Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ SENİNDE VAR MAŞALLAH HADİ BİDE KAN VER GECİKMEYİ BEKLEME BENCE :)

Yaaaa ben bugn ne guzel haberler alıyrm bu kızlardan süperrrr cok sevindim... sağlklı bir gebeligin olur insallah darısı banaaaaaa

Kizlar ilac kullanmam icin betaya bakildi cok uzgunum adete 5 gün var yumurtlamanin ustunden 8 gün gecti sonucum <2 cikti kendimi cok kotu hissediyorum

Ayyy ne guzel degerin de guzel cikmis masallah...insallah saglikla kucagina alirsin canim

Aaaaaa benimle aynı belirtilern varmı ?
Kasıklarımda ara ara küçük batmalar var yaklaşık 4 5 gündür ama dün akşam ve bu gün daha da arttı . Hatta sabah batmayla uyandım bikaç saniye sürüyor kimi zaman hafif bazen keskin anlayamadım ne olduğunu . Eğer gebelik yoksa iltihap ya da kistten şüpheleniyorum. Bi de göğüslerimde biraz dolgunluk var dokununca acımalar ama bata az kaldı diye de olabilir. Sende belirti var mı canım ?

Aynıları bendede var bel agrisi sırt agrisi var ara ara hissediyrm. Pazar sabahı test yapasım var erken gebelk bu aydan umutluyum cnkü bakalım kısmet insallah pozitifleri görürürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…