- 11 Ağustos 2020
- 156
- 87
- 28
- 28
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Bel ağrısı biraz bende de varAynıları bendede varbel agrisi sırt agrisi var ara ara hissediyrm. Pazar sabahı test yapasım var erken gebelk bu aydan umutluyum cnkü bakalım kısmet insallah pozitifleri görürürz
3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktorBel ağrısı biraz bende de varyumurtlama dönemini değerlendirdik ben de umutluyum inşallah görürüz .Kısmetse ilk çocuğun mu olacak senin de ?
Ben de yaşıyorum yaaaIgne olmadim canimm
Aynıyız ya3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktorevet ilk cocugum olcak insallah tabiiii cok heyecanlymmm
ya biz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktorevet ilk cocugum olcak insallah tabiiii cok heyecanlymmm
İnşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz bize Allahım heyecanı bile güzel di miAynıyız yaHayırlı haberlerinizi bekliyorum
Evetİnşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz bize Allahım heyecanı bile güzel di mi
Birlikte belirtileri paylaşa paylaşa dua ile sabır ile bekleyeceğizEvetama zaman hiç geçmiyor yaa
Amin inşaallah. Bende hafif bir lekelenme oldu.kasığımda ağrılar oluyor. Bir de acayip halsizlik var. Smear verdim lekelenme ve ağrı ondan sonra da oluyormuş. O yüzden gebeliğe yoramadımBirlikte belirtileri paylaşa paylaşa dua ile sabır ile bekleyeceğizAllahım isteyen herkese versin
Yaaa canm benimmya biz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz sanırımçok mutlu oldum kendime bu kadar benzeyen biriyle karşılaştığım için bende de bi sorun yokmuş folik asit kullanıyorum . önceden çok değerlendiremedik herşey aynı nerdeyse artık her duamda seni de anıcam söz
Umarım yerleşme kanamasıdır benim de hep yatasım varAmin inşaallah. Bende hafif bir lekelenme oldu.kasığımda ağrılar oluyor. Bir de acayip halsizlik var. Smear verdim lekelenme ve ağrı ondan sonra da oluyormuş. O yüzden gebeliğe yoramadım
Bugün yine test denedim ama silik çıkan çizgi bile kaybolduDaha yenisin benim gibibende 2.5 yıldır evliyim 2 3 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama zamanıma denk getirdm umutluyum o yüzden. Bende adetimi bekliyorum eger olmazsam o zaman test yapcm. Allah isteyen herkese versin
Bat ne zamandı seninBugün yine test denedim ama silik çıkan çizgi bile kayboldu
Pazar günüBat ne zamandı senin
Pazar sabahi birdaha denersin, yada yarn sabah. Testi buraya atPazar günü
Seninki nasıl oldu canm varmı belirtilerPazar sabahi birdaha denersin, yada yarn sabah. Testi buraya at
Var olmazmı. Bel agrisi kasık agrisi gogüsler şiş. Pazar test yapicm bakalmSeninki nasıl oldu canm varmı belirtiler
Hadi inşallah hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsinVar olmazmı. Bel agrisi kasık agrisi gogüsler şiş. Pazar test yapicm bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?