Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkBAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)
İyi geceler kızlar bat tarihim 25 ama günler geçmiyor doğru düzgün belirti bişey hissetmiyorum günlerimi değerlendirdim umutluyum bat tarihi yakın olan varmı
kızlar merhaba 20 nisan bat tarihim 20 nisanda test yaptım böyle cıktı sonrada hemen kan verdim 66 çıktı sizce kimyasal olabilir mi gecen ay kimyasal geçirdim de
Eki Görüntüle 2830697 kızlar merhaba 20 nisan bat tarihim 20 nisanda test yaptım böyle cıktı sonrada hemen kan verdim 66 çıktı sizce kimyasal olabilir mi gecen ay kimyasal geçirdim de
önemli düşük çıkmış olması değil cnm 2 güne bi 2 kat artarsa sıkıntı yok.. benim arkadaşım 45 le öğrendi şimdi kızı 3 yaşlarında.. belki geç döllenme falandır..
Eki Görüntüle 2830697 kızlar merhaba 20 nisan bat tarihim 20 nisanda test yaptım böyle cıktı sonrada hemen kan verdim 66 çıktı sizce kimyasal olabilir mi gecen ay kimyasal geçirdim de
önemli düşük çıkmış olması değil cnm 2 güne bi 2 kat artarsa sıkıntı yok.. benim arkadaşım 45 le öğrendi şimdi kızı 3 yaşlarında.. belki geç döllenme falandır..