ozaman sen ne dediğinin farkında deilsin :))) '..beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi....siz sadece kendinizi aldatırsınız.. ' bu yazdıklarının beren saatle ilgili yorumların olduğunu mu sanıon sen? ünlem koymuş bi de :)) komik :)
Yorumlarım doğru yeri bulmuş:lepi:
maalesef doğru yeri bulmadı, ne dediğinin farkında olmadığın için. Beren saati ben de beğenirim zaten ilk sayfalarda yorumum var. Sadece beni rahatsız eden, senin gibi konu hakkında deilde yorum yazanların yazdıkları hakkında eleştiri yapılması. Nedense bir çoğunuz bayılıyo bunu yapmaya.
beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...
hee Beren benle aynı toprakları soludugu için gıcık oldum ona itici buldum onuzemuszemus
brezilyada falan yasasaydı ozaman ayılıp bayılırdımdelikafadulden
mantıgınıza limon sıkayım bu nasıl bir düşünce sistemilaelaelaelaelae
bana sadece hoş gelen birine neden güzel,cekici,seksi,yetenekli dicekmişimkaydirigubbakcemile3
sokağa cık ortalama bir genç kızı kap gel,berene yapılan makyajı yap ondan daha güzel olma ihtimali hiç te düşük değil
bye bye NRadd:gitme:
Siz ya gerçek bir lapinsiniz yada yorumlarımın doğru yeri bulduğunun kanıtısınız...haa birde abuk msjlara cvp yazmaktan sıkıldım konuyla ilgili yorumumu yaptım gidin kompleksiz olduğunuzu başka alanlarda kanıtlayın......laelaelaelaelae
herkesin beni görünce o olduğumu sandığı kişi...siz o o o dizideki kızsınız diye kekeleyenlerde oluyo bazen sinir oluyorum artık ...ama gerçektende benziyo bana yada ben ona artık her neyse ....kim olursa olsun birine benzetilmekten nefret ediyorum! eşim bile bitter diyo ya bu yüzden gıcıklına
ben cok güzel buluyorum bu kızı.yani dikkt ettim her role girdi.asi bi kız oldu(aşka sürgün),msum ve kırılgn bi genckız ve olgun bi kdın oldu(hatırla sevgili), rum bi fahişe oldu ve şiveyi çok iyi becerdi(güz sancısı),şimdide bir militanı canlandırıyor(gecenin kanatları),ayrıca hırslı ve şehvetli bir kadını cnlandırıyor(aşk-ı memnu)..25 yşında bir kız için az değil bunlar=)
bihter sexi evet ama beren saat değil masum ve çok güzel bir yüzü var maşallah ama aynı dizide oynayan eda özerkan var mesela esmer güzeli o çok sexi geliyor bana :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?