- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Bir daha yapma test strese giriyosun, en güzeli gidecegn zaman sabah kan ver net olsun.Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz içinbenim iki üç güne kadar belirtilerim vardı göğüslerim şişmişti belden karnıma doğru ikişer saniye süren sancılar giriyordu. Birde birkaç kere rahmimde iğne batması gibi şeyler hissettim. Bu sabah testte hafif çıktı ama bu sefer de belirtilerimin hiçbiri yok sadece göğsüm o kadar yumuşak değil. Bu arada bunlar benim için adet belirtisi olamaz çünkü ben regli olduğumu tuvalette anlarım karnım bile ağrımaz. Sizce belirtiler neden kesilmiştir kimyasal olma durumundan ötürü mü acabası
Cuma günü kan testi vermeye karar verdim. Sizce bir tane daha gebelik testi alıp yapmalı mıyım koyulasma var mı acaba diye?
İnşallah canım hepimiz için duacıyımBir daha yapma test strese giriyosun, en güzeli gidecegn zaman sabah kan ver net olsun.güzel haberlerler dönersin inşallah
Akşam gideyim bari ya varsa var yoksa yok diyip önüme bakayımCanim stres yapma. Dua et sadece icini ferah tut o cizgiyi bekliyoruz hepimiz sende iyi biliyosun. Kan ver sonucuna al ondan sonra rahatsin ben inaniyorum guzel sonuc cikacagina icini ferah tut
Insallah canimmmUmudumuzu kaybetmek yok sen diyodun bunubozma moralini hemen, olmadı diger ay elbet bir gun tutturcz
Aynen oyle :) hadi bize güzel haberler ver ❤Akşam gideyim bari ya varsa var yoksa yok diyip önüme bakayım
Cnm mantar olmusum ben fena hemde.. hem onun icin randevu aldm hemde gitmisken kan vericem .. 2 saat snra gidicem insallah dua edin nolurAynen oyle :) hadi bize güzel haberler ver ❤
Canim gecmis olsun tamam haber bekliyorum ❤Cnm mantar olmusum ben fena hemde.. hem onun icin randevu aldm hemde gitmisken kan vericem .. 2 saat snra gidicem insallah dua edin nolur
dualarımız seninle canım Rabbim sana hayırlı haber almayı nasip etsinCnm mantar olmusum ben fena hemde.. hem onun icin randevu aldm hemde gitmisken kan vericem .. 2 saat snra gidicem insallah dua edin nolur
Tmmdir cnm haber vericemCanim gecmis olsun tamam haber bekliyorum ❤
hadi inşallah bunları bebişin yapıyodur sana canım :))Bugun bas agrisi ve siddetli gaz sancisiyla uyandm. Surekli bi gazim var. Adet agrisi gbi agrim da oldu. Ellerm ve ayaklarim yaniyo bata 7 gun var
Adet öncesi belirtiler bunlar ama canim keskehadi inşallah bunları bebişin yapıyodur sana canım :))
bence adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden umudumuzu kesmeyelim dua edelim bol bolAdet öncesi belirtiler bunlar ama canim keske
❤❤❤bence adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden umudumuzu kesmeyelim dua edelim bol bol
Bence de var canım, en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin bizlere inşallahEki Görüntüle 2818333 Kızlar bu da benim bu sabah yaptığım test. Azıcık bi şey var gibiadetime 2 gün var
çok teşekkürler canım cuma test vereceğim inşallah güzel haberlerle dönerim :)Bence de var canım, en kisa zamanda güzel haberlerini verirsin bizlere inşallah
Yarn ilk idrarınla yapabilirsn. Ya da kan ver en net sonuc.bat dündü. dun ben de test yaptim ama negatif. hala adet olmadim. gogus hassasiyeti disinda hicbir adet belirtim yok. acaba tekrar test yapsam mi kizlar ya?
oyle yapayim. şu testten kullandim innovita marka. gebelik olsa en ufak bir silik cizgi cikardi ama degil mi? acaba surelab falan mi alip denesemYarn ilk idrarınla yapabilirsn. Ya da kan ver en net sonuc.
Benim bu testle ilgili bi bilgim yok. Kaset test alın isterseniz bazi gebelik testleri negatif ckrtıyo bellide olmaz tabi. Eger supheleniyosaniz kan verin yarin sabahtan garanti olsun.oyle yapayim. şu testten kullandim innovita marka. gebelik olsa en ufak bir silik cizgi cikardi ama degil mi? acaba surelab falan mi alip denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?