• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım ne güzel konuşuyorsun vallahi 🥺 Çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum elimde son bi test var onu da yarın sabah ilk idrarımla yapmayı planlıyorum inşallah azıcık koyulaşır 🤲 benimde dualarım sizinle birbirmize dua edelim kimin duasının kabul olunacağı bilinmez 🤲
Kesinlikle öyle benden geçti bu ay da önümüzdeki aylara bakalim, rüyamda ben ikiz elma gördüm kocaman ağaçta sadece iki elma vardı sulu ben ikizlere yorumluyrm bunu bakalim kime nasip olacak 😇 Allah ne verirse ne zaman verirse bizim bilmedigimiz şeyleri en iyi bilen, inşallah yarin o çizgi görmek istedigimiz çift çizgiye dönerde sevincini bizlerle en kisa zamanda paylasirsn inşallah 😇😘

Kizlar dayanamadim ilk idrarla yaptim yine silik cikti bu sefer zorlanmadim foto cekerken.. ya guvenemiyorum ben bu teste

Eklentiler

• 20210406_072235.jpg
    20210406_072235.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 83
Kesinlikle öyle benden geçti bu ay da önümüzdeki aylara bakalim, rüyamda ben ikiz elma gördüm kocaman ağaçta sadece iki elma vardı sulu ben ikizlere yorumluyrm bunu bakalim kime nasip olacak 😇 Allah ne verirse ne zaman verirse bizim bilmedigimiz şeyleri en iyi bilen, inşallah yarin o çizgi görmek istedigimiz çift çizgiye dönerde sevincini bizlerle en kisa zamanda paylasirsn inşallah 😇😘
Canım benim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende aylardır bebek istiyorum gördüğüm şey çizgi mi gölge mi onu bile bilmiyorum ama insan yinede umudunu kaybetmiyor işte

Ah canım söyle söyle bi daha söyle 😂😂😂 sabah bakıyorum çizgi var Allahım diyorum umarım şizofren değilimdir 😂 inşallahhhgg kimyasal gebelik filan değildir çok korkuyorum içimi açıp gösterebilsem keşke size kızlar
Canm benim ya. Allahım kimsenin kucagnı bos bırakmasn 🤲 senin adetine kac gün var ? Vallahi ben net gorüyrm cizgiyi silikte olsa belli oluyo

Back