- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kızlar güzel haber veren yokmu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum başka bahara artık
Canimm gayet guzeeel:) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. ❤ Benim 5 gun kala 2 cikti beta cok uzuldum yaKizlarr bi bakin lutfen
06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala )
08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala)
10.04.2021 - 219.16 (adet gunu)
Sizce nasil ilerleme cok mu artiyor gibi ?
4 gun kala yumurtlamanin kacinci günüydü canim?Kizlarr bi bakin lutfen
06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala )
08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala)
10.04.2021 - 219.16 (adet gunu)
Sizce nasil ilerleme cok mu artiyor gibi ?
10.günü canim..5 gun kala erken olabilir bence benim 4.gun kala 13.88 di .. bence bekle evde kaset testle takip et derim4 gun kala yumurtlamanin kacinci günüydü canim?
Benim yumurtlamanin 8 - 9 gun olmustu canim . <2 yazinca cok uzuldum bana dua et insallah vardir10.günü canim..5 gun kala erken olabilir bence benim 4.gun kala 13.88 di .. bence bekle evde kaset testle takip et derim
Insallah vardir cnm insallahBenim yumurtlamanin 8 - 9 gun olmustu canim . <2 yazinca cok uzuldum bana dua et insallah vardir
Benim 14 nisan, ve bugn cok agrm var adet olcakmsm gibi. Su gibi akıntım oluyo hic boyle olmamıştm. Test yapmayı düsnmüyrm zaten yasak var cikamam bi yere adet günümü beklicm..Selam kizlar bati 15 nisan olupta test yapan oldumu ? Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin insallah
Insallah vardr kuzumBenim yumurtlamanin 8 - 9 gun olmustu canim . <2 yazinca cok uzuldum bana dua et insallah vardir
Valla ben anlamıyrm bu testlerden hic kullanmadm gelişi güzel 2 günde 1 iliski oluyor bizde ama burdan okuduğuma göre c cizgisi gibi olckms t cizgiside.Kızlar bugün yumurtlamam devam mı ediyor sizce? Yoksa çatlama olmuş mudur? Aldığım kişi henüz yumurtlamanın devam ettiğini söylüyor
Amin canim insallah kendimi o kdar kotu hissediyorum ki ...Insallah vardr kuzum
Canim yumurtlama.Kızlar bugün yumurtlamam devam mı ediyor sizce? Yoksa çatlama olmuş mudur? Aldığım kişi henüz yumurtlamanın devam ettiğini söylüyor
Ya 3 gün yumurtlama garip değil mi? Milletin 1 gün Max 2 gün oluyorCanim yumurtlama.
Yumurtlamadan sonra da T siliklesince catlama oluyor
Daha once gormustum ya degerlendir canim insallah Rabbim nasip etsin hepimize ❤Ya 3 gün yumurtlama garip değil mi? Milletin 1 gün Max 2 gün oluyor
Benim de var ama erken gebelik testinde hafif bir ikinci çizgi varBenim hala agrilarm var bug
Benim 14 nisan, ve bugn cok agrm var adet olcakmsm gibi. Su gibi akıntım oluyo hic boyle olmamıştm. Test yapmayı düsnmüyrm zaten yasak var cikamam bi yere adet günümü beklicm..