- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
KIZ SENİNDE VAR MAŞALLAH HADİ BİDE KAN VER GECİKMEYİ BEKLEME BENCE :)Yarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedimen son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsun
Ay canım benim ne güzel şeyler söylüyosunKIZ SENİNDE VAR MAŞALLAH HADİ BİDE KAN VER GECİKMEYİ BEKLEME BENCE :)
Yaaaa ben bugn ne guzel haberler alıyrm bu kızlardanMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Ah canım benim darısı sana tüm isteyenlere bol bol dualar edelim Rabbimden isteyelim inşallahhhhhYaaaa ben bugn ne guzel haberler alıyrm bu kızlardansüperrrr cok sevindim... sağlklı bir gebeligin olur insallah darısı banaaaaaa
Canım seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendini üzme her şey olacağına varır Rabbim doğru zamanı biliyordur biraz daha sabırKizlar ilac kullanmam icin betaya bakildi cok uzgunum adete 5 gün var yumurtlamanin ustunden 8 gün gectisonucum <2 cikti kendimi cok kotu hissediyorum
Oyle canim da bu ay cok umitliydim Rabbim buyuk sabir sabir. Allah kimsenin kucagini bos birakmasinCanım seni çok iyi anlıyorum ama lütfen kendini üzme her şey olacağına varır Rabbim doğru zamanı biliyordur biraz daha sabır
Amin canım aminOyle canim da bu ay cok umitliydim Rabbim buyuk sabir sabir. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Verdim cnm da labaratuvarda cihazda sorun varmis yarin cikcakAy canım benim ne güzel şeyler söylüyosunsen ikinci testi verdin mi baktın mı artışına
Ayyy ne guzel degerin de guzel cikmis masallah...insallah saglikla kucagina alirsin canimMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Sağol canım inşallahAyyy ne guzel degerin de guzel cikmis masallah...insallah saglikla kucagina alirsin canim
Insallah cnmSağol canım inşallahbende senin hayırlı haberlerini bekliyorum
Aaaaaa benimle aynı14 nisanİnşallah bu ay bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız
SüperrrrrKizlar bugun kan verdim 68.53 olmus degerim..
Kasıklarımda ara ara küçük batmalar var yaklaşık 4 5 gündür ama dün akşam ve bu gün daha da arttı . Hatta sabah batmayla uyandım bikaç saniye sürüyor kimi zaman hafif bazen keskin anlayamadım ne olduğunu . Eğer gebelik yoksa iltihap ya da kistten şüpheleniyorum. Bi de göğüslerimde biraz dolgunluk var dokununca acımalar ama bata az kaldı diye de olabilir. Sende belirti var mı canım ?Aaaaaa benimle aynıbelirtilern varmı ?
Aynıları bendede varKasıklarımda ara ara küçük batmalar var yaklaşık 4 5 gündür ama dün akşam ve bu gün daha da arttı . Hatta sabah batmayla uyandım bikaç saniye sürüyor kimi zaman hafif bazen keskin anlayamadım ne olduğunu . Eğer gebelik yoksa iltihap ya da kistten şüpheleniyorum. Bi de göğüslerimde biraz dolgunluk var dokununca acımalar ama bata az kaldı diye de olabilir. Sende belirti var mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?