caresiz değilsin canm eşin gelsinoraya 2 dkkalık işdicek ama uzanmak gerekecek tabi oda var ne bilim yaw ben gözümü karartrdm vallahi :):):):)):)benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caresiz değilsin canm eşin gelsinoraya 2 dkkalık işdicek ama uzanmak gerekecek tabi oda var ne bilim yaw ben gözümü karartrdm vallahi :):):):)):)benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ım![]()
evet ben duymuştum birde idrara karbonat ekleyenler var aaa birde biz staja başladığımızda anlatılan bir efsane vardı kurbanın bacağına idrar enjekte edilir kurbağa olursa gebe yaşarsa değil diye tabi bu doğru değildir sanırsamoda mı varmış sölesene arkadaşım ben bilmediğim bişiler daha varmışşş
ıyykkk oneymiiş öle
![]()
ahh ahh ben evde olacaktım ee tabi bide kocişim ahh ahhadi yaaaa ooofff amaaannnBiz ewdeiz de nolyo tatlım yaw
üzülme
![]()
yok canım eşimde çok uzak değil hani hemen bir duvar ötemde oda çalışıyor :44: bizim iş sabaha kaldı neyse hayırlısı bakalımcaresiz değilsin canm eşin gelsinoraya 2 dkkalık işdicek ama uzanmak gerekecek tabi oda var ne bilim yaw ben gözümü karartrdm vallahi :):):):)):)
canım maliyeti nedir ?? bu işleminevet yaptıracam bakalım doktorumla görüştüm adetin ikinci günü gel dedi biz kendimiz beceremiyoruz günleri yakalayamıyoruz sanırım o yardım etsin ne olacak acep![]()
var öle hurafeler canm ya ama napsınlar ewlat özlemi çok farlıymış ya cok zormuş beklemek .. yapmşlardr eminmevet ben duymuştum birde idrara karbonat ekleyenler var aaa birde biz staja başladığımızda anlatılan bir efsane vardı kurbanın bacağına idrar enjekte edilir kurbağa olursa gebe yaşarsa değil diye tabi bu doğru değildir sanırsam![]()
şuan tam belli değil ama doktorum 400 lira alacak hastane sperm yıkama için 250 alsa ilaçlar çok muallakta bırakıyor çok farklı fiyatlar diyenler var hadi ortalama 500 diyeyeyim ekstra birşey çıkarsa falan 1250 olacak sanırım toplamda ama bunlar sadece araştırma doktorum geldiğinizde konuşuruz dedi sadece onun alacağı parayı biliyorum bakalım hayırlısıcanım maliyeti nedir ?? bu işlemin
özelin parası mı canm ... önümüzdeki ay net fiyatı sölersin bana canım .. hayat bu belli olmaz demi amaşuan tam belli değil ama doktorum 400 lira alacak hastane sperm yıkama için 250 alsa ilaçlar çok muallakta bırakıyor çok farklı fiyatlar diyenler var hadi ortalama 500 diyeyeyim ekstra birşey çıkarsa falan 1250 olacak sanırım toplamda ama bunlar sadece araştırma doktorum geldiğinizde konuşuruz dedi sadece onun alacağı parayı biliyorum bakalım hayırlısı
ben her gece onlineKIZLAR ONLİNE KMSE VARMI LTFEN Beni aydınlatn çıldırıcam![]()
ben her gece online![]()
devlettede pek farketmiyor canım eğer raporun yoksa sadece o doktora vereceğin 300-500 ü vermiyorsun gerisini yine veriyorsun inşallah söylememe belki gitmeme gerek kalmaz kim bilirözelin parası mı canm ... önümüzdeki ay net fiyatı sölersin bana canım .. hayat bu belli olmaz demi ama![]()
canm sana sorum ilacı ne zaman içtin ve adet oldun mu o ilaçla . olduysan bidahaki adet tarihin ne zamndı adetinden kaç gün geçti olmuosun :26:ya cocuk sahibi olmk istiyorm olmuyordu. kafama cok taktıgımdan yumurtam olusmus ama catlamamıs kist olmstu. adetin 3 günü qlairista die dogm kntrol hapına başlamıstm. 28 gün kullandm bitimnde muayene oldm kist yokolmstu. daha sonrasnda ilacı tekrar almadm brlktelgmz oldu. ilaca basladıgımdan bu yana 50 gün oldu belkide geçti. ama bn hala adet olmadm ilacn bi etkisi olablrmi. yada bebek varmıdır korkuorm test yapmaya. sancı girio ara ara adet olcm sanıorm ama olmuyor. müthiş derecede akıntı geliyor beyaz. gögüslerde cok hafif hassaslk varr
bakcanm hepimiz beklioruz işte seninki yakınmş ama bakalım tatlm hayrlısı allahtan. ne zamndr bekliosun sendebat 27 aralıkkkk:18::44:
canm sana sorum ilacı ne zaman içtin ve adet oldun mu o ilaçla . olduysan bidahaki adet tarihin ne zamndı adetinden kaç gün geçti olmuosun :26: