- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Tamam haklsn korkuysn cesaret edemiysn ama bu sekildede olmazki, bi kan ver yol izle. Bekleyip kendini kendini yicegine. En kısa yoldan çözersinYa cnm daha önce miratech te yalancı poziitif gördüm ben hatta üstünede regli oldum.. şimdi de bu test hakkında yorumlara bakıyorum ben gibi aynı çıkan bazı kişilerin hep negatifmiş sonuçları.. 3,5 , 4 yıldır bu anı bekliyorum ben bu sefer kimseye sölemeden sadece size atıyorum testleri.. heveslenip kötü sonuç almaktan korkuyorum çünkü ben hemen kendini yıkan biriyim..olmuyor olmadı yine olmadı die kendimi üzerim eşimi de üzerim..
Amin Yagmurcum amin ❤❤Dilaraumarım güzel sonuclar alirız, senin 7 gun var benimde 8 gunum
Bende yagmur, insallah cift cizgileri görürüz
Yumurtlaman ne zamandı ?Amin Yagmurcum amin ❤❤
Hep oyle diyoruz yada ben diyorun kendime :) ümitlenmek yok olmazsa vardir Allahın bildigi. Ama yine ayni sıkıntı kafamdan atamiyorum bi insallah guzel haberler aliriz hepimizKizlar bende bat beklemeye geldim
Daha 10 gün var umitlenmek de istemiyorum korkuyorum her ay ki gibi olursa diye ama aklımdan da çıkmıyor
30 martYumurtlaman ne zamandı ?
1 tane daha kaldı testim oda miratech marka yarın yapsammı ? yada aksam kan mı versem ?Bende öyleyim haklisin canim. Ama bence bekleme. Baska test de al verebiliyorsan mutlaka kan ver
Canim bence kan ver garanti olsun.1 tane daha kaldı testim oda miratech marka yarın yapsammı ? yada aksam kan mı versem ?
Testlerden kullanıyolar ya ondan mı kullanıyosn ovulsyn dedkleri Yoksa baska nasl anlıyosn yumurtlama oldgnu ? Merak ettim.30 mart
Aksam kan verme, sabah ver.1 tane daha kaldı testim oda miratech marka yarın yapsammı ? yada aksam kan mı versem ?
Kararsızım..Akşama kadar düşünücem ..elimde bitane kaset test kaldı ya sabah onu yapıcam yada akşam kan vermeye gidicem ..Tamam haklsn korkuysn cesaret edemiysn ama bu sekildede olmazki, bi kan ver yol izle. Bekleyip kendini kendini yicegine. En kısa yoldan çözersin
2 aydir ovulasyon testi kullanıyorum canimTestlerden kullanıyolar ya ondan mı kullanıyosn ovulsyn dedkleri Yoksa baska nasl anlıyosn yumurtlama oldgnu ? Merak ettim.
Insallah tutar2 aydir ovulasyon testi kullanıyorum canim
Akşama kadar düşünücem canımm işten 6 da çıkıyorum çıktıktan sonra giderim belki hastane aciline.. 1buucuk saatte çıkıo sonuç zaten.. o 1 buçuk saatte kendimi yerim artık strestenCanim bence kan ver garanti olsun.
Insallah ama benim hamile kalmam size gore daha zor cunku tek tupluyum. :)Insallah tutar
burda neler okudum neler gördümInsallah ama benim hamile kalmam size gore daha zor cunku tek tupluyum. :)
Canim stres yapma. Dua et sadece icini ferah tut o cizgiyi bekliyoruz hepimiz sende iyi biliyosun. Kan ver sonucuna al ondan sonra rahatsin ben inaniyorum guzel sonuc cikacagina icini ferah tutAkşama kadar düşünücem canımm işten 6 da çıkıyorum çıktıktan sonra giderim belki hastane aciline.. 1buucuk saatte çıkıo sonuç zaten.. o 1 buçuk saatte kendimi yerim artık stresten
Oyle canim Allah yardımcımız olsunburda neler okudum neler gördümhepsi de kaldı vallahi. Sen moralini bozma yüksek tut hersey olacgna varır. Allah büyük
Umudumuzu kaybetmek yok sen diyodun bunuAdet belirtilerim basladi benimde.kasik agrisi gogus acimasi bu ayda olmadi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?