çok gençsin, 35 yaşından küçükler 12 ay içinde hamile kalma olasılığı %80-90 canını sıkma, zaten daha önce hamile de kalmışsın bak ne güzel demekki çocuğunuz oluyor, boşuna üzüyorsun kendini, ben de 2 aydır istiyorum ve daha önce hiç gebelik yaşamadım, dr. lar 1 yıl bekleyin diyor, o yüzden için rahat olsun ağlamasengelcek yakında inşallah
bu aycook ümitliydim onun için bu kdr coook üzüldümm.bütün umutlarım dier aya kaldı...vardır bundada bi hayrrrr
canm ne ağlaması yaaawww saçmlma .. 12 yıl bkleyen arkadaşlr var aramzda ve hiç bi prblmi yok onlar npsın canm şükret tatlm aman aglmak yok kardeşim. beklcez allahın izniyle... bak kç kişi bklior npalm zamn brzcııkkk
üzülme canım dicem ama insanın elinde olmuyor malesef çok iyi anlıyorum.Bende 5 ay önce düşük yaptım 1 ay korunduk sadece fakat 4 aydır olmuyor.Nasip herşey.Hakkımızda hayırlısı olsun demekki daha vakti var.
hoşgeldin canım ikinci yumurtlama diye birşey olmaz ama olay şudur sen henüz yumurtlamadıysan şuan yumurtluyor olabilirsin. yani şöyle açıklayım yumurtlama adet olmadan 2 hafta önce gerçekleşen bir durumdur eğer sen adet olmaysan yumurtlaman gerekleşmemiş yada yakın bir zamanda gerçekleşmiş olabilir akıntım fazla demişsin dediğim gibi belki yakın bir zamanda yumurtlamışsındır ve döllenme geç olduğu için testte çıkmamış olabilir. bir süre daha bekle 1 hafta kadar eğer tekrar hamilelik söz konusu değilse doktorun uygun bir tedavi önerir adet söktürücü ilaç vb gibi. bu arada hamile olmadığını nasıl öğrendin yani idrar testmi kan mı yoksa usg mi? bunuda yazarmısın? ve ne zaman yaptırdın bunları
canımm bugün benimde kırmızılar geldi malesef 1 gün gecikmeli...hakkımızda hayırlısı olsun demekki zamanı var yada biz çok stres yapıyoruz...Rabbimin izni ile önümüzdeki ay veririz bizde güzel haberlerimizi burdan inşallah :) tabi benim öncesinde içmem gereken ilaçlar ve gitmesi gereken bi iltihap var tabi...
canım öncelikle şunu söylemeliyim ki eğer adetlerin hep aynı sürece geliyorsa yani 1 ay 1 hafta arayla o zaman bu durumda adetin bir hafta geçiciyor diye bir durum söz konusu değildir ama nedense bizim toplumumuzda illaki bir ayda bir olacakmışız diye bir kanı var yani senin adet siklüsün 35-36 gündür. eğer arada bir böyle oluyorsa o başka tabi ama bu durumda sen adetin ilk gününden itibaren 20 günden sonra yumurtluyorsun demektir. neyse geleyim senin durumuna sen adet tarihinde yaptın test pozitif çıktı kan verdin negatif çıktı diyorsun iki ihtimal var ya kimyasal gebeliktir yada test bozuktur ki testin bozuk olma ihtimali daha yüksek en son kan testini ne zaman yaptırmıştın ve değeri kaç çıkmıştı bazen doktorlarımız 1-2 yada 5 gibi çıkan sonuçlarada negatif diyorlar yanıltma payı olduğu için ama bence bu şekilde çıkan değerlerin iki üç gün sonra tekrarlanması gerekir sonuçta sağlıklı ve menopoz öncesi dönemde bu değer bizlerde 0 yada sıfıra çok yakın çıyor 0.05 vb gibicanm benm adetlerm hep 1hafta geçikir yumurtlamam geç oldugu için bnde adetm 2 hafta geçince idrar testi yaptm pozitif çıktı snra kan testi yaptırdm negeatif çıktı ultrasonda da görnmedi daha snra tekrar idrar testi yaptım bu sefer negatif çıktı bnde ümidi kestm yaniama bazı arkadaşlarda geç döllenme olabilir diolar blmyrm valla kafam çok karıştı
canım öncelikle şunu söylemeliyim ki eğer adetlerin hep aynı sürece geliyorsa yani 1 ay 1 hafta arayla o zaman bu durumda adetin bir hafta geçiciyor diye bir durum söz konusu değildir ama nedense bizim toplumumuzda illaki bir ayda bir olacakmışız diye bir kanı var yani senin adet siklüsün 35-36 gündür. eğer arada bir böyle oluyorsa o başka tabi ama bu durumda sen adetin ilk gününden itibaren 20 günden sonra yumurtluyorsun demektir. neyse geleyim senin durumuna sen adet tarihinde yaptın test pozitif çıktı kan verdin negatif çıktı diyorsun iki ihtimal var ya kimyasal gebeliktir yada test bozuktur ki testin bozuk olma ihtimali daha yüksek en son kan testini ne zaman yaptırmıştın ve değeri kaç çıkmıştı bazen doktorlarımız 1-2 yada 5 gibi çıkan sonuçlarada negatif diyorlar yanıltma payı olduğu için ama bence bu şekilde çıkan değerlerin iki üç gün sonra tekrarlanması gerekir sonuçta sağlıklı ve menopoz öncesi dönemde bu değer bizlerde 0 yada sıfıra çok yakın çıyor 0.05 vb gibi[/QUOT
