• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm naptın merak ettimm durumun ne şuan ?
Canım bugun öğleden sonra yine kan vericem değer artmışmı bakılcak.. dün sabah kaset test yaptım birde bugun sabah yaptım bi bakarmısın artmış gibi dimi sanki..

Eklentiler

• 20210408_081650.jpg
    20210408_081650.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 49
Canım bugun öğleden sonra yine kan vericem değer artmışmı bakılcak.. dün sabah kaset test yaptım birde bugun sabah yaptım bi bakarmısın artmış gibi dimi sanki..
Evet net belli cizgi digerlerinden farklı.. Insallah saglklı bir gebeligin olur canm benim dualarm seninle güzel haberler ver bize 🤲

Benimki 11 Nisan dün test yaptım kendimi iyi hissetmiyordum diye silik çizgi çıktı gibime geldi bakalım pazar gunu bekliyecem

Fazlamı damlattn idrarı ? Yada test bozuk kırmizlk cok var. Ince cizgi olması lazm göremedm ben. Fotogrftan zor anlasır gerçi sen daha iyi görürsn. Cumrtesi tekrarla testini. 3 damla kadar damlat.
Yok idrar fazla damlatmadim ama sonradan kırmızılik giti yerinde silik görünen çizgi var

Bilmiyom halsizlik ve mide bulantısı 🤲rabbim tüm isteyenlere versin biz 9 aydır evliyiz iki üç ay denedik olmadı bakalım
Daha yenisin benim gibi 🤩 bende 2.5 yıldır evliyim 2 3 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama zamanıma denk getirdm umutluyum o yüzden. Bende adetimi bekliyorum eger olmazsam o zaman test yapcm. Allah isteyen herkese versin 🙏

Nedir durumun verdin mi kan canm ?
Yarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedim 😂 en son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsun

Eklentiler

• BD2A1B7B-AFB5-4A05-B223-750A07BD2C14.jpeg
    BD2A1B7B-AFB5-4A05-B223-750A07BD2C14.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 70
Yarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedim 😂 en son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsun
Kız net ckmis cizgi hadi insallah 🤩 degerlerin guzel cikar umarım, saglklı bir gebelgn olur. Haberlerni bekliyrz 🤲

Back