallah canım tezz zaman da o haberi veririm sizler den alırız 2014 olmadan hamilelik haberlerimizi alalım inş.

inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor rabbim nasip etsin kısmetimde varsa bu ay olur olmaz sa da rabbim tez zamnda nasip etsin inşallh

artık buna çok ihtiyacım var gerçekten :KK14::KK14::KK14:

SELAM KIZLAR
ben 13 eylülde boş gebelik nedeyle kürtaj olmak zorunda kaldım
ilk adetten sonra denedik bat 16 kasım benimde karnımda ağrılar 1 hafta öncesinde başladı kasıklarımda özellikle...bi kaç sabah kalktığımda gözlerim karardı baş dönmesi yaşadım...ayrıca ilk gebelikte başlangıcında grip olmuştum şuanda yine gribim aynı şeyler olabilirmi yine gebelik varmıdır acaba psikolijikmi ...kan testi için okadar zor duruyorum ki ama kendimi frenliyorum ...hastanenin kapısından döndüm bir kaç kere sabırla bekliyorum burayı takip ediyorum gün gün vakit geçiriyorum...

X