- 28 Eylül 2024
- 562
- 142
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.421
Ya diyelimki tüpler kapalı hemen açılabiliyormu kızlar bende rahim filmi çekilmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizde istiyoruz yaklaşık 1 sene olucak yeni tedaviye başladık ve evet ben çok tedirgindim sadece olsun odaklı oldum oda olmadıCanım yanlış anlama lütfen çok sıkıntı ettiniz sanırım bu konuyu. Eşinde strese girmiş sertleşme problemi bu yüzden olabilir. Kızma sakın sen nasıl stres yapıyorsan o da yapıyordur illa ki. Bir de üzülmeni istemem ama lütfen eşine sor bu çocuğu istiyor musun gerçekten hazır değilsen inan ki bekleyebiliriz rahatlayabiliriz gibisine ağzından laf almaya çalış. Eğer istiyorsa lütfen o zaman bana yardımcı ol de. Önemli olan mutluluğunuz mutsuz olmayın hiçbir zaman inşallah
Ve vücuduma hormon aldim boşuna gitmesin fikri çıldırttı beni aylardır deniyorum olmuyor yumurta rezervik dusukİkimizde istiyoruz yaklaşık 1 sene olucak yeni tedaviye başladık ve evet ben çok tedirgindim sadece olsun odaklı oldum oda olmadı
Allah olmasini nasip etmisse neden donmesin bnde bugun yaptim tabi artimed cizgi wardi baska testimde yok adetim 2 gun gecti bnm de ignenin 14cu gunu ama bnm pek umudum yok. Nasip ins wardir kan werebilirsen kan wer testlerle strese girmek da ayri bi dertKızlarrr bi heyecan yaptım düne kadar testlerim negatifti bugün iğnenin 14.günü eve gelince laboquick kaset testim vardı aman yapayım dedim umutsuzca ve ilk 10dk içinde çok silik bir çizgi çıktı bilen bilir bu kaset test kuruma hiç çıkarmaz bile ay birden umutlandım ama acaba mı diyorum ??ve hiç belirtim yok bence varsa yarın sabah yaptığımda az da olsa koyu çıkar ne dersiniz burdan dönme ihtimali olabilir mi?
Kan daha büyük hüsranlık bence yokya alışkınım ben yıllardır her ay test yapmaktan stres deil hobi olmaya başladı bende modum hızlıca değişir takılı kalmam pek birde çalıştığım için düşünmeye pek fırsatım da kalmıyor sadece akşamlarıAllah olmasini nasip etmisse neden donmesin bnde bugun yaptim tabi artimed cizgi wardi baska testimde yok adetim 2 gun gecti bnm de ignenin 14cu gunu ama bnm pek umudum yok. Nasip ins wardir kan werebilirsen kan wer testlerle strese girmek da ayri bi dert
Bende simdi senden etkilenip kaset test aldirmistim yaptim yokKan daha büyük hüsranlık bence yokya alışkınım ben yıllardır her ay test yapmaktan stres deil hobi olmaya başladı bende modum hızlıca değişir takılı kalmam pek birde çalıştığım için düşünmeye pek fırsatım da kalmıyor sadece akşamları
Benim teki kapalıydı işlem sırasında açıldı. Aslında kapalı olma durumuna bağlı sanırımYa diyelimki tüpler kapalı hemen açılabiliyormu kızlar bende rahim filmi çekilmedim
Bu grupmuydu yoksa başka bir grupmu tam olarak hatırlamıyorum biri şöyle demişti tüp kapalıysa açılmıyorBenim teki kapalıydı işlem sırasında açıldı. Aslında kapalı olma durumuna bağlı sanırım
Bilemiyorum benim bu ay sağ kasığımda daha fazla yumurta vardı sağ tarafım daha fazla ağrıyordu solda bir tane vardı ama o kadar ağrımadı belki ilaçlardan dolayı olabilirKızlar sadece sağ kasığımda yumurtam vardı bu ay. Femera ve ovitrelle kullandım. Ara ara sağ kasığımda batma-sızı hissi oluşsa da genel olarak sol kasığım ağrıyor. Hiç yumurta olmayan yerin ağrıması regl belirtisi olabilir mi ? İğne hariç 11gündeyim
Açılan çok kişi var.. benim karşı komşumun da kapalıymış onunki açılmamış. Yani duruma göre değişiyorBu grupmuydu yoksa başka bir grupmu tam olarak hatırlamıyorum biri şöyle demişti tüp kapalıysa açılmıyor
Bende sol da hiç yok ama sol ağrıyorBilemiyorum benim bu ay sağ kasığımda daha fazla yumurta vardı sağ tarafım daha fazla ağrıyordu solda bir tane vardı ama o kadar ağrımadı belki ilaçlardan dolayı olabilir
Anladım onunki o zaman baya kötü bir durumdaymisAçılan çok kişi var.. benim karşı komşumun da kapalıymış onunki açılmamış. Yani duruma göre değişiyor
Belki yeni yumurta gelişiyordurBende sol da hiç yok ama sol ağrıyor
Olabilir hatta açmak için ayrı bir işlem varmış onunki o şekilde bile açılmamış.. ama içini ferah tut böyle şeyler az görülen durumlarAnladım onunki o zaman baya kötü bir durumdaymis
Evet birde tüpler o kadar kolay kapanmazmis doktorlar öyle diyor benim bir kimyasal gebeliğim var bir tüpüm kesin açıktır dimiOlabilir hatta açmak için ayrı bir işlem varmış onunki o şekilde bile açılmamış.. ama içini ferah tut böyle şeyler az görülen durumlar
En son ne zaman gebe kaldın ? Enfeksiyondan kapanmıştı benim meselaEvet birde tüpler o kadar kolay kapanmazmis doktorlar öyle diyor benim bir kimyasal gebeliğim var bir tüpüm kesin açıktır dimi
Belli olmaz canım bugün baya forumu aradım okudum 17.gün çıkan vardı 15 16 günde öğrenenler ar keşke bizde onlardan olsak ama zor benimde ya bölge çizgiye bile umut bağladım ama hamile olduğumu düşünmüyorum geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum bakalım bu kez nezaman gelecekBende simdi senden etkilenip kaset test aldirmistim yaptim yok
1 ama fsh ths çok iyiAmh kaç canım
Amh kötü deil canım normal genelde bir ve üstü iyidir birde amh yaşa bağlı derler genelde ama deil vücud yapısı hormonlar kişiden kişiye değişiyor1 ama fsh ths çok iyi