• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Sen yap bakalım olursa bende denerim belki :) Ne kadar o testler nasıl bişey :)

26 tl ye aldim canim testi yapmadan 2 saat once sivi almiyorsun saat 10:00 ile 20:00 arasi yapiliyor idrarla yapiyorsun. icinde 5. tane var. adet dongune gore basliyorsun cift koyu cizgi cikarsa yumurtlama baslamis demek oluyor :))

kızlar bat 8 di bugün geldi kırmızılar....bu ay hiç beklemyodum üstelik bide erken geldi:(:(

ayy üzülmee canm..ama erken gelmesi geç gelmesinden iyidir en azından umut olmaazz..2 gün gecikse bile insan umutlanır..inşalllah rabbim nasip edr hepimize anne olmayı..

ben yeni katıldım aranıza .. 28 haziranda 8 haftalık bebğimin kalbinin durduğunu öğrendik o acııı tarifsiz Allah kimseye yaşatmasın... zor toparladım kendimi.. bide görev için kars ta yaşıyorum ve sağlık burada bir hayli yetersiz .... neyseki atlattık o kötü günleri.. 2 ay korundum eylülde tekrar bebiş düşünmeye başladık ... Allah kısmet etsin hepimize o sevgiyi :) 3 ay oldu başalyalı biraz panikledim olmıcakmı acaba diye ama şimdi oluruna bıraktım... tabi destekleyici kürler yapıyıorum bu ay incir kürü... 10 gün oluuoo başlayalı hayırlısı artıkk.. bat ım 20 aralık umarım bu ay gelirr bebişşşş .. :49::49::49:

26 tl ye aldim canim testi yapmadan 2 saat once sivi almiyorsun saat 10:00 ile 20:00 arasi yapiliyor idrarla yapiyorsun. icinde 5. tane var. adet dongune gore basliyorsun cift koyu cizgi cikarsa yumurtlama baslamis demek oluyor :))

Hmm sağol canım önümüzdeki ay yine olmazsa o testten yapayım, adetin gecikmesi canımı sıktı ya yumurtlama zamanlarımda bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. Daha önce de bi 7 ay kadar önce falan 1 haftalık adet gecikmesi yaşamıştım doktor polikistik over olabilir demişti sonra hormon testi yapmamı istemişti normal çıkmıştı herşey yine gecikme olunca korktum açıkçası

Hmm sağol canım önümüzdeki ay yine olmazsa o testten yapayım, adetin gecikmesi canımı sıktı ya yumurtlama zamanlarımda bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. Daha önce de bi 7 ay kadar önce falan 1 haftalık adet gecikmesi yaşamıştım doktor polikistik over olabilir demişti sonra hormon testi yapmamı istemişti normal çıkmıştı herşey yine gecikme olunca korktum açıkçası

bende ilk defa kullaniyorum canim. sonucu bildiricm sana ;))

tabi çocuk istediğin zamn zaten bu tetkiklerden geçiriolar sizi

canım bu hormon testlerini aç karnına mı yapıyorlar..

napalım canım hayırlısı artık.cook üzüldüm amaa vardr herseyde bi hayrr.inş. önümüzdeki ay bizde gülerizz.bnde reglim bitsin doktoruma gidicem kontrole... sende ihmal etme ilaçlarını arkadasım

teşekkür ederim canım ilaçlarımı kullanmaya başladım..adet bitiminde de fitil var onu kullanıcam bir hafta...yumurtlama falan hesaplamıyorum artık bu ay oluruna bıraktm..hayırlısı Allah tan hepimize de nasip eder hayırlısıyla inşallah..sende sıkma canını no stres yes bebek :49: :emir_bebek: :emir_bebek:

canım bu hormon testlerini aç karnına mı yapıyorlar..

