• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

ama kist var dediğinden beri hiç düşünmedm kafama bile takmadm. aklmda bile yoktu hatta. nasılsa olmaz diordm... doktora söylemstm nerdeyse 40 gün oldu olmadm die. o da 15 gün içinde olmazsan gel bakalm demişti. 15 gün oldu bn hala olmadm..
canım bence hiç oyalanma doktora git çünkü doğum kontrol hapları bittikten en geç bir hafta sonra olman gerekir diye biliyorum ki senin 20 gün olmuş bi git tekrar baksın eğer şüphelerin varsa hapı aksattıysan vs. gebelik testi bakar en azından hem için hem kafan rahat olur yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun kadın hastalıkları hiç hafife alınmıyor adetinden hamileliğine

canım bence hiç oyalanma doktora git çünkü doğum kontrol hapları bittikten en geç bir hafta sonra olman gerekir diye biliyorum ki senin 20 gün olmuş bi git tekrar baksın eğer şüphelerin varsa hapı aksattıysan vs. gebelik testi bakar en azından hem için hem kafan rahat olur yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun kadın hastalıkları hiç hafife alınmıyor adetinden hamileliğine

gebelk basında akıntı cok oluyormus. bnde akıntı cok var. hiç byle olmamstı hatta :/ varmıdırki yaaaa :)

ilacı en son adetimin 3. günü başlayarak içtim. 28 gün kullandım. ilaca basladıgım adet tarihimden sonra hiç olmadm. 35 günde 1 adet oluyordum. en son adetmden bu yana 50 günü geçti
canım sen test yap eğer çıkmassa büyük ihtimal kisin var . ben de önceden 2 ay dabir3 ayda bir olurdumtest yaparım çıkmazdı üzülürdüm çok . doktor nasıl 15 gün sonraya çağrıo seni çoktan gitmen lazımdı canm bende gtmedm gitmedim kisim büyümüştü ameliyatla aldırmak zorunda kaldım malesef .. çok zordu

canım sen test yap eğer çıkmassa büyük ihtimal kisin var . ben de önceden 2 ay dabir3 ayda bir olurdumtest yaparım çıkmazdı üzülürdüm çok . doktor nasıl 15 gün sonraya çağrıo seni çoktan gitmen lazımdı canm bende gtmedm gitmedim kisim büyümüştü ameliyatla aldırmak zorunda kaldım malesef .. çok zordu

bndeki kist yumurta catlamamasından dolayı olmus. onu kontrole gitmiştim. baktı kist falan kalmamıs dagılms demişti. tekrar kist olusur mu ki. hatta adetn baslaynca 5. gününden itibaren ilaç kullanmaya baslıcaktm yumurtalar için catlatma iğnesi vurcaktı. ilactan snra brlktelgmz oldu. bn diorm acaba olmusmudur yksa kistn tekrar olsma ihtimali varmı. kanamalı kistmiş bnmki. öyle çikolata filan değilmş.bn pek anlamıorm bu kstten her bayanda oluorms bndeki. bi kaç adetle atıorms. bnmki 1 ay içinde bitti ilaçla

Son düzenleme:
bndeki kist yumurta catlamamasından dolayı olmus. onu kontrole gitmiştim. baktı kist falan kalmamıs dagılms demişti. tekrar kist olusur mu ki. hatta adetn baslaynca 5. gününden itibaren ilaç kullanmaya baslıcaktm yumurtalar için catlatma iğnesi vurcaktı. ilactan snra brlktelgmz oldu. bn diorm acaba olmusmudur yksa kistn tekrar olsma ihtimali varmı. kanamalı kistmiş bnmki. öyle çikolata filan değilmş.bn pek anlamıorm bu kstten her bayanda oluorms bndeki. bi kaç adetle atıorms. bnmki 1 ay içinde bitti ilaçla
sanırım doktorun özel hastanede ve seni paran için oyalıyor. neden 15 gün biliyormusun çünkü ilk 10 gün i,çinde muayeneler ücretisiz ayrıca bu yumurta geliştirici ve çatlatmalarıda kist oluşumuna pek bir zemin hazırlıyor seni hiç düşünmüyor ki bu tip doktorlar bugün git 15 gün sorna gel diye diye oyalıyor bence sen bir an önce doktorunu değiştir eğer böyleyse.

