• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıları bendede var 🤩 bel agrisi sırt agrisi var ara ara hissediyrm. Pazar sabahı test yapasım var erken gebelk bu aydan umutluyum cnkü 🤩 bakalım kısmet insallah pozitifleri görürürz 🤲
Bel ağrısı biraz bende de var 😇 yumurtlama dönemini değerlendirdik ben de umutluyum 😅 inşallah görürüz .Kısmetse ilk çocuğun mu olacak senin de ?

Bel ağrısı biraz bende de var 😇 yumurtlama dönemini değerlendirdik ben de umutluyum 😅 inşallah görürüz .Kısmetse ilk çocuğun mu olacak senin de ?
3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktor 🤩 evet ilk cocugum olcak insallah tabiiii 🤭 cok heyecanlymmm

3 aydir deniyoruz ama ocak subat pek ustunde durmadk yakalayamdm yumurtlamayı, esim calisiyodu yogundu strese sokmak istemedm. Martta yakaladk o yüzden umutluyum muayane de oldum bi sorun yok dedi doktor 🤩 evet ilk cocugum olcak insallah tabiiii 🤭 cok heyecanlymmm
Aynıyız ya ☺️ Hayırlı haberlerinizi bekliyorum🌸

ya biz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım 😂 çok mutlu oldum kendime bu kadar benzeyen biriyle karşılaştığım için bende de bi sorun yokmuş folik asit kullanıyorum . önceden çok değerlendiremedik herşey aynı nerdeyse 😂 artık her duamda seni de anıcam söz 🥰

Birlikte belirtileri paylaşa paylaşa dua ile sabır ile bekleyeceğiz 😇 Allahım isteyen herkese versin
Amin inşaallah. Bende hafif bir lekelenme oldu.kasığımda ağrılar oluyor. Bir de acayip halsizlik var. Smear verdim lekelenme ve ağrı ondan sonra da oluyormuş. O yüzden gebeliğe yoramadım 😕

Bnm de bat 17 Nisan çok h ycanliyim bu ay klomen kullandım 2 yumurtam da çatladı 1-2-3-4 Nisan gün verdi değerlendirdik bu gün kontrole gittim rahimde birşeye baktı 8.5mm iyi dedi ama neydi bilmiyorum. İns ayın 22 sine kadar bat gormezsen hamile olabilirsin dedi 5 nisandan beri kasıklarım çok ağrıyor. Göğüs hassasiyetim var meraktan çalıyorum. İnşallah hamileyimdir

ya biz neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım 😂 çok mutlu oldum kendime bu kadar benzeyen biriyle karşılaştığım için bende de bi sorun yokmuş folik asit kullanıyorum . önceden çok değerlendiremedik herşey aynı nerdeyse 😂 artık her duamda seni de anıcam söz 🥰
Yaaa canm benimm 🌸 haberleselm o zaman umarım hersey yolunda ilerler istedigimiz gibi 💙

Daha yenisin benim gibi 🤩 bende 2.5 yıldır evliyim 2 3 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama zamanıma denk getirdm umutluyum o yüzden. Bende adetimi bekliyorum eger olmazsam o zaman test yapcm. Allah isteyen herkese versin 🙏
Bugün yine test denedim ama silik çıkan çizgi bile kayboldu 😔

Back