- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Benimde geldi geldigi gunü degerlendirdim 3 gün boyunca. Insallah tutar ikimizindeBu ay geldi benim yumurtlama oldugu gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde geldi geldigi gunü degerlendirdim 3 gün boyunca. Insallah tutar ikimizindeBu ay geldi benim yumurtlama oldugu gun
Insallah yumurtlamadan sonra kasik agrim bel agrim oldu sevindim. Ama suan adet belirtileri yasiyorum bu ayda olmadi benim buyuk ihtimal insallah senin olur canimmBenimde geldi geldigi gunü degerlendirdim 3 gün boyunca. Insallah tutar ikimizinde
Canm naptın merak ettimm durumun ne şuan ?Bebis var cnm ama iste deger dusuk dedi doktor 2 gun sonra bida kan vericeksin 2 kat artmasi lazim dedi.. duzenli artmazsa kimyasal olabilir dedi
Canım bugun öğleden sonra yine kan vericem değer artmışmı bakılcak.. dün sabah kaset test yaptım birde bugun sabah yaptım bi bakarmısın artmış gibi dimi sanki..Canm naptın merak ettimm durumun ne şuan ?
Evet net belli cizgi digerlerinden farklı.. Insallah saglklı bir gebeligin olur canm benim dualarm seninle güzel haberler ver bizeCanım bugun öğleden sonra yine kan vericem değer artmışmı bakılcak.. dün sabah kaset test yaptım birde bugun sabah yaptım bi bakarmısın artmış gibi dimi sanki..
Insallah cnm isteyen herkeze nasip etsin rabbim Rabbim olmayan herkeze versin kucagini bos birakmasin ..Evet net belli cizgi digerlerinden farklı.. Insallah saglklı bir gebeligin olur canm benim dualarm seninle güzel haberler ver bize
Fotogrfi varsa atarmsn bi bakalım ? Cumrtesi pszar yaparsan daha net cıkar yada kan verirsinBenimki 11 Nisan dün test yaptım kendimi iyi hissetmiyordum diye silik çizgi çıktı gibime geldi bakalım pazar gunu bekliyecem
Fotogrfi varsa atarmsn bi bakalım ? Cumrtesi pszar yaparsan daha net cıkar yada kan verirsin
Fazlamı damlattn idrarı ? Yada test bozuk kırmizlk cok var. Ince cizgi olması lazm göremedm ben. Fotogrftan zor anlasır gerçi sen daha iyi görürsn. Cumrtesi tekrarla testini. 3 damla kadar damlat.
Yok idrar fazla damlatmadim ama sonradan kırmızılik giti yerinde silik görünen çizgi varFazlamı damlattn idrarı ? Yada test bozuk kırmizlk cok var. Ince cizgi olması lazm göremedm ben. Fotogrftan zor anlasır gerçi sen daha iyi görürsn. Cumrtesi tekrarla testini. 3 damla kadar damlat.
anladm, insallah vardır gebelik tekrarla cumrtesi, atarsn bizede. Buarada belirtilerin varmı ?Yok idrar fazla damlatmadim ama sonradan kırmızılik giti yerinde silik görünen çizgi var
Fazlamı damlattn idrarı ? Yada test bozuk kırmizlk cok var. Ince cizgi olması lazm göremedm ben. Fotogrftan zor anlasır gerçi sen daha iyi görürsn. Cumrtesi tekrarla testini. 3 damla kadar damlat.
Bilmiyom halsizlik ve mide bulantısı rabbim tüm isteyenlere versin biz 9 aydır evliyiz iki üç ay denedik olmadı bakalımanladm, insallah vardır gebelik tekrarla cumrtesi, atarsn bizede. Buarada belirtilerin varmı ?
Daha yenisin benim gibi bende 2.5 yıldır evliyim 2 3 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama zamanıma denk getirdm umutluyum o yüzden. Bende adetimi bekliyorum eger olmazsam o zaman test yapcm. Allah isteyen herkese versinBilmiyom halsizlik ve mide bulantısı rabbim tüm isteyenlere versin biz 9 aydır evliyiz iki üç ay denedik olmadı bakalım
Nedir durumun verdin mi kan canm ?Günaydın kızlar dayanamayıp bir test daha yaptım biraz daha koyu çıktı çok şükür cuma kan vereceğim dua edin benim için lütfen güzel bir değer çıksın
Yarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedim en son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsunNedir durumun verdin mi kan canm ?
Kız net ckmis cizgi hadi insallah degerlerin guzel cikar umarım, saglklı bir gebelgn olur. Haberlerni bekliyrzYarın vereceğim canım bugün adet günüm en azından bir gün bari gecikmiş olsun dedim en son test fotoğrafımı ekleyeyim. Benim için dua edin kızlarrr kimyasal filan olmasın bebeğimin kalp atışını duymak nasip olsun
Amiiinn canım inşallah öğrenir öğrenmez hemen yazarım buraya. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahKız net ckmis cizgi hadi insallah degerlerin guzel cikar umarım, saglklı bir gebelgn olur. Haberlerni bekliyrz