şölede bişi var canm her doktor kisi gördüm zannedio görmüo .. gördm dio ama aslında kis falan yok .. şu kis konusunu çoğu doktor anlamıor malesef . ben çok şayit oldum çevremde böle .. bence sen doktorunu değiştr başka doktorada baktr bakalım ama ilk test yap .doum kontrolle hamilekalınamaz tatlım çünkü adet duvarı hazırladığı için gebeliğe izin vermez ilaç tatlm üzgünüm

sanırım doktorun özel hastanede ve seni paran için oyalıyor. neden 15 gün biliyormusun çünkü ilk 10 gün i,çinde muayeneler ücretisiz ayrıca bu yumurta geliştirici ve çatlatmalarıda kist oluşumuna pek bir zemin hazırlıyor seni hiç düşünmüyor ki bu tip doktorlar bugün git 15 gün sorna gel diye diye oyalıyor bence sen bir an önce doktorunu değiştir eğer böyleyse.

evet özel hastaneydi. ama adet olamadıgım için kullanmadm yumurta gelştirici ilacı. üff cokta umutlanmıstım :(

arkadaşım doru sölüosun vala . benm doktorum yumurta takibimi 10 gün içinde yapıo aman bidaha muayene parası verme dio resmenbana ...allah razı olsun

of of. yine umutlarm suya düştü :/ kasığıma agrı girdi valla yine. :((( içim gidio byle bebekli hamile falan birini görünce.. ilacı aksatnca etkisi azalıomu. bn bi kaç kez unutmstm ertesi günü 2 gün snrası filan 2 tanesini birlkte atmstm. bide bitanesi elmden düşüp kaybolmstu. yani 27 tani içtm :( keske bi mucize olsa... olsada sevncten bagrp cagrsam off off

evet özel hastaneydi. ama adet olamadıgım için kullanmadm yumurta gelştirici ilacı. üff cokta umutlanmıstım :(
aman bide bu yumurta gelştiriciyi 1 mm bile kisin olup kullanırsan alllah korusun kisini besler büyür .. benm ilk doktorum öle yaptı bana kisimi büyüttü. habire kan aldır gel git gel git yok troide baktr ypok kaşına yok gözüne baktr . hastanenin sahibininkarısıydı .. allah iilerle karşılaştrsın canm bizi

aman bide bu yumurta gelştiriciyi 1 mm bile kisin olup kullanırsan alllah korusun kisini besler büyür .. benm ilk doktorum öle yaptı bana kisimi büyüttü. habire kan aldır gel git gel git yok troide baktr ypok kaşına yok gözüne baktr . hastanenin sahibininkarısıydı .. allah iilerle karşılaştrsın canm bizi

amin canm ya. hiçmi vicdn yok bnlarda. biz bütün umutlarımızı onlara baglayp gidiyoruz ne kdr ayıp ya

of of. yine umutlarm suya düştü :/ kasığıma agrı girdi valla yine. :((( içim gidio byle bebekli hamile falan birini görünce.. ilacı aksatnca etkisi azalıomu. bn bi kaç kez unutmstm ertesi günü 2 gün snrası filan 2 tanesini birlkte atmstm. bide bitanesi elmden düşüp kaybolmstu. yani 27 tani içtm :( keske bi mucize olsa... olsada sevncten bagrp cagrsam off off
hayrlısı be tatlım .. ilacı aksattığın günlerde 2 vea 3 birden içebiliosun ilacın klavuzunda yazıo zaten oku.bizim de içimz gidio canm napalım hayrlısı allahtan . hele eşim benden beter maf oluo onun arkadaşlarının hep çocuklaarı oldu teker teker .. zor çok zor :14::43::59:

