• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her günüm şüpheyle geçiyor

Hayır her gebelikte farklı olabilir 5tane çocuk doğursan 5indede farklı şeyler gelişebiliyor. Rahim ağzı kısalığı olsaydı erken doğum olurdu klasik, patoloji raporu o şekilde gelmezdi. Sağlıklı gebelik erken doğum sonucu diye biterdi. Sizin direk sağlıksız olduğu için gelişmiş ikisi farklı durumlar. 27 haftaya kadar kilo almamaya çalışın. Diyetisyen ile ilerleyebilirsiniz kilolu hamile kalmakta gebelikte risk faktörlerini arttırıyor
Şuan kilo veriyorum diyetisyen ve dahiliye ile ilerliyorum aynı zamanda patolojide bebek 11 hafta işe uyumlu görünüyordu normalde 13 tü ve plesanteda kanama var yazıyordu bazı uzuvlar sorunluymuş öyle yani ama kafamı karıştıran bunlardan dolayı su patlar mı kalbi falan atıyordu

Ilk kizimda ilk 30 hafta ara ara kahverengi bazen kirmiziya yakin bazen pembe kanamali akintilarim oldu ve bu sebeple 30.haftaya dek progestan ignesi vuruldum, once gun asiri vuruldum, sonra haftada bire dusurdu doktorum. Su an kizim 3 yasinda.

Ikinci bebegimde ilk 15 hafta kahverengi akintim vardi, doktorum durumumu bildigi icin zaten gebe kalır kalmaz progestan hap verdi, ilk 10 hafta ictim daha sonra degerlerim duzeldigi icin doktorum gerek duymadi ancak duzenli olarak iki gebeligimde de ayda 1 olacak sekilde gebelik sonuna kadar da idrar kulturu alarak enfeksiyon var mi diye de takip etti.
Bende tüm tahlillerimi yaptırıyorum ikinci gebelikte nasıl bir süreç yaşadınız

İki doktor olarak ilerliyorum .
Rabbim verirse zaten dünyaya gelir öyle düşünüyorum bende her namazında Rabbime emanet ediyorum .
Ama ihmallikten falanda korkuyorum ikinci gebeliğimde olay yaşadığımı önemsemiyor doktorlar ,olabilir diyorlar göz ardı edilmesinden korkuyorum.
Önemsememe değil aslında tıbbi olarak bakıyorlar. Sağlıklı değildi düştü. Daha çok düşük yapsanız o zaman inceleme isterlerdi. Kenzul Arş duası var okuyabilirsiniz. Türkçesini de okuyun.

Olumluya odaklanarak dua edin. Oda düşmesin gibi değil de sağlıklı doğsun diye mesela…. Bakış açınız da değişsin.

Oğlum tüp bebek. Tüp bebek sadece vesile olarak gördüm ben. Canı veren yaratıcı… kaybınız olduğunda hiç bir iş yapmadan yatsaydınız da düşerdi. Bu canınızı ihmal edin anlamında değil kesinlikle. Anladınız siz🤭

Önemsememe değil aslında tıbbi olarak bakıyorlar. Sağlıklı değildi düştü. Daha çok düşük yapsanız o zaman inceleme isterlerdi. Kenzul Arş duası var okuyabilirsiniz. Türkçesini de okuyun.

Olumluya odaklanarak dua edin. Oda düşmesin gibi değil de sağlıklı doğsun diye mesela…. Bakış açınız da değişsin.

Oğlum tüp bebek. Tüp bebek sadece vesile olarak gördüm ben. Canı veren yaratıcı… kaybınız olduğunda hiç bir iş yapmadan yatsaydınız da düşerdi. Bu canınızı ihmal edin anlamında değil kesinlikle. Anladınız siz🤭
Çok haklısnız yazdıklarınız çok doğru ,Rabbim istedikten sonra olur zaten ..sürekli dua ediyorum önce hayırlısı ve sağlıklı olması teşekkür ederim yorumunuz için 🌸

Yetmezlik olsa 37wda ilk bebeğinizi dogurmazdiniz ikincisi anomalili bir bebektir ondan olmuştur.bunda da progestan önlem amaçlı verilmiştir. İçinizi darlamayin gebeliğin keyfini yasayin

Yetmezlik olsa 37wda ilk bebeğinizi dogurmazdiniz ikincisi anomalili bir bebektir ondan olmuştur.bunda da progestan önlem amaçlı verilmiştir. İçinizi darlamayin gebeliğin keyfini yasayin
Bende öyle düşünüyorum olsa ilk gebelikte olurdu diye ama sonradan gelişen bir şey olabilir mi diyete düşünüyorum ve kaybettiğim beneğimde sürekli kanlı akıntılar geliyordu

Bende öyle düşünüyorum olsa ilk gebelikte olurdu diye ama sonradan gelişen bir şey olabilir mi diyete düşünüyorum ve kaybettiğim beneğimde sürekli kanlı akıntılar geliyordu
Gebeliginizin tadını çıkarın.

Back