teşekkür ederim canım ilaçlarımı kullanmaya başladım..adet bitiminde de fitil var onu kullanıcam bir hafta...yumurtlama falan hesaplamıyorum artık bu ay oluruna bıraktm..hayırlısı Allah tan hepimize de nasip eder hayırlısıyla inşallah..sende sıkma canını no stres yes bebek :49: :emir_bebek: :emir_bebek:

cnm bende bu ay oluruna bırakıcam 3 ay bu stresi yasadım sonuc hep hüsran olduu yoruldum yaniii rahat olucam bakalım

kızlar benim bat 5 aralıktı ya hani listede adım vardı zaten...normalde ben 28 günde bir adet olurum bugün 29.günüm ben batı telefondaki regl takviminden bakıp söylemiştim 5 aralık diye...bi de sabah erken saatte regl olurum normalde baktım kırmızılar hala gelmedi bende topikleri okuya okuya gaza geldim ve gittim eczaneden akşam akşam 2 tane test aldım ve birini hemen yaptım:)silik çizgi çıktı:))) bel ve kasık ağrısı acayip derecede yaşıyorum sabahtan beri ve 2 3 gündür de göğüslerim şiş ve acıyodu..adet belirtilerinin aynısı ama adet olmadım işte silik te olsa çift çizgi çıktı..inşallah bi yanlışlık yoktur :)

Gün falan saymadm beklemesi zor oluyor diye bugün dayanamadm regli olmayinca bi idrar testi yaptım tek çizgi :((( sonradan saydm 29. Gunummus bugün daha .. normalde 31-32 gun suruyodu bikac aydr gecen ay 27. Gun regli olmustm regli günüm tam belli olmadigi icin ayarlayamiyorm sanirimm :((( 3-4 gun oynuyor hep :/

kızlar benim bat 5 aralıktı ya hani listede adım vardı zaten...normalde ben 28 günde bir adet olurum bugün 29.günüm ben batı telefondaki regl takviminden bakıp söylemiştim 5 aralık diye...bi de sabah erken saatte regl olurum normalde baktım kırmızılar hala gelmedi bende topikleri okuya okuya gaza geldim ve gittim eczaneden akşam akşam 2 tane test aldım ve birini hemen yaptım:)silik çizgi çıktı:))) bel ve kasık ağrısı acayip derecede yaşıyorum sabahtan beri ve 2 3 gündür de göğüslerim şiş ve acıyodu..adet belirtilerinin aynısı ama adet olmadım işte silik te olsa çift çizgi çıktı..inşallah bi yanlışlık yoktur :)

hadi yaaaa... çok sevindim canım inşallah doğrudur yarın sabah ilk idrarınla bidaha yap bakalım onda da çıkarsa tamamdır bu iş hemen kan vermeye koşarsın ayyyyyy ben de heyecen yaptım şimdi benimde 9 aralık normalde dün pembe bi akıntım oldu ama bgn gelen giden yok daha :) ağrılarım benimde var ama bilmemki aslında umudum yok çünkü bu ay boşverdim çalışmalar doğru dürüst olmadı hiç hesaplamadım yani bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demi 9 gelmeden belli olmaz :) ama sen yrn testten sonra yine hbr ver merak ettim ben şimdi...

hadi yaaaa... çok sevindim canım inşallah doğrudur yarın sabah ilk idrarınla bidaha yap bakalım onda da çıkarsa tamamdır bu iş hemen kan vermeye koşarsın ayyyyyy ben de heyecen yaptım şimdi benimde 9 aralık normalde dün pembe bi akıntım oldu ama bgn gelen giden yok daha :) ağrılarım benimde var ama bilmemki aslında umudum yok çünkü bu ay boşverdim çalışmalar doğru dürüst olmadı hiç hesaplamadım yani bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demi 9 gelmeden belli olmaz :) ama sen yrn testten sonra yine hbr ver merak ettim ben şimdi...

ay hayırlısıyla bebiş gelmiştir inşallah göbişime:) Allahım senin de gönlündekini versin inşallah tez zamanda...sabah kocamı işe gönderirken hemen bi test daha yapıcam sonucuda paylaşırım burda yine:)

selam kızlar
yeni katıldım aranıza. benim bat 'ım 14 aralık. inşallah hasta olmam da bebişim olur inşallah dua edin sizde

Hayirli olsun senin adına cok sevindmm..yarin tekrar paylas mutlaka güzel haberlerini .. ya silikte olsa su ikinci cizgiyi gormeyi rabbim banada nasip ederr inşallahhhhhh :)) darisi bize artikk... yanliz bende hic senin söylediğin gibi göğüslerde hassasiyet falan yok :(( sadece yerimdn kalkarken kasigima hafif bi sanci giriyor bide halszlik var iki gündür o kadar ://

Back
X