• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya cnm daha önce miratech te yalancı poziitif gördüm ben hatta üstünede regli oldum.. şimdi de bu test hakkında yorumlara bakıyorum ben gibi aynı çıkan bazı kişilerin hep negatifmiş sonuçları.. 3,5 , 4 yıldır bu anı bekliyorum ben bu sefer kimseye sölemeden sadece size atıyorum testleri.. heveslenip kötü sonuç almaktan korkuyorum çünkü ben hemen kendini yıkan biriyim..olmuyor olmadı yine olmadı die kendimi üzerim eşimi de üzerim.. :KK43:
Tamam haklsn korkuysn cesaret edemiysn ama bu sekildede olmazki, bi kan ver yol izle. Bekleyip kendini kendini yicegine. En kısa yoldan çözersin

Kizlar bende bat beklemeye geldim 🙏
Daha 10 gün var umitlenmek de istemiyorum korkuyorum her ay ki gibi olursa diye ama aklımdan da çıkmıyor🤯
Hep oyle diyoruz yada ben diyorun kendime :) ümitlenmek yok olmazsa vardir Allahın bildigi. Ama yine ayni sıkıntı kafamdan atamiyorum bi insallah guzel haberler aliriz hepimiz 🙏

Tamam haklsn korkuysn cesaret edemiysn ama bu sekildede olmazki, bi kan ver yol izle. Bekleyip kendini kendini yicegine. En kısa yoldan çözersin
Kararsızım..Akşama kadar düşünücem ..elimde bitane kaset test kaldı ya sabah onu yapıcam yada akşam kan vermeye gidicem ..

Akşama kadar düşünücem canımm işten 6 da çıkıyorum çıktıktan sonra giderim belki hastane aciline.. 1buucuk saatte çıkıo sonuç zaten.. o 1 buçuk saatte kendimi yerim artık stresten :(
Canim stres yapma. Dua et sadece icini ferah tut o cizgiyi bekliyoruz hepimiz sende iyi biliyosun. Kan ver sonucuna al ondan sonra rahatsin ben inaniyorum guzel sonuc cikacagina icini ferah tut 🥰

Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için 💘 benim iki üç güne kadar belirtilerim vardı göğüslerim şişmişti belden karnıma doğru ikişer saniye süren sancılar giriyordu. Birde birkaç kere rahmimde iğne batması gibi şeyler hissettim. Bu sabah testte hafif çıktı ama bu sefer de belirtilerimin hiçbiri yok sadece göğsüm o kadar yumuşak değil. Bu arada bunlar benim için adet belirtisi olamaz çünkü ben regli olduğumu tuvalette anlarım karnım bile ağrımaz. Sizce belirtiler neden kesilmiştir kimyasal olma durumundan ötürü mü acabası
Cuma günü kan testi vermeye karar verdim. Sizce bir tane daha gebelik testi alıp yapmalı mıyım koyulasma var mı acaba diye?

Back