fazla dinlemeyin canm kendinizi yawww:):):)14 aralik adet olacaktim ama hala olmadim en son sali test yaptim negatif cikti ama rahim bolgemde agri var goguslerime igne saplaniyo gibi ve akintim cok fena.. Kac kere oldu boyle gecikmeler ama bu belirtiler ilk kez oluyo acaba yine piskolojikmi? 3 aydir 38 gunde bi adet goruyorum :s kafayi yedimmiki acep :)
fazla dinlemeyin canm kendinizi yawww:):):)
Canim biliyorum yapmamam lazim ama okdr agriyoki bazen yerimde duramiyorum.. Kasiklarim patliicak gibi(
canm adet olma belirtisine benzio ama belli olmuotabii rabbim bilir anca adet gününe kadar beklemenlazım tatlm vala düşünmekten sitresten ya erken gelio yada geç gelio sitres düşünme
hikayen ne tatlım ne zmndr bekliosun nasıl tedaviler gçirdn mi hangikontrollerden geçtin ? ona göre sölim gerek var mı aşılamaya falan :13:Valla ne dusunecegimi sasirdim artik.. Evet adet belirtiside olabilir basima gelmedi degil ama bi umit iste belki bu ay olan bu degisik belirtiler bebegin mujdecisidir13 ocakta hastanede randevum var asilama hakkinda bilgilendirecekler sonra tedaviye basliicam ama normal yollardan hamile kalmak istiyorum nedense
14 aralik adet olacaktim ama hala olmadim en son sali test yaptim negatif cikti ama rahim bolgemde agri var goguslerime igne saplaniyo gibi ve akintim cok fena.. Kac kere oldu boyle gecikmeler ama bu belirtiler ilk kez oluyo acaba yine piskolojikmi? 3 aydir 38 gunde bi adet goruyorum :s kafayi yedimmiki acep :)
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ya bugun klomen kullanısımın 17 gunu+ progestana da başladım bugun ama acayıp bır sekılde ılactan 2-3 SAAT sonra bırden bır uyku bastırdı benı halbuki hıc uyumman ben cunku gece 02:00 uyur sabah 11 de uyanırım uykusuzla alakalı oolmadığı ııcn sıze sorayım dedım ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var normal mı klomen+progestan kullananlarda bu bıde kasıklarımda ara a da gıren saclarım var bu ıyımı yoksa kotumu bılemedım
arkadaşım sen test yapsana hamile olabilirsin..sevgiler.
Yaa kızlar adetime 8 gün vardı dayanamadım akşam test yaptım sabah baktığımda hayalet gibi bir çizgi gördüm,, acaba idrar kurudu da ondan mıböyle birşey başına gelen var mı yaa ??
tsk ederim cnm insallh en kisa zamnda seninde guzel haberini alirz cnm:) benm adet dongm 27-28 gn arasi oluyo .oyuzdn bn adetimn 10.gnu kullnmaya basladm testi 14.gun 15.16.17.gnler pozitif cikti canim ve ogunleri degerlndirdik.testi ilk idrarla ypmiyorsun.yaklasik 3 saat siwi tuketme we 3 4 saat idrara cikma oyle yp testi.kndini ayarla hergun ayni saatte ypmaya ozen goster.bn hp 15.30 gbi ypardm 3 ssat siwi tuketmzdm ve idrara cikmazdm..umarim ilk denemnde tutturursunz bebisi canimm
Eflatun81 sana cvp vermek istdm.cunku yasadgn seyleri ben bi onceki adetimde yasamistm.sabah kalktm midem bulanyr karnimm sancilanyr ve afedersn ishalim birden bastrdi esimde o saatte uyuyordu ve inanmayacksn ama klozette bayilip kalmsm.sanki bi guc uyandirdi beni.cok kotu bi gundu.sanirim usuttum ondan oldu bole.oyuzden hamilelige yorma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?