Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

fazla dinlemeyin canm kendinizi yawww:):):)

Canim biliyorum yapmamam lazim ama okdr agriyoki bazen yerimde duramiyorum.. Kasiklarim patliicak gibi (

canm adet olma belirtisine benzio ama belli olmuotabii rabbim bilir anca adet gününe kadar beklemenlazım tatlm vala düşünmekten sitresten ya erken gelio yada geç gelio sitres düşünme

kızlar dediğim arı sütü polen karışımı erkeğin hem sperm sayısını arttırmakta hem embriyo oluşumunda yardımcı hemde yumurta ÇATLAMADA yaniyumurta hızlandırıcı dahasonra gebeliktebile kullanılıo inanlmaz etkileri var mücize soğan kürleri vea diğer saçma kürleri deneyeceğinize bu muhteşem bişi bn başladım eşimede yediriorum :13:

[MENTION][/MENTION]
canm adet olma belirtisine benzio ama belli olmuotabii rabbim bilir anca adet gününe kadar beklemenlazım tatlm vala düşünmekten sitresten ya erken gelio yada geç gelio sitres düşünme

Valla ne dusunecegimi sasirdim artik.. Evet adet belirtiside olabilir basima gelmedi degil ama bi umit iste belki bu ay olan bu degisik belirtiler bebegin mujdecisidir 13 ocakta hastanede randevum var asilama hakkinda bilgilendirecekler sonra tedaviye basliicam ama normal yollardan hamile kalmak istiyorum nedense

hikayen ne tatlım ne zmndr bekliosun nasıl tedaviler gçirdn mi hangikontrollerden geçtin ? ona göre sölim gerek var mı aşılamaya falan :13:

Canim 3 senelik evliyim hep hapla korundum, gecen sene kasimda hapi biraktim ama daha cocuk dusunmuyordum yabi vucudum haptan arinsin istedim. Subatta ilk denememizi yaptik nisana kadar adetim hep duzenliydi 28 gunde oluyodu 6 gun suruyodu.. Nisanda doktara gittim bebek istedigimizi soyledik kanimi aldi ce rubella ignemi yaptirmam gerektigini ama en az bir ay hamile kalmamaya dikkat etmem gerektigini yoksa bebegin sakat dogabilecegini soyledi. Tabi internetten arastirdim en saglami 3 ay korunmak diyodu cogu sitede.. O ay adetim bi bozuldu tam bozuldu ustune hep duzensiz olmaya basladim ve her kan testinde negatif gore gore piskolojim bozuldu. En sonunda ekimde tedaviye basladik. Bende hic sorun yok kanallarim acik filan hersey iyi yani ama esimin spermlerinin 20% yerine 3%u yerine ulasiyomus ama ulasanlarin kalitesi iyiymis.. Belcikada yasiyorum simdi noel tatili oldugu icin ocakin 13unde bilgilendirmenin ardindan asilama yapilacak 6 denemede tutmazsa tup bebekle devam edilecek. Prosedur boyleymis.. Ama her ihtimale karsi dikkat et hamilede olabilirsin dedi doktor..

arkadaşım sen test yapsana hamile olabilirsin..sevgiler.

cnm progestan cok fena bı ılac ben antrede uyuya kalmıştım bıgun hatta sonralarına affınıza sığınıyorum yatağımı ıslattım.neler cektım ya ayrıca 2. gebeliğimde düşük riskim için verdi doktorum, daha sonra gebelik zehirlenmesi yaşadım ölü halde bana yapıştı embriyo. yatmadan al ilacını ve hemen uyu başın falan döner.

Yaa kızlar adetime 8 gün vardı dayanamadım akşam test yaptım sabah baktığımda hayalet gibi bir çizgi gördüm,, acaba idrar kurudu da ondan mı böyle birşey başına gelen var mı yaa ??

beklenen adet tarihim 14 aralıktı. hala olmadım adet. doktordan geldim az önce kan testi yaptı yok dedi.ultrason baktı sonra.yok dedi.peki niye adet olamadım dedim cevap veremedi. kızlar soruyorum size normal ultrasonla yumurtanın yapısı kist rahim duvarı filan görünmez mi illa transvajinal ultrason mu gerekiyor lütfen biri cevap versin ona göre randavu alacağım.

Yaa kızlar adetime 8 gün vardı dayanamadım akşam test yaptım sabah baktığımda hayalet gibi bir çizgi gördüm,, acaba idrar kurudu da ondan mı böyle birşey başına gelen var mı yaa ??

Canim benim bildigim yarim saat sonra test gecersiz oluyo.. İnsallah hamilesindir ama o teste guvenme artik

Arkadaşlar benim bat 22.dün akşam test yapmıştım negatifti.adet belirtilerim de olmadığı için ümidimi kestim .gece karnım şişti.sabah uyandığımda bel kasık ve karın ağrısı ile uyandım.afedersiniz wc ye gittim.
İshaldim ama okadar şiddetli ağrı çektim ki midem bulanmaya ve başım dönmeye başladı ağzım kurudu birdenbire .4 yaşındaki kızım bana tuvalete su getirdi babasını aradı okuma biliyor Allah'tan .yalnızım kimsem yok.ölsem kimsenin haberi olmayacak .şuan daha iyimim ama inanılmaz halsizim.2 çocuğum var bebekler daha istekleri bitmiyor ki uyuyayım.ayakta uyuyorum resmen.alla h çocuğu olmayanlara versin inşallah 4 yaşındaki kızım bana nasıl yardımcı olmaya çalıştı bir görseniz.

Eflatun81 sana cvp vermek istdm.cunku yasadgn seyleri ben bi onceki adetimde yasamistm.sabah kalktm midem bulanyr karnimm sancilanyr ve afedersn ishalim birden bastrdi esimde o saatte uyuyordu ve inanmayacksn ama klozette bayilip kalmsm.sanki bi guc uyandirdi beni.cok kotu bi gundu.sanirim usuttum ondan oldu bole.oyuzden hamilelige yorma derim

benim de sat 9 du. ayin 18 inde basladm. 10. gün. nedense gününü kacirdimmi ki diye de bi his geliyo içime :) 4 ay boyunca çok yoğun gecince afedersn, bu test insanı yavaslatiyo :) peki pozitif olduğu gunlerde hergunmu temasinz oldu canm sorabilrmym ???

Yok canım hamileliğe yormadım.ben de üşüttüm.camları silmiştim.anlatmak îstedîğim şuydu.çocuğunuz küçük de olsa yardım ediyor.bazen okadar yalnız kalıyorsunuzkî yalnızlığınızı bir çocuk bile alabiliyor.duygusallaştım da yazdım .benim 2 tane var bebeğim Allah olmayanlara versin dedim zaten.

Mide bulantısı baş dönmesi 5 haftada başlar zaten.diğer belirtiler de adetle aynı oluyor.kasık ağrısı falan..adet gecikmesi olmayınca anlaşılmıyor gebelîk.ama benim belirtiler adet belirtileri ümidimi kestiğim için temizlik yaptım ağır bile kaldırdım .bana hastalık olarak geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…