- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Benim de 14 nisan. Bende bu pazar yapıcm kasıklarm agriyo gögüsler şiş bide bu ay yumiurtlamayı degerlendirdik umutluym biraz, bi erken gebelk testi yapim diyorum cikarmi acabaİnşallah vardır canım ikimizinde hayalleri suya düşmez umarımcanım senin bat ne zamandı
Benimde 9 nisan gibi olması gerek ama test konusunda emin değilim korkuyorumbenim bat 10 nisan canım 4 gün var .. senin nezaman ? kan vermeyi düşünüyomusun ?
Bende cok korkuyorum 2 koyu cizgi gorene kadar gitmek istemiyorum fakat sabirsizim da napicam bilmiyorumBenimde 9 nisan gibi olması gerek ama test konusunda emin değilim korkuyorum
İnşallah çıkar canım ya çok erken yapma moralin bozulmasın benim bata 3-4 gün var anca silik çıktı öyle düşünBenim de 14 nisan. Bende bu pazar yapıcm kasıklarm agriyo gögüsler şiş bide bu ay yumiurtlamayı degerlendirdik umutluym biraz, bi erken gebelk testi yapim diyorum cikarmi acaba
Evet ya moralim bozulmasn smdi adet günumü bekliyimİnşallah çıkar canım ya çok erken yapma moralin bozulmasın benim bata 3-4 gün var anca silik çıktı öyle düşün
Vericem canım inşallah birkaç gün daha bekliyim en azından regli günüm gelsin kimyasal gebelikte yaşadığım hayal kırıklığını bi daha yasamak istemiyorum hiç değilse belki adet olurum birkaç güneEvet ya moralim bozulmasn smdi adet günumü bekliyimama sen kan ver bariz belli kiz senin
Vallahi bende çok sabırsızım. Haberleşelim canım sen yaptırırsan bende yaptırırmBende cok korkuyorum 2 koyu cizgi gorene kadar gitmek istemiyorum fakat sabirsizim da napicam bilmiyorum
Bende çok sabırsızım cnm ama benim test gibi bi kaç kişinin çıkmış fakat hamile değillermiş...off offVallahi bende çok sabırsızım. Haberleşelim canım sen yaptırırsan bende yaptırırm
Gozukuyor kan testi verKizlar dayanamadim ilk idrarla yaptim yine silik cikti bu sefer zorlanmadim foto cekerken.. ya guvenemiyorum ben bu teste
Bende diyorum da ikiside tedirginGozukuyor kan testi ver
Eki Görüntüle 2818333 Kızlar bu da benim bu sabah yaptığım test. Azıcık bi şey var gibiadetime 2 gün var
HeyecandanBende diyorum da ikiside tedirgin
Amin amin kimsenin kucagnı boş bırakmasnHeyecandanRabbim bize de nasip etsin kizlar tekrar belirtileri yazin
Hayırlara gitsin canm benim , bende gecen ay erkek bebek gördm ulstrsn fotogrfnda aileme haber veriyodum o sırada uyandım. Hayra yorBende ruyamda bebek doğurdum kızdı küçücük mis gibi kokuyoducok uzuluyorum cok
Ya cnm daha önce miratech te yalancı poziitif gördüm ben hatta üstünede regli oldum.. şimdi de bu test hakkında yorumlara bakıyorum ben gibi aynı çıkan bazı kişilerin hep negatifmiş sonuçları.. 3,5 , 4 yıldır bu anı bekliyorum ben bu sefer kimseye sölemeden sadece size atıyorum testleri.. heveslenip kötü sonuç almaktan korkuyorum çünkü ben hemen kendini yıkan biriyim..olmuyor olmadı yine olmadı die kendimi üzerim eşimi de üzerim..Gozukuyor kan testi ver
Cok sevindim boyle görünce mutlu oluyorummAmin amin kimsenin kucagnı boş bırakmasngögüslerime dokunamıyrm sütyenimi cikardgm zaman daha cok agriyo şiştiler. Mesela suan kasık agrm var sanki adet olcakmişm gibi, snra geciyo tekrardan başlıyo bugn sabaha karsı yine agrım oldu bilmyrm adet günumu bekleyip görücem. Bide dün yorgunlk vardı bende hic bisey yapamadm işyerinde ölü gibiydim eve gidim istedim bi an önce. Ara ara sırt agrisi oluyo. Bu ayı cok guzel degerlendirdik yumurtlama gıünümü kacirmadm 3 4 kez iliski oldu o yuzden umutlanyrm
Bende öyleyim haklisin canim. Ama bence bekleme. Baska test de al verebiliyorsan mutlaka kan verYa cnm daha önce miratech te yalancı poziitif gördüm ben hatta üstünede regli oldum.. şimdi de bu test hakkında yorumlara bakıyorum ben gibi aynı çıkan bazı kişilerin hep negatifmiş sonuçları.. 3,5 , 4 yıldır bu anı bekliyorum ben bu sefer kimseye sölemeden sadece size atıyorum testleri.. heveslenip kötü sonuç almaktan korkuyorum çünkü ben hemen kendini yıkan biriyim..olmuyor olmadı yine olmadı die kendimi üzerim eşimi de üzerim..
DilaraCok sevindim boyle görünce mutlu oluyorumm7 gun var benim adetime. Yumurtlamadan sonra hafif kasik agrim oldu devam eden. Suan cok hafif gogus hassasiyetim var. Bana da dua et canim Ismim Dilara ❤
Hayırlara gitsin canm benim , bende gecen ay erkek bebek gördm ulstrsn fotogrfnda aileme haber veriyodum o sırada uyandım. Hayra yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?