Cnm hakkaten gecikmiss yokmuş bebisimgünaydın arkadaşlar güzel haberler verecek var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hakkaten gecikmiss yokmuş bebisimgünaydın arkadaşlar güzel haberler verecek var mı![]()
neden diye sormuşsun yaa canım bu bizim hormonlar çok zıpırdak dakikası dakikasına tutmuyor yani her dönemde farklı çıkıyor zaten yanında o yüzden o kadar referans değeri veriliyor foliküler faz adetin ilk gününden başlayıp ovüşasyon zamanına kadar ovülasyon fazı zaten adı üstünde yumurtlama günlerinde luteal faz ise yumurtlamadan adet oluncaya kadar geçen sürede ama genelde doktorlar adetin 3. veya 4. günü isterler bu testleri daha sağlıklı sonuçlar alınması için. ama baktım luel faza görede normal gözüküyor değerin yine söylüyorum amh hariç ben onu bilmiyorum :18:Yok adetli degildim. Yumutlamadan 5 - 6 gün sonra falandı. Neden ki :-/
canımöyle kaçırdık falan diye üzülme Allah ın takdiri sonuçta o isterse her şekilde olur istemezse olmaz düşün döllenmiş yumurtayı koyuyorlar tüp bebekte rabbim takdir etmedikçe o bile tutunmuyor.Cnm hakkaten gecikmiss yokmuş bebisim(( bugun geldiler 33. Gun bugün dun kahve lekem gelince tahmin etmeliydm
( ya gecen ay 27 . Gun oldum bu ay 33. Gün farka bakarmisnz uff bi ay erkenden gelio diger ay gecikio niye böyle oluyo anlamadimm
( önümüzdeki ay bende ovulasyon testi kullanmk istiyorum netten nerden siparis veriyordunz arkadaşlr bende aliyim ..bide bu ay doktora gittiğimde degerlerm tam pik yapmisti lh falan doktor catlio yumurtan diye haber vermisti güya yine kacrdik
(( Allahm gec olsunda güç olmasin vakti gelmedi demekki hala Allahm büyük üzülmemk lazm ....
şöyle söyleyim kısaca eşiniz sperm testi için numune vermeden önce 2-4 ilişki yasak oluyor o şekilde veriyor canım. birde eğer senin aklında soru işaretleir varsa istersen yaptırın bir yıl beklemeyin yinede siz bilirsinizCnm ya bsy sorcam neden ilişki gerekiyo sperm testi icin ben bilmiyorum da nasil yapilo sperm testi bizde yaptrmadikda henüz doktorm bir sene deneyin ondan sonra yapılır sperm testi su an cok erken dedi bes aydr bekliorz ..... ://
telefondan mı bilgisayardan mı
benimde ilk zamanlar yazdığım konulara alıntı yapıldığında geliyordu amam artık gelmiyor sadece beğeniler geliyor ben bir bakayım sana döneyim laf aramızda bende daha yeni yeni öğreniyorum![]()
Bir arkadaş daha sordu da acaba bi sorun mu var diye sordum. Teşekkür ederim yorumun için canımneden diye sormuşsun yaa canım bu bizim hormonlar çok zıpırdak dakikası dakikasına tutmuyor yani her dönemde farklı çıkıyor zaten yanında o yüzden o kadar referans değeri veriliyor foliküler faz adetin ilk gününden başlayıp ovüşasyon zamanına kadar ovülasyon fazı zaten adı üstünde yumurtlama günlerinde luteal faz ise yumurtlamadan adet oluncaya kadar geçen sürede ama genelde doktorlar adetin 3. veya 4. günü isterler bu testleri daha sağlıklı sonuçlar alınması için. ama baktım luel faza görede normal gözüküyor değerin yine söylüyorum amh hariç ben onu bilmiyorum :18:
3 günün kaldıkızlar ama hastalanacak gibiyim belim agrıyor gögüslerim sızlamaya başladı ve karnımda baloncuklar patlamaya başladı ben 5 gun önce kan testi yaptırmıstım erken olsa bile tabiki negatifti
şimdi hiç umudum yok hasta olmassam idrar testiyle birsey görmeden kan testi yaptırmıcam ümitlerim çok kırılıyor eğer bebeiş yoksa insallah 3 günden önce hasta olurumda boş yere ümitlenmem
Cnm testten 4gun önce ilişki de bulunmak mi gerekiyo yani sonra 4gun yasak o sekilde anladım ama..bilmiyorum ki bir yil bekleyin dendi ama sz bir yildan oncemi yaptrdiniz ?şöyle söyleyim kısaca eşiniz sperm testi için numune vermeden önce 2-4 ilişki yasak oluyor o şekilde veriyor canım. birde eğer senin aklında soru işaretleir varsa istersen yaptırın bir yıl beklemeyin yinede siz bilirsiniz
kızlar benim gibi olan varmı?
