• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Korkulacak bişey yok canım ben anestezili oldum ama Oyüzden bişey hissetmedim ama anestezisiz olanların çoğu ağrı acı yok diyor kimi var diyor acı ağrı eşiğine bağlı ben dayanamam diye anestezili olmuştum
Bu ayda olmazsa soylicem doktoruma rahim filmi çektirsin 🥰 inşallah bu ay olurda gerekde kalmaz

Kızlar doktordan yeni çıktım geçen ay femara vermişti bu ay klomen verdi hem sağda hem solda bir çok yumurtam varmış bu da olmasa kendisi dedi diğer ay rahim filmi çekilecek sanırım femara bana ters etki yaptı

Merhaba sizleri görünce bende yazayım dedim. Ben 30 Aralık çatlatma iğnesi oldum, bir hafta sonra cok az kılcal bi leklenme oldu sonra 2 gün daha peceteye sade leke geldi kahve rengi, umutluydum yerleşme kanaması sandım, ama 11. günüm ve wc de yoğun kanamam oldu bugün ama sade wc de oluyor, pede hala bsy deymiyor, acıkcası anlamadım adetmi oldum olmadım ama yoğun kanama endişelendirdi beni. Pazartesi doktora gidicem tam 14. gün oluyor bakalım.

Merhaba sizleri görünce bende yazayım dedim. Ben 30 Aralık çatlatma iğnesi oldum, bir hafta sonra cok az kılcal bi leklenme oldu sonra 2 gün daha peceteye sade leke geldi kahve rengi, umutluydum yerleşme kanaması sandım, ama 11. günüm ve wc de yoğun kanamam oldu bugün ama sade wc de oluyor, pede hala bsy deymiyor, acıkcası anlamadım adetmi oldum olmadım ama yoğun kanama endişelendirdi beni. Pazartesi doktora gidicem tam 14. gün oluyor bakalım.
Merhaba bende de 12.gun sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi lekelenmem oldu iki gün boyunca devam etti ama daha sonra regl oldum

Back