• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

benim de aynısı geldi başıma bu ay. hiç gecikmeyen adetim korunmayı bıraktığımın 2. ayında 5 gün gecikince hamileim sandım. idrar testi yaptım bikaç kez negatif çıktı. kan testi yaptırdım sonunda o da negatif. ve hemen ardından adet oldum. sebebi bence hamile kalma fikrine kendimizi fazla kaptırmamız. psikolojimiz vücudumuz fonksiyonlarını değiştiriyor. 10 gün gecikme olmadan test yapma. sabırlı ol bekle canım.

Canim sorma dusunmekten kafayi yiycem. Cok haklisin bu kadar dusunmek hic iyi degil ama dusunmemek elimde hiç degil.. yarin hastaneye gidicem hem kontrol hemde kan testi icin.. Allahim herseyin hayirlisini versin

Canim sorma dusunmekten kafayi yiycem. Cok haklisin bu kadar dusunmek hic iyi degil ama dusunmemek elimde hiç degil.. yarin hastaneye gidicem hem kontrol hemde kan testi icin.. Allahim herseyin hayirlisini versin

inşallah hayırlı haberi alırsın. ben de çok umutlu gitmiştim, nerdeyse emindim hamile olduğumdan ve bu yüzden de olumsuz sonuç beni aşırı üzdü :43: sen sonuç negatif olsa da üzülme sakın. kendini olumsuza da hazırla ok. ama inşallah hamilesindir.

inşallah hayırlı haberi alırsın. ben de çok umutlu gitmiştim, nerdeyse emindim hamile olduğumdan ve bu yüzden de olumsuz sonuç beni aşırı üzdü :43: sen sonuç negatif olsa da üzülme sakın. kendini olumsuza da hazırla ok. ama inşallah hamilesindir.

Insallah canim. Esimin gorevinden dolayi hastaneye gitmenin zor oldugu bir yerdeyim. Yoksa suana kadar coktan gitmistim.. sende uzulme Allah hayirli zamanda nasip etsin bizede bu mutlulugu. Sanada banada ve isteyen herkese insallah.

Kizlar merhaba.benim batim 25 aralik.klomen kullandim.arkasindan duphaston progestan.doktor 25i adet olmazsan 26 si kan testi yaptir dedi.1 haftadir kasiklarimda acayip agri.tum adet belirtilerim de var.hic umidim yok bu ayda.psikolojim cok bozuluyo artik:(

Kizlar merhaba.benim batim 25 aralik.klomen kullandim.arkasindan duphaston progestan.doktor 25i adet olmazsan 26 si kan testi yaptir dedi.1 haftadir kasiklarimda acayip agri.tum adet belirtilerim de var.hic umidim yok bu ayda.psikolojim cok bozuluyo artik:(

Canım inş bu ay hamile kalırsın demet akalın da 41 yaşında böyle tedavilerle hamile kalmış

Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ya bugun klomen kullanısımın 17 gunu+ progestana da başladım bugun ama acayıp bır sekılde ılactan 2-3 SAAT sonra bırden bır uyku bastırdı benı halbuki hıc uyumman ben cunku gece 02:00 uyur sabah 11 de uyanırım uykusuzla alakalı oolmadığı ııcn sıze sorayım dedım ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var normal mı klomen+progestan kullananlarda bu bıde kasıklarımda ara a da gıren saclarım var bu ıyımı yoksa kotumu bılemedım

Belirtilern var mi ? Bata az klmis erkn dollnme olmussa cikablir ;) ama sabh yp seytana uycaksan eger :)) insallah cift czgiyi gorursun.aminnn:))

Calla canım klasik adet belirtileri.kırmızılar gelecek belli birazdan yapıcam.biliyorum çıkmıcak.eczacılara acıdım zengin olsunlar diyorum:))

23 yasndaym cnm.ya sen ? Walla hamileligm dha cok yeni oldgu icn pek bsey hisssetmiyrm desem yalan olmaz :)) ilk ogrendgmde cok heycnlnmistm.sanirim kalp atislarini duyana kadr icim rahat etmicek:) once testte ciksn diye dua edrrsn snra kese gorunsn snra kalp atislari fln derkn stres bitmiyormus :))

Gözüm aydın bende bugün adet oldum. Bat 18 Ocak. Adeti gecikip hamile olmayan arkadaşlar, tamamen psikolojik. Kafanıza ne kadar takarsanız ve kendinizi ne kadar dinlerseniz vücdunuz sizinle resmen oynuyor.

Cnm o ne ya banada söyle yumurtlama gunlerim yaklasiyo bende merak ettim simdi ;) bu arada sag kasigim agriyo diye doktora gttim ultrason la ustten bakti sag over da kist ciktii cok Üzgünüm :((( gecen ay alttan baska bi doktor muayene etmsti kist yok demsti bende kistm yok diye seviniyordmm bu aymi olustu acaba ?? :/ anektoik kist dio bilen varmi kizlar ? :(((
belini çekiolaryapıştıosun canm bel üşütmen varsakapanıococuk tutunuo:52::32:

14 aralik adet olacaktim ama hala olmadim en son sali test yaptim negatif cikti ama rahim bolgemde agri var goguslerime igne saplaniyo gibi ve akintim cok fena.. Kac kere oldu boyle gecikmeler ama bu belirtiler ilk kez oluyo acaba yine piskolojikmi? 3 aydir 38 gunde bi adet goruyorum :s kafayi yedimmiki acep :)

Back
X