• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bat a 8 gün var ama dayanamadım test yaptım ve böyle bir kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim acaba gebelik var mıdır? Sizde böyle testi olup gebe kalan oldu mu? Testin markası LABQOUİCK 🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20210407_083903.jpg
    IMG_20210407_083903.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210407_101305.jpg
    IMG_20210407_101305.jpg
    184 KB · Görüntüleme: 58
Canim ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Kasim da biraktik korunmayi ama yumurtlama gunlerini degerlendiremedigmz oldu. 3 aydir falan ovulasyon testiyle deniyorum. Hala olmadi
Anladm canm cok gecmis olsn, allahm bir daha yaşatmasn ne verirse hayırlısnı versin. Iyi düsün iyi seyler olsn elbet tutucak 🤭🤲

Merhaba arkadaşlar bat a 8 gün var ama dayanamadım test yaptım ve böyle bir kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim acaba gebelik var mıdır? Sizde böyle testi olup gebe kalan oldu mu? Testin markası LABQOUİCK 🤗🤗
Valla benmde 7 gün var yapmaya cesaret edemiyrm 😂😂 insallah vardır ne diyim. 2 3 gün snra tekrarla ya da adet gununu bekle kan ver cıkar 🙏

2 saat sonra çıktı aslında kuruma çizgisi galiba 🙈🙈 ama işte umut dünyası acaba bebiste olabilir mi diye sizlere sormak istedim biliyorum belkide daha erken ama sabirsizim ben yaa 🤦‍♀️🤦‍♀️
Beklemeni tavsiye ederimmm😂😂😂 adetine yakın yap 2 gün kala , ya da gecikince yap daha net sonuc alırsn. Belirtilern varmı ? Yumurtlaman ne zamandı ?

Valla benmde 7 gün var yapmaya cesaret edemiyrm 😂😂 insallah vardır ne diyim. 2 3 gün snra tekrarla ya da adet gununu bekle kan ver cıkar 🙏
Kan vermek istemiyorum hastanelerin durumu ortada 😐😐 ama iki gün sonra tekrar edecem dediğiniz gibi. Amaaann nolur sanki şıp diye tutsa hatta şaşırsak biz böyle 6-7 haftalık olsa da biz farkinda olmasak falan 😬😬😬

Kan vermek istemiyorum hastanelerin durumu ortada 😐😐 ama iki gün sonra tekrar edecem dediğiniz gibi. Amaaann nolur sanki şıp diye tutsa hatta şaşırsak biz böyle 6-7 haftalık olsa da biz farkinda olmasak falan 😬😬😬
Ayyy canm benim nerdeeeeeee 😂😂😂 evlenmeden önce kolay saniyodum bu bebek işini hemen yaparız tutar diye ilk aydan, keske evlendigim ilk sene calismalara başlasaydm anca tutardı 😂😂😂😂

Ayyy canm benim nerdeeeeeee 😂😂😂 evlenmeden önce kolay saniyodum bu bebek işini hemen yaparız tutar diye ilk aydan, keske evlendigim ilk sene calismalara başlasaydm anca tutardı 😂😂😂😂
Ben çok Zor hamile kalıyorum. Bu olursa 3. Gebeliğim olacak. Bir kürtaj birde kızım var. Kendiliğinden oluyor ama zor oluyor 😔😔

Bendede var o kasık agrisi 3 4 gündur hala da devam ediyo bel agrisida var. Bakalm beklicez artk 🤭
Ovulasyn testimi kullanysn ya da nasl takip ediysn yumurtlamanı ?
Evet bu ay 28 pik gördüm 29 çatladı.. 27,28,29,30,1 günlerini degerlendirdim yani çok sıkı çalıştım ama olmayınca olmuyor 🤪

Back