• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar merhaba benim bat 2aralikti. kirmizilar dun aksam geldi malesef ama dunden beri kanamam olmuyor .kesildi gelmiyor.
Artik vucudumu taniyamaz oldum ne oluyo bole bilemiorum..hayirlisi .insallah ocak ayinda hamile kaliriz hepimiz.
peki iki aralıktan bu yana hiç test yaptın mı canım?

hiç kullanmadım bu ay denemediğime pişman oldum aralıkta denicem inş.
aralıkmı bence sen çalışmalara devam et 16 gün gecikiyorsa daha yumurtlamamış bile olabilirsın ben demiyom mu gelmeyen battan umut kesilmez inşallah pozitif sonuçlar alırsın :52:

hayırlı akşamlar bende buaydan pek umutlu değilim genelde 31 günde bir adet olurum bi geçen ay 1 hafta geçikti.mesela iki aydır 8 inde oluyordum.geçen ay 15 inde oldum.yumurtlamamı pek tahmin edemeyeceğimden 2 günde bir yapalım dedik ama ben hastalandım falan antibiyotik içmek zorunda kaldım:( 1 paketten 5 tane kullandım.yani bu ay benim için muamma öbür aylar dha umutlu bekliyordum.bu ay pek snmam ama Allah bilir belkide bu ay olur.Allah hayırlı zamanda nasip etsin...

gecen ay olmadı maalesef :( benide yazın 24 aralık inş. olmam biter bu çile eşimde bende çok stres yapıyoruz

test adı --- sonuç ---- birim ------ referans aralığı

fsh ---- 5.02 ----- mIU/ml --- 3.5 - 12.5 folık.
-------------------- mIU/ml ---- 4.7 - 21.5 ovul.
-------------------- mIU/ml ------ 1.7 - 7.7 luteal
-------------------- mIU/ml ------ 25.8 - 134.8 postmen
Lh.. ---- 8.32 --- mIU/ml ------ 2.4 - 12.6 folık.
-------------------- mIU/ml ---- 14.0 -95.6 ovul.
--------------------- mIU/ml ------ 1.0 - 11.4 luteal
--------------------- mIU/ml ------ 7.7 - 58.5 postmen.
prolaktin.. --- 430.9 ---- UI/mL ----- 102 - 496
estradıol (E2) - 418.3 ----- pmol/L ---- fol. F46.0 - 607
---------------------- pmol/L --- ovul.F 315 - 1828
---------------------- pmol/L --- Lut.F 161 -774
---------------------- pmol/L --- post.<18.4 - 201
---------------------- pmol/L --- 1 tri.789- >15781
free T3. ----- 2.76 ----- pg/ml ---- 1.80 - 5.10
tsh ------- 2.10 ----- IU/ml ---- 0.34 - 5.60

----------------------------------------------------------------------------------------------------

test adı ------------------ sonuç ------------ birim ------------- referans

antı - mullerıan hormon -------- 1.02 --------- ug/L --------- 0.19 - 9.13

not: test sonucu hastanın klinik bulguları ile birlikte değerlendirilmelidir.
0.40 ug/L nin altındaki AMH seviyelerinin , daha yüksek dozlarda rFSH
overyen sitimulasyon tedavisinin gerektirdiği bildirilmektedir. :31:
canım bunlar adetliyken mi bakıldı daha sonra mı

meraba canım geçmiş olsun, merak ettim de kimyasal gebelik nasıl oluyo, ben dün dr a gittim usg de çıkmadı, sadece kanda çıktı, ben de kimyasal mı acaba diye düşünmeye başladım, gerçi kese 5 hafta dolunca gözüküyomuş ama... sende nasıl belirtiler vardı, bi de benim, bhcg 1500 çıktı, kimyasal gebelikte de yüksek değerler çıkıyor mu? :18:

yok canımmm sen hiç canını sıkma kimyasal gebelikte çok tecrübeliyim 1000 e yaklaşmaz bile anca yarısında kalır maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

ama 4 kez aşılama demek çikolata kistinin oluşması için çok büyük fırsat demek hem zaman açısından hemde ilaçlar nedeniyle kistlerde oluşabiliyor ben bir daha ameliyat olmak istemiyorum beni en iyi sen anlarsın onun stresi insanı bitiriyor zaten o yüzden parayı gözümde büyütmüyorum ki benim yaptıracağım doktora ben daha ameliyat olmadan sordum aşılamalar ile tüpün fiyatını ben iki kez aşılma yaptırıp zaten onun yarısını vereceğim ve belkide olmayacak zaten aşılamanın çok elzem bir yanıda yok altı üstü spermlere yol göstermek ki tutmama ihtimali çok yüsek amann neyse yaa daha bir ayım var önümde belki bebişim gelir belli mi olur :53:
ahh bilmem mi tatlım çok zor eşim için benm için çok zor atlattık.. anlıorum.. ama tabi kisi tetiklicekse aman aman şekerim gerek yok inşşllah ilknde tutar hemen . ben aşılamanın açılımını bilmiorum canm aman bilmemde gerekmez inşallhh. eşim gitti buğün sperm testine doktorumuzun annesi ölmş şansa bak . öbür özellerde pazartesi yaparız demşler . bizim bu doktorda 1 hafta sonra gelckmş . başka doktora gitse ilşki gerekecek ben adetliyim ayarlıyamıcz yani 10 gün sonra anca şansa bakarmsn arkadaşım yaaaww:43:

Bende sabah test yaptim negatif yine tek çizgi :(( benm bugun 32. Gun oldu ama ya bebis olsa idrarda artk belli olmazmiydi kizlar ?? doktor gerçi gec yumurtluyosun sen 16-17 si falan demsti ama yok sanirm gecikti reglimm sadece uffff :((
canm üzgünm ama gecikti sanırım canm bnde erken oldum ....:43:

insallah hepınız hamıle kalabılırsınız bende yenıyım bu forumda 17 yasındayım 18 haftalık hamıleyım kacarak evlendım ama tabı ailemle aram cok iyi şuan bebegımı aldırmayı cok denedım ama yapamadım bu yazdıklarınızı okuyunca anladımkı bu bır mucize gibi birsey allah hepınızın duasını kabul eder inşallah...:54:
aman kardeşim ha bi adamı çekip vurmuşun ha karnındakini aldrmışın hiç bişi frketmz.. bebeğine sahip çık bak burda yırtıyoruz kendimizi bebek die ewla diye yanıo içimiz .. ağlıorz üzülüoruz ... ömrümzde duymadığımz şeyleri denioruz öğrenioruz uğraşıoruz vee sonu hüsranla bitio çoğumuz halada umut etmeye çalşıoruz inşllah

ahh bilmem mi tatlım çok zor eşim için benm için çok zor atlattık.. anlıorum.. ama tabi kisi tetiklicekse aman aman şekerim gerek yok inşşllah ilknde tutar hemen . ben aşılamanın açılımını bilmiorum canm aman bilmemde gerekmez inşallhh. eşim gitti buğün sperm testine doktorumuzun annesi ölmş şansa bak . öbür özellerde pazartesi yaparız demşler . bizim bu doktorda 1 hafta sonra gelckmş . başka doktora gitse ilşki gerekecek ben adetliyim ayarlıyamıcz yani 10 gün sonra anca şansa bakarmsn arkadaşım yaaaww:43:
Cnm ya bsy sorcam neden ilişki gerekiyo sperm testi icin ben bilmiyorum da nasil yapilo sperm testi bizde yaptrmadikda henüz doktorm bir sene deneyin ondan sonra yapılır sperm testi su an cok erken dedi bes aydr bekliorz ..... ://

Back
X