güzel ama katiyyen seksi değil kanımca. hatta güzel bile diyemem, şirin.. suratında hala kadınsılık yok. herhalde 40ına falan geldiğinde kadınsı olur anca o hatlarla.. kötü bişi deil, bilakis şahane bişi bu. ama oynadığı rollerle tezat oluşturduğu da bir gerçek bana kalırsa.
Valla bencede abartılcak kadar güzel gelmiyo hatta güzel deil sevimli diyelimben bu kızı neden güzel bulamıyorum acaba. şirin ttamam ama bana güzel gelmiyor...
bencede seksi diill zorla oldurulmaya çalışılıor tıpkı hadise gibi hadisede başarılı olunuyor ama beren saatte olunmuyo
dizide behlülü baştan çıkarmaya çalışırken yapmaya çalıştıkları çok komik duruyor o yüzden çekici değil ama gözleri çok güzel gerçekten bi de kıyafetleri
ben pek takip etmem o yüzden hangi bölüm olduğunu bilmiyorum ama bi bölümde ailece yat gezisi yapıyorlardı açık havada olunca bihterin yüzündeki bütün lekeler benekler gözenekler ortaya çıktı çok kötüymüş cildi hayal kırıklığına uğramıştım
beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...
bence sen kendini yazmışsın buraya canım güzele güzel deriz
mesela aile reisi dizisinde zeynep pabuççuoğlu gayet seksi görünüyor
ama bihter seksi değil
olay budur yani.
hmmm bak ben kompleksli değilim bende birilerini beğenebiliyorum demek herhalde bu...:lepi:
NRadd burda konu Beren Saat üzerine açılmış. Herkes fikrini söylüyor, olumlu olumsuz.. sen tutmuş yorum yazanlara yorum yazıyorsun :))) enteresansın
beren standartlarında yabancı model,aktrist vs... gördüğünüzde hepiniz ayılıp bayılıp bi kadından beklenemeyecek iltifatları sıralıyorken beren sırf sizinle aynı havayı soluyor aynı suyu içiyorsunuz yada aynı topraklarda yaşıyorsunuz diemi itici güzel sexi vs değil.. bu nie o ben değilim hasetimi?? yapmayın allah aşkına sezarın hakkı sezara özel bi beğenim olmasada kendisine hem güzel hem çekici hem sexii hemde çok yetenekli bunu bütün oteriteler kabul ediyorken...siz sadece kendinizi aldatırsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?