• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için 💘 benim iki üç güne kadar belirtilerim vardı göğüslerim şişmişti belden karnıma doğru ikişer saniye süren sancılar giriyordu. Birde birkaç kere rahmimde iğne batması gibi şeyler hissettim. Bu sabah testte hafif çıktı ama bu sefer de belirtilerimin hiçbiri yok sadece göğsüm o kadar yumuşak değil. Bu arada bunlar benim için adet belirtisi olamaz çünkü ben regli olduğumu tuvalette anlarım karnım bile ağrımaz. Sizce belirtiler neden kesilmiştir kimyasal olma durumundan ötürü mü acabası
Cuma günü kan testi vermeye karar verdim. Sizce bir tane daha gebelik testi alıp yapmalı mıyım koyulasma var mı acaba diye?
Bir daha yapma test strese giriyosun, en güzeli gidecegn zaman sabah kan ver net olsun. 💜 güzel haberlerler dönersin inşallah

Bugun bas agrisi ve siddetli gaz sancisiyla uyandm. Surekli bi gazim var. Adet agrisi gbi agrim da oldu. Ellerm ve ayaklarim yaniyo bata 7 gun var 🙄😔

bat dündü. dun ben de test yaptim ama negatif. hala adet olmadim. gogus hassasiyeti disinda hicbir adet belirtim yok. acaba tekrar test yapsam mi kizlar ya?

Yarn ilk idrarınla yapabilirsn. Ya da kan ver en net sonuc.
oyle yapayim. şu testten kullandim innovita marka. gebelik olsa en ufak bir silik cizgi cikardi ama degil mi? acaba surelab falan mi alip denesem

Eklentiler

• 20210405_082036.jpg
    20210405_082036.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 48
oyle yapayim. şu testten kullandim innovita marka. gebelik olsa en ufak bir silik cizgi cikardi ama degil mi? acaba surelab falan mi alip denesem
Benim bu testle ilgili bi bilgim yok. Kaset test alın isterseniz bazi gebelik testleri negatif ckrtıyo bellide olmaz tabi. Eger supheleniyosaniz kan verin yarin sabahtan garanti olsun.

Back