• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedim 😂 en son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsun
KIZ SENİNDE VAR MAŞALLAH HADİ BİDE KAN VER GECİKMEYİ BEKLEME BENCE :)

Merhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükür 🥰 doktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh 🤲
Yaaaa ben bugn ne guzel haberler alıyrm bu kızlardan 🤩🤩🤩 süperrrr cok sevindim... sağlklı bir gebeligin olur insallah 🤲🤲 darısı banaaaaaa 🤩🤩

Kizlar ilac kullanmam icin betaya bakildi cok uzgunum adete 5 gün var yumurtlamanin ustunden 8 gün gecti :( sonucum <2 cikti kendimi cok kotu hissediyorum 😔

Merhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükür 🥰 doktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh 🤲
Ayyy ne guzel degerin de guzel cikmis masallah...insallah saglikla kucagina alirsin canim

Aaaaaa benimle aynı 🤩 belirtilern varmı ?
Kasıklarımda ara ara küçük batmalar var yaklaşık 4 5 gündür ama dün akşam ve bu gün daha da arttı . Hatta sabah batmayla uyandım bikaç saniye sürüyor kimi zaman hafif bazen keskin anlayamadım ne olduğunu . Eğer gebelik yoksa iltihap ya da kistten şüpheleniyorum. Bi de göğüslerimde biraz dolgunluk var dokununca acımalar ama bata az kaldı diye de olabilir. Sende belirti var mı canım ?

Kasıklarımda ara ara küçük batmalar var yaklaşık 4 5 gündür ama dün akşam ve bu gün daha da arttı . Hatta sabah batmayla uyandım bikaç saniye sürüyor kimi zaman hafif bazen keskin anlayamadım ne olduğunu . Eğer gebelik yoksa iltihap ya da kistten şüpheleniyorum. Bi de göğüslerimde biraz dolgunluk var dokununca acımalar ama bata az kaldı diye de olabilir. Sende belirti var mı canım ?
Aynıları bendede var 🤩 bel agrisi sırt agrisi var ara ara hissediyrm. Pazar sabahı test yapasım var erken gebelk bu aydan umutluyum cnkü 🤩 bakalım kısmet insallah pozitifleri görürürz 🤲

Back