Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum hamile kalanlar hayırlı olsun benim bat 1 ocak. yalnız kasıklarım ağrıyor 2 gündür bir bilginiz var mı. daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman da ağrıyordu. şimdi erken aslında ama ne bileyim ara ara ağrı girince merak ettim. cevap yazarsanız çok sevinirim....

kııızz gecekuşuuu =))) seni de mi uyku tutmadııı???? zaten biz insanlar plan yaparız yaparız ama kader gene ağlarını örer canikom.. hiç ummadığında hamile kalırsın belki. bunaltma kendini...
aynen öle canm pesettim dediğim zamn olucak biliorum az kaldı ama yani :):):) yok bunaltmıyorum canm idare edioruz . ben geç kalkıorum ya uyuyamıorum :):):)

canm teste en azndan silik çıkması lazım hamile olmş olsan ... aman öle adet olmamak için dua etme belki başka bişi çıkar canm aman ama inşallah bebeşin vardr alllahın işini kmse bilmez çünkü

bn de pozitfdide nldu cnm 5 gunde 1 gn çift çktı oda tutmdi ooooooffff oooff bu ay hç bişi ypmdm saldm mevlamkayıra ammmmaaannnn
buay da olmazsa aynen ben de öyle yapicm :)) ama ovulasyn gününü kacirmkdan korkuyrm bu sefer de ben :)

kııızz gecekuşuuu =))) seni de mi uyku tutmadııı???? zaten biz insanlar plan yaparız yaparız ama kader gene ağlarını örer canikom.. hiç ummadığında hamile kalırsın belki. bunaltma kendini...
aynen ben de bunaltmiyrm ama.umut hep var işte.

benimde bat 31 aralık -1 ocak:))))ne zaman kan tahlilinde belli olur acaba?İlk hamileliğim olacak bu.1 yılı aşkındır hipertiroidi tedavisindeydim,değerlerim düzelince DR hamile kalabilirsin dedi,şimdi stresten uyuyamıyorum çok merak ediyorum...

Son düzenleme:
ama sen çok sitres yapıosun canm olcağı varsa olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…