• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

bugun 9. gunum canim ozman bugun yapabilirim. umudunu yitirme canim insallah tutmustur. insallah mujdeli haberleri veririz birbirimize. senin ne kadar oldu evleneli
2 sene oldu kasımda canım 1 sene korundum bıraktıktan 6 ay sonra ameliyat geçirdm. işte şu 4 aydır yumurtalığım rahat ve hazır ..ama olmadı gitti doktorum zamana bırak daha çok gençsin dio ama ben çok istiorum ..keike diorum hemen ilk ewlendiğimde yapsaydım ama .. ya eşim kötü çıkar çocuğum ziyan olur dedim .. ama hiç düşündüğüm gbi olmadı. cocuğum olmasın die korundum istemedim rabbm cezalandrdı beni galba :43:

Benim de kasiklarimda ve belimde agri var. Kasiklarima igne gibi bisey batiyo sanki. Adetim cuma gelmesi lazim. Gittim test aldim.yarin sabah ilk idrarla yapcam bakalım :)

2 sene oldu kasımda canım 1 sene korundum bıraktıktan 6 ay sonra ameliyat geçirdm. işte şu 4 aydır yumurtalığım rahat ve hazır ..ama olmadı gitti doktorum zamana bırak daha çok gençsin dio ama ben çok istiorum ..keike diorum hemen ilk ewlendiğimde yapsaydım ama .. ya eşim kötü çıkar çocuğum ziyan olur dedim .. ama hiç düşündüğüm gbi olmadı. cocuğum olmasın die korundum istemedim rabbm cezalandrdı beni galba :43:

oyle dusunme canim herseyin vakti saati var rabbim buyuk. bende 2 aylik evliyim hic korunmadim. daha olmadi vaktini bekliuor demekki sipalar gelmek icin. esimde bende 40 yasindayiz. doktor bi sotun yok dedi bekliyoruz. herseyin hayirlisi diyip. yapacak birsey yok tatlim

oyle dusunme canim herseyin vakti saati var rabbim buyuk. bende 2 aylik evliyim hic korunmadim. daha olmadi vaktini bekliuor demekki sipalar gelmek icin. esimde bende 40 yasindayiz. doktor bi sotun yok dedi bekliyoruz. herseyin hayirlisi diyip. yapacak birsey yok tatlim
çocuğun var mı canm hiç . bnde 22 eşim 31 ..

Ama hiç göğüs ağrısı hassasiyeti falan yok. Göğüsler cok agriyo falan diyolar ama bilmem ki
canm o kişie göre değişio . bazen hamilelik belirtisi bünyeye göre adet belirtisi oluo göğüs falan bazende hamileliği gösterio.. ama herkes kendi bünyesini bildiği için anlıolar ben mesela adet olurken bende hiç bi belirti olmaz anlamam. oğün gelene kadar bilmem. oyüzden belki hamile kalınca ağrıcaktr bünyeye göre şekerim herkes aynı şeyi yaşamıo belirtilerde. misal kimin adeti geçtkten 1 gün sonra midesi bulanıo kiminin hiç bulanmıo gibi.

meraba kızlarım benim bat 3 aralıktı şimdilik adette yok belirtide test alamadım yogunluktan yarın yada hafta sonu alırım 7 aydır bekleyince aceleye gerek yok :27: batı 3 aralık olanlar ya da 2 ,1 aralık mutlu habreleri olanlar kimler çalışınca sık takip edemiyorum kusura bakmayın

arkadaşlar konu açmıştım ama cevap yazılmadı acil yardım edin. arkadaşlar ben adet olmaya 4 gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. tekrar 2 gün kala yaptım gene aynı çizgi ama bu ondan biraz daha netti. ama her iki çizgide çok dikkat edilince görülüyo. bende adet olacakmış gibi his ve ağrılarım var. ara ara kasıklarıma ve vajina kısmına sancı vuruyo belim ağrıyo sizce hamile olabilirmiyim

arkadaşlar konu açmıştım ama cevap yazılmadı acil yardım edin. arkadaşlar ben adet olmaya 4 gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı. tekrar 2 gün kala yaptım gene aynı çizgi ama bu ondan biraz daha netti. ama her iki çizgide çok dikkat edilince görülüyo. bende adet olacakmış gibi his ve ağrılarım var. ara ara kasıklarıma ve vajina kısmına sancı vuruyo belim ağrıyo sizce hamile olabilirmiyim
canım konunu görmedim hiç. erken yapmayın tatlım şu testleri sabredin azcık biliorum zor ama boşuna üzüosunz kendinizi ama silik çıktığında da hamile olanlar var ama sen genede gününü bekle boşuna test alma hem paran gidio hem üzülüon endişeye kapılıon şekerim iii şanslar bakalım

canım konunu görmedim hiç. erken yapmayın tatlım şu testleri sabredin azcık biliorum zor ama boşuna üzüosunz kendinizi ama silik çıktığında da hamile olanlar var ama sen genede gününü bekle boşuna test alma hem paran gidio hem üzülüon endişeye kapılıon şekerim iii şanslar bakalım
teşekkür ederim inş doğrudur önceki testlerde hiç çizgi yoktu bu son iki teste çıktı bakalım hayırlısı

Mrb kızlar benide alın aranıza bizde bu ay bebiş düşünüyoruz 2 yıl korunmadan sonra umarım olur rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:16: bu arada bat 30 aralık..

kızlar slm ben yeni üye oldum da size bsey sormak istiyorum benm adetim 3 hafta geçikti ama hamile degilmişim acaba bu süre içinde 2. yumurtlama olur mu yani adet olmadan ve akıntım çok fazla:2

kızlar slm ben yeni üye oldum da size bsey sormak istiyorum benm adetim 3 hafta geçikti ama hamile degilmişim acaba bu süre içinde 2. yumurtlama olur mu yani adet olmadan ve akıntım çok fazla:2
hoşgeldin canım ikinci yumurtlama diye birşey olmaz ama olay şudur sen henüz yumurtlamadıysan şuan yumurtluyor olabilirsin. yani şöyle açıklayım yumurtlama adet olmadan 2 hafta önce gerçekleşen bir durumdur eğer sen adet olmaysan yumurtlaman gerekleşmemiş yada yakın bir zamanda gerçekleşmiş olabilir akıntım fazla demişsin dediğim gibi belki yakın bir zamanda yumurtlamışsındır ve döllenme geç olduğu için testte çıkmamış olabilir. bir süre daha bekle 1 hafta kadar eğer tekrar hamilelik söz konusu değilse doktorun uygun bir tedavi önerir adet söktürücü ilaç vb gibi. bu arada hamile olmadığını nasıl öğrendin yani idrar testmi kan mı yoksa usg mi? bunuda yazarmısın? ve ne zaman yaptırdın bunları

Back
X