evet cnm bnm adet siklsm 35-38 gibi bsey her ay aynı şey ama bu sefer böyle oldu ben adetm 2 hafta geçince kan tahlili yaptırdgmda degerler 1.20 0.5 yani negatif yazıordu kimyasal gebelik oldugu zaman oda kanda çıkmıormu? bende senin gbi idrar testinin yanlış oldugunu düşndüm bde cnm ben diger aylarda da beta hcg yaptırdgm zaman hep sonuç aynı çıkıo 1.20 ve 0.5 yani negatif
kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26
evet kimyasal gebelikte kanda çıkıyor o zaman test bozuk olabilir canım yoksa kanın karışmaydıysa kanda yanlış çıkmaz sen istersen önümüzde ki hafta tekrar test yaptır ve yine negatifse doktora git ona göre birşey yaparcanım öncelikle şunu söylemeliyim ki eğer adetlerin hep aynı sürece geliyorsa yani 1 ay 1 hafta arayla o zaman bu durumda adetin bir hafta geçiciyor diye bir durum söz konusu değildir ama nedense bizim toplumumuzda illaki bir ayda bir olacakmışız diye bir kanı var yani senin adet siklüsün 35-36 gündür. eğer arada bir böyle oluyorsa o başka tabi ama bu durumda sen adetin ilk gününden itibaren 20 günden sonra yumurtluyorsun demektir. neyse geleyim senin durumuna sen adet tarihinde yaptın test pozitif çıktı kan verdin negatif çıktı diyorsun iki ihtimal var ya kimyasal gebeliktir yada test bozuktur ki testin bozuk olma ihtimali daha yüksek en son kan testini ne zaman yaptırmıştın ve değeri kaç çıkmıştı bazen doktorlarımız 1-2 yada 5 gibi çıkan sonuçlarada negatif diyorlar yanıltma payı olduğu için ama bence bu şekilde çıkan değerlerin iki üç gün sonra tekrarlanması gerekir sonuçta sağlıklı ve menopoz öncesi dönemde bu değer bizlerde 0 yada sıfıra çok yakın çıyor 0.05 vb gibi[/QUOT
evet cnm bnm adet siklsm 35-38 gibi bsey her ay aynı şey ama bu sefer böyle oldu ben adetm 2 hafta geçince kan tahlili yaptırdgmda degerler 1.20 0.5 yani negatif yazıordu kimyasal gebelik oldugu zaman oda kanda çıkmıormu? bende senin gbi idrar testinin yanlış oldugunu düşndüm bde cnm ben diger aylarda da beta hcg yaptırdgm zaman hep sonuç aynı çıkıo 1.20 ve 0.5 yani negatif
evet kimyasal gebelikte kanda çıkıyor o zaman test bozuk olabilir canım yoksa kanın karışmaydıysa kanda yanlış çıkmaz sen istersen önümüzde ki hafta tekrar test yaptır ve yine negatifse doktora git ona göre birşey yapar
bende öyle yapmayı düşnüyrm cnm senin çocugun var mı?
yok canım 15 aydır bekliyorum inşallah bu ay gelir meleğimbende öyle yapmayı düşnüyrm cnm senin çocugun var mı?
canım benim niye böyle yapıyorsun ki bak kızıcam ama ultrası falan olurmu yaa hep kandırmaca kanda bile yumurtlamadan 12 gün sonra yükseliyor idrarda ancak o günden sorna çıkar senin daha ancak 7-8 gün olmuş yumurtlayalı o yüzden üzülme daha zamanın var inşallah bebeğin seninledirkızlar benim bat 10 aralikti ama dayanamadim u erken test yaptım negatif çıktı. ne dusunmeliyim ki ben simdiiii(((((
kızlar benim bat 10 aralikti ama dayanamadim u erken test yaptım negatif çıktı. ne dusunmeliyim ki ben simdiiii(((((
yok canım 15 aydır bekliyorum inşallah bu ay gelir meleğim
inşallah tatlım bnde 1 sene önce düşük yaptım ve 1 senedir çocugumuz olmuyo bir sorunumuzda yok ama beklioruz bakalım rabbim hayırlısını versn
kızlar benim bat 10 aralikti ama dayanamadim u erken test yaptım negatif çıktı. ne dusunmeliyim ki ben simdiiii(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?