• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

1 sene boyunca korunmadik ama soyle bi durumm vardi vajinusmusdu 2 aydir yendim yinede doktora gittim gecen ay rahim filmi cektirdim esimde de bende de bisi cikmadi ama yani tam anlamiyla yeni iliskiye girmis olduk
anladım canım sende bekliosun ozmn bayadr bende tam anlamıyla 4ay beklioruz ama gelen giden yok :51::50:olur olur da zamanla tatlm

Dun gece kasiklarimda resmen bicak saplanti gece boyunca yatamadim resmen kestiler cuma adet olmam gerekiyo ama adet olmadan 1 hafta once falan goguslerime hic el suremezdim karnimda siserdi bu durumda yok bu ay cok istiyorumda :( sadece ara ara gogus uclarima dokundugum zaman aciyo ve dun gece sag gogsumun ucu sizladi :(
vücudunuzu dinlemeyin tatlm bu kadar psikolojik yada adetten :36:

kizlar ben ne oluyor anlamadim. adetime 2gun kala test yapmistim cikmamisti. sonra sutekli belime siddetli agrilar giriyordu adet olucam diyordum olmuyordum en son adetimin gectigi 3.gun sabah dayanamayip yine test yaptim ama yine negatif. hem gecikiyor hem bisi yok:( keske gecikmese ümitlenmezdim en azından:( bian önce olsam da kurtulsam
canm geciktiği halde bişi yoksa teste yoktur adet gecikmsi yaşıosun sadce

arkadaşlar doktorumu inanılmaz bir tepki beklio eşim tarafından .. eşim çok sinirlendi dün akşam .. biz doktorun ''zamanla olucak '' demesi için mi para veriyoruz dedi :30: ben adet oluyim gidicez doktora 5 6ocak gibi bakalım:51:

anladım canım sende bekliosun ozmn bayadr bende tam anlamıyla 4ay beklioruz ama gelen giden yok :51::50:olur olur da zamanla tatlm

meleklerimiz gelicek insaallah ama adetime tam 2 gun var valla zaman gecmiyo ama su belirtiler yokmu deli olucam ya kendimi dinlemekten biktim ama elimde diil rabbim kisa zamanda bizlerede versin rabbim artik

meleklerimiz gelicek insaallah ama adetime tam 2 gun var valla zaman gecmiyo ama su belirtiler yokmu deli olucam ya kendimi dinlemekten biktim ama elimde diil rabbim kisa zamanda bizlerede versin rabbim artik

kendimizi dinlemememiz gerektiğini ben bu ay acı bir şekilde öğrendim. 2 ay önce korunmayı bıraktık. benim de bu ay adetim 5 gün gecikti. nette bakıom adet belirtilerine şu bende var aa bu da varr diye diye herşeyi kendimde hisseder oldum ve tamam dedim kesinn hamileyim. gittim kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif. ben bi üzül bi üzül. birkaç saat sonra da adet oldum... ama birdahaki sefere kendime söz verdim. hiiiçç takmıcam kafama. oluruna bırakcam hatta beklenen adet tarihimi hep not ederim telefonuma, onu bile silicem şimdi. kendimi işime gücüne vericem. olucağı varsa olur, ben de beklentiye girmeden öğrenirim inşallahhhh....

Son düzenleme:
kendimizi dinlemememiz gerektiğini ben bu ay acı bir şekilde öğrendim. 2 ay önce korunmayı bıraktık. benim de bu ay adetim 5 gün gecikti. nette bakıom adet belirtilerine şu bende var aa bu da varr diye diye herşeyi kendimde hisseder oldum ve tamam dedim kesinn hamileyim. gittim kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif. ben bi üzül bi üzül. birkaç saat sonra da adet oldum... ama birdahaki sefere kendime söz verdim. hiiiçç takmıcam kafama. oluruna bırakcam hatta beklenen adet tarihimi hep not ederim telefonuma, onu bile silicem şimdi. kendimi işime gücüne vericem. olucağı varsa olur, ben de beklentiye girmeden öğrenirim inşallahhhh....

adina uzuldum canim ama gecen ay bende ayni oyle oldum kan sonucumu ogrendim hemen ardindan adet oldum ama bu ayda yine tum belirtiler var kendimi dinlememem gerektigini cok iyi biliyorum kendimi kaptirmamak icin elimden geeni yapiyorum ama yinede ellimde degil iste cok istedigim icin kaptiriyorum iste :(

