Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım ikimizinde hayalleri suya düşmez umarım canım senin bat ne zamandı
Benim de 14 nisan. Bende bu pazar yapıcm kasıklarm agriyo gögüsler şiş bide bu ay yumiurtlamayı degerlendirdik umutluym biraz, bi erken gebelk testi yapim diyorum cikarmi acaba

Benim de 14 nisan. Bende bu pazar yapıcm kasıklarm agriyo gögüsler şiş bide bu ay yumiurtlamayı degerlendirdik umutluym biraz, bi erken gebelk testi yapim diyorum cikarmi acaba
İnşallah çıkar canım ya çok erken yapma moralin bozulmasın benim bata 3-4 gün var anca silik çıktı öyle düşün

Evet ya moralim bozulmasn smdi adet günumü bekliyim ama sen kan ver bariz belli kiz senin
Vericem canım inşallah birkaç gün daha bekliyim en azından regli günüm gelsin kimyasal gebelikte yaşadığım hayal kırıklığını bi daha yasamak istemiyorum hiç değilse belki adet olurum birkaç güne

Heyecandan Rabbim bize de nasip etsin kizlar tekrar belirtileri yazin
Amin amin kimsenin kucagnı boş bırakmasn gögüslerime dokunamıyrm sütyenimi cikardgm zaman daha cok agriyo şiştiler. Mesela suan kasık agrm var sanki adet olcakmişm gibi, snra geciyo tekrardan başlıyo bugn sabaha karsı yine agrım oldu bilmyrm adet günumu bekleyip görücem. Bide dün yorgunlk vardı bende hic bisey yapamadm işyerinde ölü gibiydim eve gidim istedim bi an önce. Ara ara sırt agrisi oluyo. Bu ayı cok guzel degerlendirdik yumurtlama gıünümü kacirmadm 3 4 kez iliski oldu o yuzden umutlanyrm

Gozukuyor kan testi ver
Ya cnm daha önce miratech te yalancı poziitif gördüm ben hatta üstünede regli oldum.. şimdi de bu test hakkında yorumlara bakıyorum ben gibi aynı çıkan bazı kişilerin hep negatifmiş sonuçları.. 3,5 , 4 yıldır bu anı bekliyorum ben bu sefer kimseye sölemeden sadece size atıyorum testleri.. heveslenip kötü sonuç almaktan korkuyorum çünkü ben hemen kendini yıkan biriyim..olmuyor olmadı yine olmadı die kendimi üzerim eşimi de üzerim..

Cok sevindim boyle görünce mutlu oluyorumm 7 gun var benim adetime. Yumurtlamadan sonra hafif kasik agrim oldu devam eden. Suan cok hafif gogus hassasiyetim var. Bana da dua et canim Ismim Dilara

Bende öyleyim haklisin canim. Ama bence bekleme. Baska test de al verebiliyorsan mutlaka kan ver

Cok sevindim boyle görünce mutlu oluyorumm 7 gun var benim adetime. Yumurtlamadan sonra hafif kasik agrim oldu devam eden. Suan cok hafif gogus hassasiyetim var. Bana da dua et canim Ismim Dilara
Dilara umarım güzel sonuclar alirız, senin 7 gun var benimde 8 gunum
Bende yagmur, insallah cift cizgileri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…