- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm gelecek seninkiler gslm kızlar batım dündü gelmedi benimkiler test yaptım negatif çıktıBugün de gelmezse tekrar test yapıcam yada direk kan testi yaptırcam gerçi arada kasık ağrım oluyo hehh diom gelio ama gelmedi her anda gelebilir bi tuhaf yani hayırlısı bakalım
ahhh canm beklemek çoookkk zooorryakı yapştrcam 20 inde 22si en uğurlugünüm bakalım bu arada yakıyla yıkanılıo mu belki bel açıklığı vardr ne bilimadet olana kadar böle idareedicez sonra başka doktora direk eşimle ... Doum kontrol hapının hormon dozu çok az canm hiçbi zararı yokhatta doktorla iğne yerine falan hep onu öneriocanım 4 ay gerçekten uzun bi zaman değil olur elbet.. Ama ben o dediğin haplardan hiç kullanmadım. Doğum kontrol kullananlar bırakınca geç hamile kalıyolar diye duymuştum. çevremdekiler de sakın kullanma dedi ben de bi kutu almıştım sonra hiç açmadan direk çöp kutusuna attım. Seni hiç uyaranlar olmadı mı? Bu zamana kadar da eşim korundu. Bakalım bnm durumlar ne olacak.. Bir gündür göğüslerim acımaya başladı. Yaklaşık bir haftadır da beyaz akıntım var. Karnım çok şişiyo bu aralar dikkat ettiğim halde.. Adetime 5 gün kaldı inş hamişlik vardır![]()
bu arada el üstünde tutacak tabiii... 9 ay karnında taşıyacaksın kocanın çocuğunu.. Valla benimki de çok aşırı hevesli.. Ah bi hamile kal en güzel hediyeyi alıcam çok kutsal bişey diyo :-d hee bi de herkese naz yap elini bişeye sürme diyoo özellikle annesine naz yapacakmışım hahayytt (= bnm kocam alem alem.......((kızlar çok uzun yazdım bütün sayfa yer tutacak k.bakmayınn bütün gün yazmadım ya birikmişşş))
karnın şiştiyse adetolucan tatlmslm kızlar batım dündü gelmedi benimkiler test yaptım negatif çıktıBugün de gelmezse tekrar test yapıcam yada direk kan testi yaptırcam gerçi arada kasık ağrım oluyo hehh diom gelio ama gelmedi her anda gelebilir bi tuhaf yani hayırlısı bakalım
bel açıklığı varsa kullanıon canm çocuk tutmuo ya ondan zararı yokta biraz yakıomuş :):):)boşver kızzz yakı filan yapmaa ne işe yarayacak tam olarak??
canlarım size yakıyı sordum cevap vermediniz ama aşk olsun yarın yapıştırmayı düşünüorum ..yumurtlama günlerimmmmmdeim çünkü![]()
Cnmmm gözün aydinn cok sevndm adina :)) ne mutlu sana ..bosa korkmussun bak .darisi bize artk inşallaharkadaşlarım canlarım burda beni bilenler var,geçen söylemiştim kan tahlili yaptırdım değer 20ydi tekrar tahlil istedi drum diye.TELDEN ÖĞRENMİŞTİM 120Ymiş ve dün yaptırdığım tahlilde 1022 olmuş,arkadaşlar hayırlısıyla hamileyiimmmmm..... :))))Dilerim hepinizin haberini burdan alır sevincimize sevinç katarız..
baaakk ne güzel şimdi kafama takılan sana telefonda 120 yerine 20 mi demişlerarkadaşlarım canlarım burda beni bilenler var,geçen söylemiştim kan tahlili yaptırdım değer 20ydi tekrar tahlil istedi drum diye.TELDEN ÖĞRENMİŞTİM 120Ymiş ve dün yaptırdığım tahlilde 1022 olmuş,arkadaşlar hayırlısıyla hamileyiimmmmm..... :))))Dilerim hepinizin haberini burdan alır sevincimize sevinç katarız..
Kızlarrr,, yumurtlama günüm 14 aralıktı,, ayın 22 sinde kan tahlili yapsam çıkar mı acabaa( benim için çok önemli
tsk ederim cnm insallh en kisa zamnda seninde guzel haberini alirz cnm:) benm adet dongm 27-28 gn arasi oluyo .oyuzdn bn adetimn 10.gnu kullnmaya basladm testi 14.gun 15.16.17.gnler pozitif cikti canim ve ogunleri degerlndirdik.testi ilk idrarla ypmiyorsun.yaklasik 3 saat siwi tuketme we 3 4 saat idrara cikma oyle yp testi.kndini ayarla hergun ayni saatte ypmaya ozen goster.bn hp 15.30 gbi ypardm 3 ssat siwi tuketmzdm ve idrara cikmazdm..umarim ilk denemnde tutturursunz bebisi canimmtebrik ederm canm. :) inslahh sağlıkla alırsın kucağına. :)) ben ovulasyon testini nasıl kullandığını sorablrmym sana. ben de ilk defa bu ay kullancm. ve 5. olck. Yani senin gibi :))
cnm bnm adetim gcmeden 3 gn once ypmistm gbelik testini cok silik cikmisti.batn gecince kan testi yptrdm bn..inssallh guzel haberi sende alirsn cnm cok merak edyorm mutlaka yaz burda.insallhh rabbim sanada nasip edertebrik ederim wox90.Senin gibi müjdeli haberleri bende alırım inşallah.Benim bat geçeli iki gün oldu.Yarın sabah idrar testi ypacağım.Hepimiz için du at lütfen.Senin kaç gün geçmişti adetin?
Cnm nu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmcnm bnm adetim gcmeden 3 gn once ypmistm gbelik testini cok silik cikmisti.batn gecince kan testi yptrdm bn..inssallh guzel haberi sende alirsn cnm cok merak edyorm mutlaka yaz burda.insallhh rabbim sanada nasip eder![]()
Cnm nu sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmm![]()
. çok şükür rabbime.Allahım isteyen herkese nasp etsin inşallah.Aminnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kizlaaar adetimi 5 gun gecikti ama hala adet olmadim .. evde test yapiyorum negatif cikiyor. Neden olabilir.. yorumlarinizi bekliyorum..