• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geldim bat 5 nisandı ne adet oldum bede belirtim var testte yapmıycam bekliyorum öylece artık negatiften bıktım

Kizlarr bisey sorucam ya. Adet belirtileri 10 gun oncesinden baslar mi ? Benim bu ay agrim falan 10 gun onceden basladi :( suan 7 gun var agrim sabah coktu

Kizlar birşey sormak istiyorum, bilenler var normalden bir gün önce adet gördüm hatta yerleşme kanamasi mi diye sormuştum. Normalde meme ağrım gecer adet görünce hatta öncesinden, memelerim hala davul gibi geri sismeye devam ediyor ve hala şiddetli bazen bel agrisi cekiyrm, kanamam ilk gün normal akmaya devam etti dün ve bugun de tamamen kesildi leke seklinde cok az sürdü yani, arada hala göbek deligimin altinda batmalar devam ediyor sağlı sollu bunlar normal mi? İlk kez kisa sürdü memelerim hala sis ve ağrılı dolgun, meme uclarimda dik ve bel ağrılarım devam ediyor, göbeğimdede kaşınma oluyor,gobegimde şişlik daha da arttı adet oldukça göbeğimdeki şişlik inerdi ama siskinlik devam ediyor. Üstüne gormemi demek istemiyorum ama değişik birşey yaşadığım, yine de tekrar test yapsam mi sizce?

Back