aynen öle canm pesettim dediğim zamn olucak biliorum az kaldı ama yani :):):) yok bunaltmıyorum canm idare edioruz . ben geç kalkıorum ya uyuyamıorum :):):)kııızz gecekuşuuu =))) seni de mi uyku tutmadııı???? zaten biz insanlar plan yaparız yaparız ama kader gene ağlarını örer canikom.. hiç ummadığında hamile kalırsın belki. bunaltma kendini...
benm arkadaşta 11 ay sitres yaptı 12. ay hıç takmadıumrunda olmadı hamile kaldıAynen oyle valla ya bizde herseyi bisey zannediyoruz
canm teste en azndan silik çıkması lazım hamile olmş olsan ... aman öle adet olmamak için dua etme belki başka bişi çıkar canm aman ama inşallah bebeşin vardr alllahın işini kmse bilmez çünküGunaydin kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama olmasın ins bügünde olmam buraya yazdığım hamilelik belirtilerin ortadan kalktı resmen ama adetime dair hic bir belirtimde yok sadece akıntım var ve bacaklarıma agri giriyo bide batıma 1 gun kala test yaptım yine negatif cikti adet olmamak icin dua ediyorum ins olmam ins
buay da olmazsa aynen ben de öyle yapicm :)) ama ovulasyn gününü kacirmkdan korkuyrm bu sefer de ben :)bn de pozitfdide nldu cnm 5 gunde 1 gn çift çktı oda tutmdi ooooooffff oooff bu ay hç bişi ypmdm saldm mevlamkayıra ammmmaaannnn
aynen ben de bunaltmiyrm ama.umut hep var işte.kııızz gecekuşuuu =))) seni de mi uyku tutmadııı???? zaten biz insanlar plan yaparız yaparız ama kader gene ağlarını örer canikom.. hiç ummadığında hamile kalırsın belki. bunaltma kendini...
ovulasyon günleri tabi kaçrma canmbuay da olmazsa aynen ben de öyle yapicm :)) ama ovulasyn gününü kacirmkdan korkuyrm bu sefer de ben :)
aynen ben de bunaltmiyrm ama.umut hep var işte.
ama sen çok sitres yapıosun canm olcağı varsa olmuobenimde bat 31 aralık -1 ocak:))))ne zaman kan tahlilinde belli olur acaba?İlk hamileliğim olacak bu.1 yılı aşkındır hipertiroidi tedavisindeydim,değerlerim düzelince DR hamile kalabilirsin dedi,şimdi stresten uyuyamıyorum çok merak ediyorum...
ama sen çok sitres yapıosun canm olcağı varsa olmuo
canm daha yenisin şimdiden heyecan yapma :) ama inşşş hemen olurda bu sıkıntıları çkmezsn . tbi rbbbiiimmm biliiirrrBiliyorum ama işte bu merakla beklemek çok zormuşşş
10. gününden beri hergün üçte yapiom ama hala negatif bu test kuzum :))) kactiysada artık kendi bilirovulasyon günleri tabi kaçrma canm
:):):) bende bulamamştım çift çizgiyi bi kere çktıartık dalga geçmeye de basladysak aşmışiz demektrr :)))
bncede kendi bilir o bize tutunsun biz ona tutuncağimıza. amuda kalkanlar var ya ilşkiden sonra şaşırdm10. gününden beri hergün üçte yapiom ama hala negatif bu test kuzum :))) kactiysada artık kendi bilir
bncede kendi bilir o bize tutunsun biz ona tutuncağimıza. amuda kalkanlar var ya ilşkiden sonra şaşırdm
cockszluktan şaşardık
kocasi cocuk istemeyen eltime nasihat eden kaynanam soyle der;del prezervatifin ucunu! hahahahuhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?