- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
kizlar dayanamadim evde test yaptim hemide 2 adet cok silik cikti ikiside hemde cok az dogru hastaneye kostum az once ogrendim hamileyim :)
kizlar dayanamadim evde test yaptim hemide 2 adet cok silik cikti ikiside hemde cok az dogru hastaneye kostum az once ogrendim hamileyim :)
nasıl güzel bi haber allahım sağ salim kucağın almayı nasip etsin tatlım darısı bizlerin başına
erken belirtilerin oldu mu
Bende dun test yaptim negatif ciktiher defasinda umitlenmek ve uzulmek cok gicikyaaaa
Canim adetine kacgun var ben adetime 4 gun kaa test yapmistim negatif cikmisti adetin bi kac gun ciksin oyle yap testini moralini bozma adetim geceli 3 gun oldugu halde degerim 15 cikti doktor yeni dollenmis dedi 3,4 gunluk falanmis adet gunu gecmeden sakin test yapipda moralini bozma
Çok sevindim senin ve eşinin adına .. şimdiden hayırlı , sağlıklı bir evlat diliyorum ..güzel bir hamilelik geçir :))canim benim belirtim adet gunum ve sonralarinda oldu tansiyonum dusuyodu ve oncesinde de sadece kramp giriyodu bacaklarima agri ve asiri derece gaz olmaya basladi ve istahim asiri acildi
nasıl bir bel ve karın ağrısı kesin hastalancam zaten bu ay yumurtlama günlerimde çalışamamıştık aramız açıkdı diğer güzler çalıştık ama bu ay pek ümitli değilim
amannnn canım üzüldüğünşeyebak ısrarla denicez umutsuz olmak yooohhhidrar testi yaptım negatif çıktı .. silik çizgi bile yok
bu kadar hesapla canım bat tarihinibekle ve test yap yoksada yok tatlım yaaaMerhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim
Hayrli olsun canm bebisinnn :))) Allahim burda bekleyen butun arkadaslarimizada verir en kisa zamnda insallahhhh...kizlar dayanamadim evde test yaptim hemide 2 adet cok silik cikti ikiside hemde cok az dogru hastaneye kostum az once ogrendim hamileyim :)
meralzeren testi bugün mü yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?