ama sen onları kullanıncada kist oluşabilir zaten bünyen buna müait bir kez oluşmuş doktorun bunu planlıyordur emin ol canım. neden bu kadar ön yargılıyım özel hastane doktorlarına çünkü bunlardan bir tanesine hatayla muayene oldum 6 ve 3 cmlik çikolta kistlerim vardı hadi birde ona muayene olayım diye gittim adam yok onlar kist değil pelvik enfeksiyon dedi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ameliyattanda çekindiğim için sabah akşam 20 tane antibiyotik iğne yaptırdım iğnelerim 10 içinde biteceği halde bu bana 15 gün sonra gel demişti neyse iyi niyetle gittim baktı usg de hmm dedi %20 küçüklüş. işte benim için o an bitti neye göre kime göre küçülmüş ya sen daha önce yanlış ölçtüysen ama pardon onlar hata yapmaz çünkü onlar çok becerikli doktorlarç. neyse ben bu adamın bu tavrina sinirle şimdiki doktorumu buldum ameliyatımı oldum şimdide aşılama yaptıacağım ama bende edsofi nind eidği gibi pek memnunum doktorumda ayrıca o kistlerim küçülmemiş aksine büyüş sadece kafasının istediğine göre ölçmüş bizim kurnaz.
not: şimdiki doktorum özel muayenesinde hasta kabul eden bir prof. ama asla paragöz değil ztaen yeterince hastası var buna grek duymuyordur.

hayrlısı be tatlım .. ilacı aksattığın günlerde 2 vea 3 birden içebiliosun ilacın klavuzunda yazıo zaten oku.bizim de içimz gidio canm napalım hayrlısı allahtan . hele eşim benden beter maf oluo onun arkadaşlarının hep çocuklaarı oldu teker teker .. zor çok zor :14::43::59:

bide bi rüya görmüştüm hele o rüyadan snra daha bi umutlandm kesn var diodm. rüyamda deniz kabugunun içinde doğuran bi inci.. öyle pak beyazdı ki göz kamaştırıodu.. tabirine baktm netten gebelk filan bşiler yazıordu ama ne kdar dogru cıkar bilmiyrm. rüyamdan bile umutlandm o kdar kötüym valla

mucizen gerçekleşsin istiyorsan test yap canım kim bilir belki içinde senin öğrenmeni bekliyordur :34:

amin canm ya. hiçmi vicdn yok bnlarda. biz bütün umutlarımızı onlara baglayp gidiyoruz ne kdr ayıp ya
artık vicdan para oldu canım malesef hele tek maaşlı geçinen biz hiç acımıolar umurların da değil allah hidayet versin biz maaştan 2 kuruş arttıralımda doktora gidelim die bakıoruz aahhh çok zor canım allah hepimize sabır versin ..

Slm kizlar ...
Bende 4 aydir deniyorum sayilir :) ama bu ay tam olarak calistik gecen ay 26 inda adet olmustum. 28 günde bir adet olurum hic sasmaz .. Bu ara adet olmam lazim bakalim ... Bende bekliyorum ama eskisi kadar takmiyorum Allah nasp ettiyse olur insallah ... Cok takiyodum artik oluruna biraktim valla :) biraz tuhafim sadece bu ay ama hamilelige yormak istemiyorum olmayinca üzülüyorum cünkü ... Bakalim 3-4 gün öne atar reglim gelicekmi ? :)

bide bi rüya görmüştüm hele o rüyadan snra daha bi umutlandm kesn var diodm. rüyamda deniz kabugunun içinde doğuran bi inci.. öyle pak beyazdı ki göz kamaştırıodu.. tabirine baktm netten gebelk filan bşiler yazıordu ama ne kdar dogru cıkar bilmiyrm. rüyamdan bile umutlandm o kdar kötüym valla
allah bilir tatlım bende her rüyamda da doğurduğumda kustuğumda o ğün adet oluodum :( adet olamamkçok kötütatlm inşallahiii bi doktora denk gelirsinnn

Back