Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

eşini tanımak tabiki çok önemli. istediğin kadar konuş, flört et ama aynı eve girince çok farklı.. bu konuda bişey diyemem. ben de bu yaşıma babamı hiç tanımadan geldim. bazı insanlar sonradan da değişebiliyor.(bnm babam ve ailesi gibi) Allah ol deyince de oluyor. biraz da kader tatlım sıkma canını.. yalnız değilsin.. bi örneği de görümcem. çocuğuyla gece yarısı evinden kovuldu ve kocası varya çocuktan önce melek gibiydi. karısının bir dediğini iki etmezdi. velhasıl şimdi ayrılar. berbat insanlarmış. ben de babamın ailesinin içinde mahvolucaktım belki. çünkü darmadağınlar haberlerini alıyorum. her şerde hayır aramak lazım. ben öyle teselli ederim kendimi..

Canım daha erken test için birkaçgün daha bekle kanda çıkar adetine birkaçgün kala da idrarda çıkar diye biliyorum benim de bat 29 aralık bakalım İNŞALLAH hamişizdirrr...

bu arada bebiş konusuna takılma hayatım daha çok gençsin yaa.. eşinle de konuş beni stres yapıyosun sıkboğaz ediyosun olacağı varsa da olmaz de bnm eşim de o kadar aceleci ki bazen sinirden patlayacak gibi oluyorum. boşver sen onu. kendini düşün tatlım dua et. olumlu düşün. her kadın eninde sonunda anne olur(eğer ciddi bi sağlık sorunu yoksa tabi) senin de benim de olacak elbet bebişimiz. ben bebiş istemedim başta, etrafın aşırı baskısı vardı. bebek yap bebek yap bebek bebeeeekkkkk aaayyyyy inada bindirmiştim hiç yapmayacaktım. ama sonra dedim ki kime ne yaa duyma dinlemee sen kendi içini dinle.. sen de öyle yapp kız daha çiçeğin burnunda yaa senin daha bi sürü çocuğun olur 30 una kadar hehe ;-D

bu arada bebiş konusuna takılma hayatım daha çok gençsin yaa.. eşinle de konuş beni stres yapıyosun sıkboğaz ediyosun olacağı varsa da olmaz de bnm eşim de o kadar aceleci ki bazen sinirden patlayacak gibi oluyorum. boşver sen onu. kendini düşün tatlım dua et. olumlu düşün. her kadın eninde sonunda anne olur(eğer ciddi bi sağlık sorunu yoksa tabi) senin de benim de olacak elbet bebişimiz. ben bebiş istemedim başta, etrafın aşırı baskısı vardı. bebek yap bebek yap bebek bebeeeekkkkk aaayyyyy inada bindirmiştim hiç yapmayacaktım. ama sonra dedim ki kime ne yaa duyma dinlemee sen kendi içini dinle.. sen de öyle yapp kız daha çiçeğin burnunda yaa senin daha bi sürü çocuğun olur 30 una kadar hehe ;-D

Aboov:)kıs gerçekmi diyon.neden ben?inş.sende bende hamile kalırız ama sağlıklı hamilelik diye dua edelim tabi

öyle hissediyorum :) belkı de yazdıklarımızı okuyunca beynimizde başka şeyler oluyo..er ya da geç hepimiz hamile kalıcaz Allahın izniyle adım gibi eminim.. sürprizler güzeldir :) bu arada arkadaşlar bol bol süt içelim yumurtalıkları besliyormuş ve havuç suyu çatlama döneminde içelim yardımcı olurmuş

Canım daha erken test için birkaçgün daha bekle kanda çıkar adetine birkaçgün kala da idrarda çıkar diye biliyorum benim de bat 29 aralık bakalım İNŞALLAH hamişizdirrr...

benim de bat 29 aralık sanırım canım... bakalım ben de bekliyorum.sabah alışverişe çıktım, göğüslerime anlık sanki iğneler battı, mide bulantım yok ama diğer belirtiler bende de var bakalım nolucak :)

selam kızlar listemiz vardı yaa ben sanırım artık onu takip edemeyeceğim başkasına devredeyim o devam ettirsin çünkü ben hem çalışıyorum hem okula devam ediyorum vee en önemli önümüzde ki hafta final haftam zamanım olmayacak çok özür diliyorum kızlar umarım herkes bir an önce beklediği meleklerine kavuşur hakkımızda hayırlısı. ben yine ara ara uğrarım sağlıcakla kalın

Benim de belimde arasıra iğne batar gibi oluyor ama yumurtlama dönemi daha yeni bitti belirtler için daha çok erken gibi...

canim bende bunu benzer ruya gordum halen daha da etkisindeyim insaallah rabbim bize de nasip eder

yaaaa of ya adetime 3 gun var ama adete dair bi belirti falan da yok gecen hafta evde de test yapmistim negatif cikti akintim var herseyi hamilelige yormakda istemiyorum ama hem heyecanliyim hemde korkuyorum zaman gecmiyo yaaaa

Kızlar bişey sorcam size bu ilk ayımız o yuzden tecrubesizim bu konularda şimdi benim yumurtlama dönemim bitti çalışmalara devam etsemmi yoksa bi etkisi olmazmı:26:

Canım beklenen adet tarihin ne ?? bi de düzenli adet görüyor musun,, kaç günde bir ??

Canım bat 30 aralık düzenli 29 günde bir olyorum nette yumurtlama günü hesaplayıcılarla hesapladım 11 ile 16 arası diyodu bugün 17 si devam etsemmi acaba çalışmalara bundan sonraki günlerde hamile kalabilirmiyim:44:

Umarım 6.hissin kuvvetlidir.:)bende hiç bir belirti yok maalesef kramplardan başka.oda adetten önce oluyo zaten.allah isteyen herkese versin

Devam etmenin ne zararı olacakki:)) ama şu var senin yumurtlama günün 16 sı ise 2 gün daha devam etmen lazım

yaaaa of ya adetime 3 gun var ama adete dair bi belirti falan da yok gecen hafta evde de test yapmistim negatif cikti akintim var herseyi hamilelige yormakda istemiyorum ama hem heyecanliyim hemde korkuyorum zaman gecmiyo yaaaa
Erken döllenme olduysa adetin şaşmıyorsa 3 gün kala da çıkar bence.ama moralini bozmayacaksan yap.sonradan pozitif de olabilir.neyden korkuyorsun sen canım

Bence liste önemli değil.sevinçleri paylaşalım yeter.sana da kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…