Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

benimde bat 3-4 ocak.

24 günde bir adet olurum. yaptıgım hesaplamalara göre uygun zamanda çalışma yapmış bulunuyorum :)

ağrı kesici bile kullanmam hormon hapı falan hiç kullanmadım. adetlerim hep düzenlidir.

ama bu ilk çalışmaydı. ilk seferde tutan zaten çok az.

hayırlısı olsun. en doğru en sağlıklı zamanda inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize..

Gözün aydın hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inş

Allah kucağına almayı da nasip etsin

Ahhh cnm ewdeki bi dert dışrdakiler bi dert kendmiz bi dert zaten:) hiç korunmdın mı 1 senede ona ragmen olmadın mı kontrole gttinzmi hç

1 sene boyunca korunmadik ama soyle bi durumm vardi vajinusmusdu 2 aydir yendim yinede doktora gittim gecen ay rahim filmi cektirdim esimde de bende de bisi cikmadi ama yani tam anlamiyla yeni iliskiye girmis olduk

Adete 4 gün kala idrarda gebeliğini öğrenenleri okudukça gaza geldim test yaptım.negatifti:))birdaha kimse bana gaz veremez:)))

Dun gece kasiklarimda resmen bicak saplanti gece boyunca yatamadim resmen kestiler cuma adet olmam gerekiyo ama adet olmadan 1 hafta once falan goguslerime hic el suremezdim karnimda siserdi bu durumda yok bu ay cok istiyorumda sadece ara ara gogus uclarima dokundugum zaman aciyo ve dun gece sag gogsumun ucu sizladi

kizlar ben ne oluyor anlamadim. adetime 2gun kala test yapmistim cikmamisti. sonra sutekli belime siddetli agrilar giriyordu adet olucam diyordum olmuyordum en son adetimin gectigi 3.gun sabah dayanamayip yine test yaptim ama yine negatif. hem gecikiyor hem bisi yok keske gecikmese ümitlenmezdim en azından bian önce olsam da kurtulsam

haklisin canim bu durumda kotu zaten adet gunun iple cekiyoruz bide bole olunca insan daha da kotu oluyo fazla stres yapma dicem ama kendimde ayniyim stres hep cuma gununu iple cekiyorum bugun test yapmamk icin kendimi zor tutuyorum

Bugun regl günüm ama olmadim henüz iki gündür beyaz bi akıntı geliyor dikkatimi çekti adetim de gelmeyince umutlandim gebelik belirtisi olabilir mi ?

Bugun regl günüm ama olmadim henüz iki gündür beyaz bi akıntı geliyor dikkatimi çekti adetim de gelmeyince umutlandim gebelik belirtisi olabilir mi ?

benimde adet günümden 2 gün önce beyaz akıntı gelmeye başladı bende umutlanmıştım ama bir gün gecikmeli regl oldum malesef canım ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor genelde inşallah hamilesindir.

tebrik ederm canm. :) inslahh sağlıkla alırsın kucağına. :)) ben ovulasyon testini nasıl kullandığını sorablrmym sana. ben de ilk defa bu ay kullancm. ve 5. olck. Yani senin gibi :))

kizlar dayanamayip bi cesaretle gidip 2 tane test aldim simdi yine cesaretimi toplayip bi tanesini yapicam digerinide sabaha yapicam hayirlisi ucunda olum yok ya bu ay olmazsa bidaha ki aya artik yani yapcak bisi yok rabbimin takdiri...

haklisin canim bu durumda kotu zaten adet gunun iple cekiyoruz bide bole olunca insan daha da kotu oluyo fazla stres yapma dicem ama kendimde ayniyim stres hep cuma gununu iple cekiyorum bugun test yapmamk icin kendimi zor tutuyorum

l
ben de kendimi zor tutmustum sonunda dayanamadım ama sonuç negatif malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…