arkadaşlarım canlarım burda beni bilenler var,geçen söylemiştim kan tahlili yaptırdım değer 20ydi tekrar tahlil istedi drum diye.TELDEN ÖĞRENMİŞTİM 120Ymiş ve dün yaptırdığım tahlilde 1022 olmuş,arkadaşlar hayırlısıyla hamileyiimmmmm..... :))))Dilerim hepinizin haberini burdan alır sevincimize sevinç katarız..
Benim de 29 aralık İNŞALLAH bebişimiz bize tutunmuştur bileee İNŞALLAH :))))[/QU
yeni yıla hamiş olarak girelim inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin
Benim de 29 aralık İNŞALLAH bebişimiz bize tutunmuştur bileee İNŞALLAH :))))
arkadaşlarım canlarım burda beni bilenler var,geçen söylemiştim kan tahlili yaptırdım değer 20ydi tekrar tahlil istedi drum diye.TELDEN ÖĞRENMİŞTİM 120Ymiş ve dün yaptırdığım tahlilde 1022 olmuş,arkadaşlar hayırlısıyla hamileyiimmmmm..... :))))Dilerim hepinizin haberini burdan alır sevincimize sevinç katarız..
Ahhh cnm ewdeki bi dert dışrdakiler bi dert kendmiz bi dert zaten:) hiç korunmdın mı 1 senede ona ragmen olmadın mı kontrole gttinzmi hç
kizlar ben ne oluyor anlamadim. adetime 2gun kala test yapmistim cikmamisti. sonra sutekli belime siddetli agrilar giriyordu adet olucam diyordum olmuyordum en son adetimin gectigi 3.gun sabah dayanamayip yine test yaptim ama yine negatif. hem gecikiyor hem bisi yokkeske gecikmese ümitlenmezdim en azından bian önce olsam da kurtulsam
Bugun regl günüm ama olmadim henüz iki gündür beyaz bi akıntı geliyor dikkatimi çekti adetim de gelmeyince umutlandim gebelik belirtisi olabilir mi ?
tebrik ederm canm. :) inslahh sağlıkla alırsın kucağına. :)) ben ovulasyon testini nasıl kullandığını sorablrmym sana. ben de ilk defa bu ay kullancm. ve 5. olck. Yani senin gibi :))Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))
ve sonuc tabikide negatif
ve sonuc tabikide negatif
haklisin canim bu durumda kotu zaten adet gunun iple cekiyoruz bide bole olunca insan daha da kotu oluyo fazla stres yapma dicem ama kendimde ayniyim stres hep cuma gununu iple cekiyorum bugun test yapmamk icin kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?