6 aya kadar duphaston ilaçı kullandım adetim çok düzensiz bu ay ilacı bırakayım dedim çünkü bebiş istiyoruz almadım ilaçı normalde ilaca göre 29 kasımda hasta olmam lazımdı olmadım 3. günü test yaptım negatif çıktı. acaba testi erkenmi yaptım diye düşünüyorum. yada adetim düzene girmedi galiba diyorum bunun üzerine duphastonu aldım yine acaba hamileysem eğer duphaston kullanırken bişi olurmu böle bi drumla karşılaşan yada duyan varmı???
canm benm de aynen senin gibi oldu. geçen ay 3 gün gecikti bu ayda 4 gün erken göründü. beklediğimiz için oluyor sanrm. stres etkili. ben de gitti gidiyordan aldım testlerimi. ama kartla tabi. adetim tam gelmedi gelsin ben de bu ay denicem.Cnm hakkaten gecikmiss yokmuş bebisim(( bugun geldiler 33. Gun bugün dun kahve lekem gelince tahmin etmeliydm
( ya gecen ay 27 . Gun oldum bu ay 33. Gün farka bakarmisnz uff bi ay erkenden gelio diger ay gecikio niye böyle oluyo anlamadimm
( önümüzdeki ay bende ovulasyon testi kullanmk istiyorum netten nerden siparis veriyordunz arkadaşlr bende aliyim ..bide bu ay doktora gittiğimde degerlerm tam pik yapmisti lh falan doktor catlio yumurtan diye haber vermisti güya yine kacrdik
(( Allahm gec olsunda güç olmasin vakti gelmedi demekki hala Allahm büyük üzülmemk lazm ....
şöyle söyleyim kısaca eşiniz sperm testi için numune vermeden önce 2-4 ilişki yasak oluyor o şekilde veriyor canım. birde eğer senin aklında soru işaretleir varsa istersen yaptırın bir yıl beklemeyin yinede siz bilirsiniz
ben bu cumartesi eşimi gönderdim. sirf merakimdan. sen de kontrol ol dedim. 4. ayimiz oldugu halde. ben gitmedim. bakti doktor birsey yok çok şükür. Şimdi içim rahat bu konuda.Cnm testten 4gun önce ilişki de bulunmak mi gerekiyo yani sonra 4gun yasak o sekilde anladım ama..bilmiyorum ki bir yil bekleyin dendi ama sz bir yildan oncemi yaptrdiniz ?
Cnm ya bsy sorcam neden ilişki gerekiyo sperm testi icin ben bilmiyorum da nasil yapilo sperm testi bizde yaptrmadikda henüz doktorm bir sene deneyin ondan sonra yapılır sperm testi su an cok erken dedi bes aydr bekliorz ..... ://
Benim de adetim bugun geldi. 3 gün geciktim. Bu ay tam gaz caliscaz inşallah. Bi de haftaya tasincaz. Nasil olacaksa artik. Rabbim nasip eder inşallah hepimize. Şimdiden söyliyim bat 6 ocak
kızlar günaydın herkese.pek takip edemedimkalan arkadaşlarımız var mı? bugün ayın dokuzu.inşallah güzel haberler verirsiniz
![]()
Gunaydinnn . Ay yok canim galiba ya.. bakalim dun hastalanmam gerekiyidu ama hala tik yokAllahim.hayirlisini versin artik insallah
kaliriz ya
![]()
amin inşallah canım test yaptın mı :)