benim de aynısı geldi başıma bu ay. hiç gecikmeyen adetim korunmayı bıraktığımın 2. ayında 5 gün gecikince hamileim sandım. idrar testi yaptım bikaç kez negatif çıktı. kan testi yaptırdım sonunda o da negatif. ve hemen ardından adet oldum. sebebi bence hamile kalma fikrine kendimizi fazla kaptırmamız. psikolojimiz vücudumuz fonksiyonlarını değiştiriyor. 10 gün gecikme olmadan test yapma. sabırlı ol bekle canım.
Canim sorma dusunmekten kafayi yiycem. Cok haklisin bu kadar dusunmek hic iyi degil ama dusunmemek elimde hiç degil.. yarin hastaneye gidicem hem kontrol hemde kan testi icin.. Allahim herseyin hayirlisini versin
Ay canm bnm coookk sewindim yasasinnCnm nu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmm. çok şükür rabbime.Allahım isteyen herkese nasp etsin inşallah.Aminnn
Ay canm bnm coookk sewindim yasasinn
insallah saglikla hayirla kucagina alirsin :)) tabi bnde
inşallah hayırlı haberi alırsın. ben de çok umutlu gitmiştim, nerdeyse emindim hamile olduğumdan ve bu yüzden de olumsuz sonuç beni aşırı üzdüsen sonuç negatif olsa da üzülme sakın. kendini olumsuza da hazırla ok. ama inşallah hamilesindir.
Cok tsk ederim cnm darisi sizlerinde basina insallh :) bn 6 aylik ewliym cnm
Cnm nu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmm. çok şükür rabbime.Allahım isteyen herkese nasp etsin inşallah.Aminnn
Kizlar merhaba.benim batim 25 aralik.klomen kullandim.arkasindan duphaston progestan.doktor 25i adet olmazsan 26 si kan testi yaptir dedi.1 haftadir kasiklarimda acayip agri.tum adet belirtilerim de var.hic umidim yok bu ayda.psikolojim cok bozuluyo artik
Belirtilern var mi ? Bata az klmis erkn dollnme olmussa cikablir
Belirtilern var mi ? Bata az klmis erkn dollnme olmussa cikablirama sabh yp seytana uycaksan eger :)) insallah cift czgiyi gorursun.aminnn:))
Kizlaaar adetimi 5 gun gecikti ama hala adet olmadim .. evde test yapiyorum negatif cikiyor. Neden olabilir.. yorumlarinizi bekliyorum..
23 yasndaym cnm.ya sen ? Walla hamileligm dha cok yeni oldgu icn pek bsey hisssetmiyrm desem yalan olmaz :)) ilk ogrendgmde cok heycnlnmistm.sanirim kalp atislarini duyana kadr icim rahat etmicek:) once testte ciksn diye dua edrrsn snra kese gorunsn snra kalp atislari fln derkn stres bitmiyormus :))
belini çekiolaryapıştıosun canm bel üşütmen varsakapanıococuk tutunuoCnm o ne ya banada söyle yumurtlama gunlerim yaklasiyo bende merak ettim simdibu arada sag kasigim agriyo diye doktora gttim ultrason la ustten bakti sag over da kist ciktii cok Üzgünüm (( gecen ay alttan baska bi doktor muayene etmsti kist yok demsti bende kistm yok diye seviniyordmm bu aymi olustu acaba ?? :/ anektoik kist dio bilen varmi kizlar ? ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?