Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

lekelenmeden hesapla canım bence .. erken gelebilir geç gelebilir önmli olan tekrarlamaması

ya kuzum bnm iştahım çok açıldı yaaa canavar gibi yiyorum bu aralar :):):) bugün 4. yemek yiyişimm :-D canım bişi çekti kalktım yaptım. daha adet olmadan iştahım açıldı. her zaman adetliyken çok yerdim. bebiş var mı yaa takmiyim diyorum gene aklıma geliyoo =)))))

canım adetinin 10 cu gününden başla gün aşırı yap takvime falan bakma . garantie al. ama bu ay olmadıysa bidahaki ay benm dediğim gibi yAP

Bende erken baslicaktim calismakara ama olmadi. Adetim gecen pazartesi bitti bu 1 hafta icinde yumurtlamis olabilirmiyim acaba yaa. Normal günü bugün ama. 28-30 günde adet olan biri 14. günden önce yumurtlayabilir mi ?

ee ozman senin ovulasyon geç mi gerceklesiyor. ya da ben kaçırdım ozman günümü
yok canım benim adet döngüm kısa benim adetimin ilk günü 14 aralık ama bat 6 ocak yani şöyle ki adetin uzunluğu ne olursa olsun ister 25 gün ister 45 gün yumurtlama adet gününden ortalama 14 gün önce oluyor.

canım bişi diyim miben bütün belirtilri yaşıodum psikolojik.. okadar erken olmaz halbuki belirtiler ama istek psikoloji tatlm malesef

aaa evet doğru söylüyorsun :)) ne denir ozman hem battas hem yumurttas p hahahaa bu da son nokta

bende 4 aydr deniorum canım gelen yok :):):):)

Valla bendede öle :) ilk defa bu ay cok calistik bakalim ne olcak ... Buqün adet olmam gerekiyodu yada yarin buqünü atlattim bakalim yarin olucakmiyimmm :) nasil istiyorummm HAMILEYIMMMMMM yazmayii yaaa ufff allahim bizlerede nasip etsinn insallahh ....

Merhaba, bu grubu yeni gördüm. Her ayın 16-17si adet olurdum, her ay düzenli yumurtam oluyor ve çatlıyordu ay sonuna doğru. Fakat bu ay tüm dengelerim alt üst oldu. Yumurta cok yavaş gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Dr'um 20-22 si gibi adet tarihin olmazsa kanda bakalım dedi. Ben 19uydu galiba test yaptım negatif.. Bugün 3. Gün kahverengi lekem var ama kanamam falan yok. Progestan günde 1tane içiyorum kanama olana kadar devam edecekmişim. Kan tahlili yaptırmak onun sonucunu öğrenip bir kez daha yıkılmak istemiyorum artık olacaksa olsun adetim

ümitsiz olma nedense içime iyi sonuç alacakmışsın gibi doğdu ...

sende benm gibisin meralzeren benmde bazen 28 günde bazende 30 gün..inş bu ay hiç kimsecikler regl olmazda hamiş oluruz

Umarım iyi olur ama adet görecek gibi karnım ağrıyor .. Göğüs şişliği dışında bir belirti yok, o da adet öncesi olan birşey . Olsa belirti olurdu herhalde diye düşünüyorum.. Hayırlısı artık ..

arkadaşlar yeni bat 10. ocak geçen bişey çıkmamıştı çalışmalarımız sürüyor rabbim bize de evlat nasip etsin

nasıl bir bel ve karın ağrısı kesin hastalancam zaten bu ay yumurtlama günlerimde çalışamamıştık aramız açıkdı diğer güzler çalıştık ama bu ay pek ümitli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…