Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın canım bencede akılda şüphe kalmasın bende ilk zamanlar acaba eşimde mi sıkıntı var diyordum psikolojik baskı ile ikna ettim çok şükür bir sıkıntı yokmuş zaten sorun onda değil benim kistçiklerimde imişyok tatlm geldi geldi adam akıllı sağolsun .. bu arada ne dicem doktora her ğittiğimde sağlıklısın bekle kızım dio bişin yok dio zamana bırak dieo bende 2 aydr daaha gitmiorum.. eşim dediki gene adet oldun nie olmuo dedi bende dedim ne bilim bendedm hemen yarın doktora gidip sende 1 test yaptırıosun artık dedm .. yarın gidecek şimdi bi baktırsın ne olur olmaz .. çünkü %30 erkekten kaynaklanabilirmiş bilemeiz bi bakalım belki yetersizdr ialç verir demi ama .. bi o şüpemz kaldı başka bişi bulamıoruz . yok yani arkadaşım demi haklımıyım..
ilşki konusunu biliyorum tatlm m.etmeçok haklısın canım bencede akılda şüphe kalmasın bende ilk zamanlar acaba eşimde mi sıkıntı var diyordum psikolojik baskı ile ikna ettim çok şükür bir sıkıntı yokmuş zaten sorun onda değil benim kistçiklerimde imiş![]()
test sonuçlarını eğer erken verirse aynı gün vermeleri gerekir canım bu arada 2 ila 4 gün cinsel perhiz gerekli haberiniz olsun![]()
evet canım hemde çikolota kisti :18:ilşki konusunu biliyorum tatlm m.etmeinşallah bizde de yoktur bişi yaaaww.. sende mi kis ameliyatı oldunn ıyykk kötü bi psikoloji yaa bnde fena oldum psikolojikmen... :2:
canım neden ağlıyorsun ağlama ne olurSaat gece yarısı ve ben aglamaktayım![]()
![]()
ne zmana kadar ama, boyle aglarsam nasıl gececek zman, gecmıyorkı hem bu stresle bebek gelır mı kı ama stres yapmamak elımde degıl kıııııııııı
![]()
![]()
![]()
çok iyi anlıorum tatlm ok zor beklemek bende aynı durumdayım şuanSaat gece yarısı ve ben aglamaktayım![]()
![]()
ne zmana kadar ama, boyle aglarsam nasıl gececek zman, gecmıyorkı hem bu stresle bebek gelır mı kı ama stres yapmamak elımde degıl kıııııııııı
![]()
![]()
![]()
zor tatlm napsın ağlasın rahatlasıncanım neden ağlıyorsun ağlama ne olur![]()
bnm burda arkadaş ar çikolata kisti varmş eskiden onun ama şimdi 11 aylık çok güzl bebeği varevet canım hemde çikolota kisti :18:
ayy hadi inşallah benimde olur canım hatta hempimzin dünyalar tatlısı bebişleri olurbnm burda arkadaş ar çikolata kisti varmş eskiden onun ama şimdi 11 aylık çok güzl bebeği var
olacaktır mutlaka tatlm zor olan kısım beklemek ve zmanını bilememk ..ayy hadi inşallah benimde olur canım hatta hempimzin dünyalar tatlısı bebişleri olur![]()
senin yumurtalığın alındımı benm arkadaşın alındı tek yumurtaya aşılama yapıldı 4 cü defasındamı ne tutmş tamda tüp bebek için müracaat etceklerdi bi bakmşlar hamişayy hadi inşallah benimde olur canım hatta hempimzin dünyalar tatlısı bebişleri olur![]()
yok canım çok şükür alınmadı banada doktorum iki kez aşılama yaparız olmazsa tüp bebek dedi ama ben aşılama yerine kendim deniyorum eğer olmazsa direkt tüp bebek düşünüyorum ocak gibi :44:senin yumurtalığın alındımı benm arkadaşın alındı tek yumurtaya aşılama yapıldı 4 cü defasındamı ne tutmş tamda tüp bebek için müracaat etceklerdi bi bakmşlar hamiş![]()
canm ne gerek tüpe tüplük senin bişin yokki yazık parana arkadaş tek yumurtayla kaldı sen hayli hayli kalırsı aşıylaayy hadi inşallah benimde olur canım hatta hempimzin dünyalar tatlısı bebişleri olur![]()
ama 4 kez aşılama demek çikolata kistinin oluşması için çok büyük fırsat demek hem zaman açısından hemde ilaçlar nedeniyle kistlerde oluşabiliyor ben bir daha ameliyat olmak istemiyorum beni en iyi sen anlarsın onun stresi insanı bitiriyor zaten o yüzden parayı gözümde büyütmüyorum ki benim yaptıracağım doktora ben daha ameliyat olmadan sordum aşılamalar ile tüpün fiyatını ben iki kez aşılma yaptırıp zaten onun yarısını vereceğim ve belkide olmayacak zaten aşılamanın çok elzem bir yanıda yok altı üstü spermlere yol göstermek ki tutmama ihtimali çok yüsek amann neyse yaa daha bir ayım var önümde belki bebişim gelir belli mi olurcanm ne gerek tüpe tüplük senin bişin yokki yazık parana arkadaş tek yumurtayla kaldı sen hayli hayli kalırsı aşıyla
ovulasyon testinden sonra hissettim :) yani aksam testi yaptim ertesi gun oglen vakitlerinde hissettim.. senin ilk bebegin icinmi calismalar :)
selam kızlar ben dün dk gittim yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi verdi birazdan vuruncam bu iğne hakkında bilgisi olan varmi yan etkileri nerden vurulduğu hakkında aay çok heyecanlıyım kısslaaar rab'bim hakkımızda hayırlısını versin![]()