• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

:60:oda mı varmış sölesene arkadaşım ben bilmediğim bişiler daha varmışşş :60: ıyykkk oneymiiş öle :25:
evet ben duymuştum birde idrara karbonat ekleyenler var aaa birde biz staja başladığımızda anlatılan bir efsane vardı kurbanın bacağına idrar enjekte edilir kurbağa olursa gebe yaşarsa değil diye tabi bu doğru değildir sanırsam :52:

caresiz değilsin canm eşin gelsinoraya 2 dkkalık işdicek ama uzanmak gerekecek tabi oda var ne bilim yaw ben gözümü karartrdm vallahi :):):):)):)
yok canım eşimde çok uzak değil hani hemen bir duvar ötemde oda çalışıyor :44: bizim iş sabaha kaldı neyse hayırlısı bakalım

evet ben duymuştum birde idrara karbonat ekleyenler var aaa birde biz staja başladığımızda anlatılan bir efsane vardı kurbanın bacağına idrar enjekte edilir kurbağa olursa gebe yaşarsa değil diye tabi bu doğru değildir sanırsam :52:
var öle hurafeler canm ya ama napsınlar ewlat özlemi çok farlıymış ya cok zormuş beklemek .. yapmşlardr eminm :51::20:

canım maliyeti nedir ?? bu işlemin
şuan tam belli değil ama doktorum 400 lira alacak hastane sperm yıkama için 250 alsa ilaçlar çok muallakta bırakıyor çok farklı fiyatlar diyenler var hadi ortalama 500 diyeyeyim ekstra birşey çıkarsa falan 1250 olacak sanırım toplamda ama bunlar sadece araştırma doktorum geldiğinizde konuşuruz dedi sadece onun alacağı parayı biliyorum bakalım hayırlısı

şuan tam belli değil ama doktorum 400 lira alacak hastane sperm yıkama için 250 alsa ilaçlar çok muallakta bırakıyor çok farklı fiyatlar diyenler var hadi ortalama 500 diyeyeyim ekstra birşey çıkarsa falan 1250 olacak sanırım toplamda ama bunlar sadece araştırma doktorum geldiğinizde konuşuruz dedi sadece onun alacağı parayı biliyorum bakalım hayırlısı
özelin parası mı canm ... önümüzdeki ay net fiyatı sölersin bana canım .. hayat bu belli olmaz demi ama :34:

ben her gece online :52::52::52::52:

ya cocuk sahibi olmk istiyorm olmuyordu. kafama cok taktıgımdan yumurtam olusmus ama catlamamıs kist olmstu. adetin 3 günü qlairista die dogm kntrol hapına başlamıstm. 28 gün kullandm bitimnde muayene oldm kist yokolmstu. daha sonrasnda ilacı tekrar almadm brlktelgmz oldu. ilaca basladıgımdan bu yana 50 gün oldu belkide geçti. ama bn hala adet olmadm ilacn bi etkisi olablrmi. yada bebek varmıdır korkuorm test yapmaya. sancı girio ara ara adet olcm sanıorm ama olmuyor. müthiş derecede akıntı geliyor beyaz. gögüslerde cok hafif hassaslk varr

Kızlar şuan ne düşündüm biliyormusumuz?hani üzülüyoruz ya olmayınca.ya olduğunda çok üzüleceğimiz durumlarla karşılaşırsak keşke gebe olmasaydım deriz ozaman da.o yüzden ne istiyorsak hayırlısını isteyelim.olmuyorsa Allah sana kaldıramayacağın yükü vermemiştîr aslında.benîm yarın gecikmenin 1.günü olacak .allahım üzüleceksem verme ,gebe kalmayayım diye dua ediyorum.sabah görecem sonucu.benim adetim düzenli stres geciktîrmîş de olabîlîr

ama kist var dediğinden beri hiç düşünmedm kafama bile takmadm. aklmda bile yoktu hatta. nasılsa olmaz diordm... doktora söylemstm nerdeyse 40 gün oldu olmadm die. o da 15 gün içinde olmazsan gel bakalm demişti. 15 gün oldu bn hala olmadm..

özelin parası mı canm ... önümüzdeki ay net fiyatı sölersin bana canım .. hayat bu belli olmaz demi ama :34:
devlettede pek farketmiyor canım eğer raporun yoksa sadece o doktora vereceğin 300-500 ü vermiyorsun gerisini yine veriyorsun inşallah söylememe belki gitmeme gerek kalmaz kim bilir :40:

ya cocuk sahibi olmk istiyorm olmuyordu. kafama cok taktıgımdan yumurtam olusmus ama catlamamıs kist olmstu. adetin 3 günü qlairista die dogm kntrol hapına başlamıstm. 28 gün kullandm bitimnde muayene oldm kist yokolmstu. daha sonrasnda ilacı tekrar almadm brlktelgmz oldu. ilaca basladıgımdan bu yana 50 gün oldu belkide geçti. ama bn hala adet olmadm ilacn bi etkisi olablrmi. yada bebek varmıdır korkuorm test yapmaya. sancı girio ara ara adet olcm sanıorm ama olmuyor. müthiş derecede akıntı geliyor beyaz. gögüslerde cok hafif hassaslk varr
canm sana sorum ilacı ne zaman içtin ve adet oldun mu o ilaçla . olduysan bidahaki adet tarihin ne zamndı adetinden kaç gün geçti olmuosun :26:

canm sana sorum ilacı ne zaman içtin ve adet oldun mu o ilaçla . olduysan bidahaki adet tarihin ne zamndı adetinden kaç gün geçti olmuosun :26:

ilacı en son adetimin 3. günü başlayarak içtim. 28 gün kullandım. ilaca basladıgım adet tarihimden sonra hiç olmadm. 35 günde 1 adet oluyordum. en son adetmden bu yana 50 günü geçti

Back
X