Kızlar benimde adet günüm bugün olmadı ama test yaptım negatif;(

adina uzuldum canim ama gecen ay bende ayni oyle oldum kan sonucumu ogrendim hemen ardindan adet oldum ama bu ayda yine tum belirtiler var kendimi dinlememem gerektigini cok iyi biliyorum kendimi kaptirmamak icin elimden geeni yapiyorum ama yinede ellimde degil iste cok istedigim icin kaptiriyorum iste :(

ahh inşallah hayırlı haberi alırsın canım. biliyorum kaptırma demesi kolay ama yapamıyor insan haklısın. ama ben çok üzüldüm cidden ve bu ay oluruna bırakmakta kararlıyım. sen de hemen test yapma en azından geçsin zaman biraz beklemeye çalış. üzülme sonra.

ahh inşallah hayırlı haberi alırsın canım. biliyorum kaptırma demesi kolay ama yapamıyor insan haklısın. ama ben çok üzüldüm cidden ve bu ay oluruna bırakmakta kararlıyım. sen de hemen test yapma en azından geçsin zaman biraz beklemeye çalış. üzülme sonra.

aynen oyle yeni karar aldim kesinlikle kaptirmak yok bekemeye devam sakince :)

tebrik ederm canm. :) inslahh sağlıkla alırsın kucağına. :)) ben ovulasyon testini nasıl kullandığını sorablrmym sana. ben de ilk defa bu ay kullancm. ve 5. olck. Yani senin gibi :))

tebrik ederim wox90.Senin gibi müjdeli haberleri bende alırım inşallah.Benim bat geçeli iki gün oldu.Yarın sabah idrar testi ypacağım.Hepimiz için du at lütfen.Senin kaç gün geçmişti adetin?

Iyi aksamlar arkadaslar,benimde iki gunum var adetime,ama gecmiyor zaman ya,her adet oldugumda bidahaki ay sartlamicam kendimi diorum ama adete bi hafta kala baslio acabalarim,test almamak icin zor duruyorum,ki cikmaz erkenden onuda biliyorum,oyle sacma garip bi haldeyim yanii

Iyi aksamlar arkadaslar,benimde iki gunum var adetime,ama gecmiyor zaman ya,her adet oldugumda bidahaki ay sartlamicam kendimi diorum ama adete bi hafta kala baslio acabalarim,test almamak icin zor duruyorum,ki cikmaz erkenden onuda biliyorum,oyle sacma garip bi haldeyim yanii
anlamadığm bu adeti beklioz gelio sonra bidahaki adeti bekleo btio öbürünü bekle adet gelmesyle kurtulamıozki:1:

canlarım size yakıyı sordum cevap vermediniz ama aşk olsun yarın yapıştırmayı düşünüorum ..yumurtlama günlerimmmmmdeim çünkü:51::27:

Korundm tatlm 1 sene çünkü korkuoduk olur die ondan önce de ertesi gün hapları hormnları bozdum hep anlıyacağın. Sonrada hapı bıraktım bayağı geçti 3 ayda bi adet olmaya başladım 6 ay sonra ağrılarım oldu bişi düşeceknş gibi oluodu kasıklarmda. Dktor dedi dğuştn kisin var büyüyo .hmn aldrdm 4 ay oldu beklioruz cocuk. Eşim dio madem problmin yok neden olmuo bana değil dktra kızıo cok .doktor habirre acele etmein dior .eşim ne alaka dio biz para veriosak acele etmyin olur zmana bırakn demesi için vermioruz dio :D oda cocuk die kafayı yiyo:D ama bişi diyim mi hamile kalırsam inanılmaz el üstğnde tutucak eşim hiç bişi yaptrmaz:D bana:) deli bu:D

canım 4 ay gerçekten uzun bi zaman değil olur elbet.. ama ben o dediğin haplardan hiç kullanmadım. doğum kontrol kullananlar bırakınca geç hamile kalıyolar diye duymuştum. çevremdekiler de sakın kullanma dedi ben de bi kutu almıştım sonra hiç açmadan direk çöp kutusuna attım. seni hiç uyaranlar olmadı mı? bu zamana kadar da eşim korundu. bakalım bnm durumlar ne olacak.. bir gündür göğüslerim acımaya başladı. yaklaşık bir haftadır da beyaz akıntım var. karnım çok şişiyo bu aralar dikkat ettiğim halde.. adetime 5 gün kaldı inş hamişlik vardır;)
bu arada el üstünde tutacak tabiii... 9 ay karnında taşıyacaksın kocanın çocuğunu.. valla benimki de çok aşırı hevesli.. ah bi hamile kal en güzel hediyeyi alıcam çok kutsal bişey diyo :-D hee bi de herkese naz yap elini bişeye sürme diyoo özellikle annesine naz yapacakmışım hahayytt (= bnm kocam alem alem.......((kızlar çok uzun yazdım bütün sayfa yer tutacak k.bakmayınn bütün gün yazmadım ya birikmişşş;)))

Back
X