Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

heyecanla bekliyoruz
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]divdiga26[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltem2012[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolatechips[/TD]
[TD]​5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgipitircigim[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrr[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarflk[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]armagaan[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]altınkaya35[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]liliqum[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

edsofi canım ben 30 una kadar bekleyemedim ekledim diğer arkdaşlarıda hem aralığın 1 i olanlar var

çok güzel olmuşşş süper inşaAllah bu liste bize uğurlu gelir ve hepimiz hamiş oluruz ve anne oluruz amiiiin

selam canım bence sen o kürlerle değil kendin doğal yolla hamile kalıyorsun bence o kürleri kullanma b akalım 3 ay falan doğal yolu dene ben inanıyorum denemzsen sağlıklı bi gebeliğin olcak

belkide öyledir canım benim bu ayda geçsin bakalım bir süre hiçbir şey yapmam ama inşallah bu ay tutunsun meleğim

anamm bir gecede ne çok artmışız :) bu kadar kişiden en az bi 3-4 kişi kalsın bari hamile keşke hep beraber kalsak :)

Arkadaş lar birsey soracagim.16 kasimda regl oldum.30 gunde bir oluyorum.3 tane testim kaldi.bu ayda almak istemiyorum.test ile daha cok strese giriyorum. Kacinda testi yapayim yumurtlama icin.herkese hayirli haberler almayi diliyorum

isimlerimizin karşısında olması çok güzel..inşallah yılbaşına kalmadan hepimiz hamiş oluruz..

Arkadaş lar birsey soracagim.16 kasimda regl oldum.30 gunde bir oluyorum.3 tane testim kaldi.bu ayda almak istemiyorum.test ile daha cok strese giriyorum. Kacinda testi yapayim yumurtlama icin.herkese hayirli haberler almayi diliyorum
canım aramıza hoşgeldin 30 1 ve 2 sinde yap bence seni bir sonraki günecellemede listeye ekleyeceğim inşallah uğurlu gelir listemiz

Selammm kızlarr

benim kide 17 si bakalım ne olacak. Bu ay bende ovülasyon testi aldım bakalım inşAllah vesile olur..

Vala canlarım baya olmuşuz yaw:) ben 5 test yaptım 1i çift çizgi çıktı ne kadar garıp :)) anlam veremedim kızlar...

eksiklikler var canım gerie dönük arkadaşlar kalmış ben sölim sana tatilistiyorum 18 aralık , zeynebbbb 9 , 41zeynep 19 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…