• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

benim bat heralde 29 aralık falan olacak canım.zaten adet duzensızlıgı yasadım korunmayı bırakınca.sat 29 kasım. hızlandıracağız heralde bıraz 2 gebelıgımde spontan olmuştu ama artık cok ıstıyoruz. bir de pcoluyum ben öylee :)
bu ay yuzunu guldurur Rabbim insallah..cani gonulden diliyorm bunu:)) seninde hamis haberini alirz insallh .hayirli haberini bekliyorm:49:

bu ay yuzunu guldurur Rabbim insallah..cani gonulden diliyorm bunu:)) seninde hamis haberini alirz insallh .hayirli haberini bekliyorm:49:

birbirimize ne güzel destek oluyoruz öyle. El de ne iyiler var lafı geliyor hemen aklıma :) kadının doğasında doğurganlık var, er geç herkess ama herkess anne olacak sadece birimiz bugün, birimiz yarın, birimiz 2014 te, rabbim bilir. :) arkadaşlar 7 kasımda 29 kasımda regl oldum.23 23 gün gibi kısa bi süreler (öncesinde 35) güne de çıkıyordu.pcoluyum ve klomen içtim bu ay akşam 1 tane 5 gün. ne zaman test yapmalıyım sizce? garanti olsun diye ay sonunu bekleyeyim diyorum ama kasıklarımda batmalar var ve tansıyon hep dusuk 1 haftadır bi de gece ayaklarım yanıyo dayanamıyorum :(

merhaba arkadaşlar.benim bugün regl olmam lazım.ama inşallah olmam :) her an gelmiş diye gidip bakmak çok sinir bozucu.olucaksam hemen olayım yaa :5:

Kizlar hamileyimm:)) gebelik testlerinde silik cikiyordu dun kan testiyle onaylndi cok sukurr:)) bu ay ilk defa ovulasyn testi kullndm ve ise yaradi bol bol da dua ettim.5.denememzdi bu Rabbim dualarimizi kabul etti.insallh sizlerde en kisa zamnda bu guzel haberi alirsnz darisi hepnzn basina InSAllAHhlHHH :))

Çok sevindim :nazar: hamile haberini alınca insan umutlanıyor allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin :) ve ben dahil çokcuk isteyenleri allahım geri çevirmesin çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.:)

kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa :(( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr

inşallah canım hamilesindir allah en hayırlısını versin ..sağlıklı sıhhatli kucağınıza yavrunuzu almayı nasip eder inşallah:)

Çok sevindim :nazar: hamile haberini alınca insan umutlanıyor allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin :) ve ben dahil çokcuk isteyenleri allahım geri çevirmesin çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.:)

tebrik ederim wox90.hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın insallah.Bizler içinde dua et cnm.benim bat 17.yarın büyük gün:18::18:

Az önce test yaptım kızlar iki koyu çizgi çıktı sanırsam bu defa oldu :) dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatırsınn

Oooo hamile hamile olana.maşallah tebrikler kızlar.sevindim.nezaman idrar testi yaptınız.belirti varmıydı.?hazır siz burdayken soralım.allah kolay doğumlar nasip etsin

Bn her ay cok belirti arardim kndimde hpsi pskoljk cikti.bu ay hc dinlemdm kndimi we herhngi bi belirtm yoktu.cook nadr kasigma bsey batar gbi olurdu cok hafif ama onun dsinda ne goguslerm sisti nr agrdi ne midem bulndi hicc bi belirtim yoktu canmm.bitek cok fazla istahm acildi son zamnlarda o da belirti mi bilemiyrm :) oyuzdn belirtilere cok fzla takilma derim bn

canım tekrardan tebrik ederimm :) haklısın belirti aramamak lazım ama bnm bat a 8 gün kaldı ve aşırı akıntım var. renksiz, yumurta akı gibi, koku filan yok. sabah uyandım adet olur gibi geldi çok şaşırdımm :S test yapsam çıkar mı sence??

Hamişler gebe olduğunuzu 3 ay bitene kadar kimseye söylemeyin yani çevreniZe kk ya söyleyebilirsiniz tabi.nazar değer.

hehe tamam öyle yapalım tabi ama hamiş olayım önce =)(= zaten herkesin gözü eşimle bizim üzerimizde. ailelerimizle çok iyiyiz diye.. millet bizi bir arada gördükten sonra başımı kaldıramıyrm hastalıktan.. çok haklısın valla. evlendiğimden beri hastayım zaten. psikolojim bozulmuştu bi ara. bi de şimdi hamile kalıp hastalanırsam ne yaparım bilemiyrm..

Tşk ederim kızlar Allah tüm isteyenlere inşallah nasip eder . Ben adetim 6 gün geçmişti. Bugun test yaptım net iki çizgi çıktı .. Kızlar belirtilere hiç takılmayın derim öyle büyütüyoruz ki içimizde o yüzden fazladan bişeyler bekliyoruz hep ... Benim en belirgin belirtilerim göğüslerimde şişme vardı dokunulmayacak kadar ve bu belirti halen var kasıklarımda sürekli batmalar bide krem kıvamında akıntım var sürekli böyle losyon gbi

Back
X