Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıları bendede var bel agrisi sırt agrisi var ara ara hissediyrm. Pazar sabahı test yapasım var erken gebelk bu aydan umutluyum cnkü bakalım kısmet insallah pozitifleri görürürz
Bel ağrısı biraz bende de var yumurtlama dönemini değerlendirdik ben de umutluyum inşallah görürüz .Kısmetse ilk çocuğun mu olacak senin de ?

Bel ağrısı biraz bende de var yumurtlama dönemini değerlendirdik ben de umutluyum inşallah görürüz .Kısmetse ilk çocuğun mu olacak senin de ?
3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktor evet ilk cocugum olcak insallah tabiiii cok heyecanlymmm

Aynıyız ya Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

ya biz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım çok mutlu oldum kendime bu kadar benzeyen biriyle karşılaştığım için bende de bi sorun yokmuş folik asit kullanıyorum . önceden çok değerlendiremedik herşey aynı nerdeyse artık her duamda seni de anıcam söz

Birlikte belirtileri paylaşa paylaşa dua ile sabır ile bekleyeceğiz Allahım isteyen herkese versin
Amin inşaallah. Bende hafif bir lekelenme oldu.kasığımda ağrılar oluyor. Bir de acayip halsizlik var. Smear verdim lekelenme ve ağrı ondan sonra da oluyormuş. O yüzden gebeliğe yoramadım

Bnm de bat 17 Nisan çok h ycanliyim bu ay klomen kullandım 2 yumurtam da çatladı 1-2-3-4 Nisan gün verdi değerlendirdik bu gün kontrole gittim rahimde birşeye baktı 8.5mm iyi dedi ama neydi bilmiyorum. İns ayın 22 sine kadar bat gormezsen hamile olabilirsin dedi 5 nisandan beri kasıklarım çok ağrıyor. Göğüs hassasiyetim var meraktan çalıyorum. İnşallah hamileyimdir

Yaaa canm benimm haberleselm o zaman umarım hersey yolunda ilerler istedigimiz gibi

Daha yenisin benim gibi bende 2.5 yıldır evliyim 2 3 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama zamanıma denk getirdm umutluyum o yüzden. Bende adetimi bekliyorum eger olmazsam o zaman test yapcm. Allah isteyen herkese versin
Bugün yine test denedim ama silik çıkan çizgi bile kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…