- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kizlar hastaneye geldim dua edin lutfennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel sonuclar alırsn insallahKizlar hastaneye geldim dua edin lutfennnn
Insallah cnmmm insallahhhGuzel sonuclar alırsn insallah
Ben oldum başka bahara artıkBat 5 nişanı bekleyenler ne durumda hanımlar... Inşallah hayirli haberlerinizi alırımmmm
Canım inşallah sendende hayırlı güzel haberler alırız ikinci üçüncü dördüncü bebek haberleri alalım inşallahKizlar hastaneye geldim dua edin lutfennnn
Canım erken gebelik testi mi buoyle yapayim. şu testten kullandim innovita marka. gebelik olsa en ufak bir silik cizgi cikardi ama degil mi? acaba surelab falan mi alip denesem
Canım sonucun çıktı mıKizlar hastaneye geldim dua edin lutfennnn
yok canim normal gebelik testi.Canım erken gebelik testi mi bu
Canım sonucun çıktı mı
Evet cnm 13.88 cikti ..pozitif ama kimyasal ihtimali de varCanım sonucun çıktı mı
lnsallah bebis vardir. peki neden kimyasal? deger dsuk oldugu icin miEvet cnm 13.88 cikti ..pozitif ama kimyasal ihtimali de var
Canım senin adetine daha vardı ama cuma günü bi daha kan ver benceEvet cnm 13.88 cikti ..pozitif ama kimyasal ihtimali de var
Bebis var cnm ama iste deger dusuk dedi doktor 2 gun sonra bida kan vericeksin 2 kat artmasi lazim dedi.. duzenli artmazsa kimyasal olabilir dediinsa
lnsallah bebis vardir. peki neden kimyasal? deger dsuk oldugu icin mi
Evet cnm daha 4 gun var persembe tekrar kan vericemCanım senin adetine daha vardı ama cuma günü bi daha kan ver bence
insallah artar.Bebis var cnm ama iste deger dusuk dedi doktor 2 gun sonra bida kan vericeksin 2 kat artmasi lazim dedi.. duzenli artmazsa kimyasal olabilir dedi
O ihtimalleri hic sevmiyorum. Insallah saglklı bir sekilde gebeligin olur.Evet cnm 13.88 cikti ..pozitif ama kimyasal ihtimali de var
Insallah cnmO ihtimalleri hic sevmiyorum. Insallah saglklı bir sekilde gebeligin olur.
Canım bence başlamaz ağrıların ya iğneden kaynaklıdır ya da bebişten kaynaklıdır bence. Hiç duymadım 10 gün öncesinden regli ağrısı yasayanıKizlarr bisey sorucam ya. Adet belirtileri 10 gun oncesinden baslar mi ? Benim bu ay agrim falan 10 gun onceden basladi suan 7 gun var agrim sabah coktu