• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

Aslında kendisi çok muhafazakar değil içki içermiş bir kere pavyona gittiğini söyledi benden duy sonradan duyarsan kötü olma diye söylüyorum dedi ailesi muhafazakar bizimkiler de öyle bir ara eskiden evlenmeden birlikte yaşanmasını normal olduğunu düşünürdüm ama şuan evleneceğim kişinin öyle olmasını istemem karşılaştırma yapar dedi anlayamamıştım bir kerede başka konunun içinde geçmişte bilmem gerekn varsa söyle başkasından duymuym duysam bile bildiğimi soyler geçerim dedi benle tanışır tanismaz namaz kılmaya başladı işte sen hayatımı sorgulamami sagladin dedi hatalarım var tövbe ettim düzeltmeye çalışıyorum kendimi diyor
Bence kesinlikle doğru kişi değil bu adam. Siz tesettürlüsünüz, aileniz de muhafazakar. Onun pavyona gitme alışkanlığı hâlâ var mı, içki içmeye devam ediyor mu mesela? Kendisi cinsellik yaşamıştır orası belli zaten.

"Namaz kılmaya başladım hatalarım var tövbe ettim sen hayatımı sorgulamamı sağladın, kendimi düzeltmeye çalışıyorum" demiş. Cümlelerinden detaylar gayet net anlaşılıyor.

"Duymam gereken bir şey varsa söyle başkasından duymayayım" dediğine göre bu kişi takıntılı olabilir. Yol yakınken ayrılın. Ne münasebet böyle bir şey söylüyor size?

Bu kadar drama yapmaya ne gerek var? Onceki sevgiliniz sizi kullanmis gibi konusuyosunuz ama siz hicbirseyi zorla yapmadiniz dimi? Hoslaniyodunuz evine gittiniz biseyler yasadiniz insansiniz cunku. Aradan yillar gecmis ustelik tam cinsel birliktelik bile olmamisken bu haliniz bana abarti geldi. Bence siz suanki adayi gercekten seviyomusunuz evlenecek kadar ciddi dusunecek kadar buna odaklanin adami tanimaya calisin. Kac yil onceki meseleyi anlatmak ne alaka ne munasebet onu ne ilgilendirir yani.

Aynı stresi ben de yaşadım.Bu stres yüzünden üç ay nişanlılık dönemini kendime zehir ettim.Anlatsam mı anlatmasam mı.Ki yaşadığım şey de el ele tutuşup öpüşmek.Vicdanımı çok sorguladım içim içimi yedi.Yalan söylemiş aldatmış gibi hissettim hep.Çok araştırdım dinen hükmü nedir karşımdaki kişiyi kandırmış mı oluyorum diye.İslami ahlak olarak da katiyen anlatılmamalı diyor hocalar.Tövbe edip aynı hatayı bir daha yapmamak yoluna girmişsen ve karşına düzgün biri çıkmışsa geçmişe sünger çekip önüne bak .Ben öyle yaptım.Rabbim ayıpları kusurları örtendir siz de örtün diyor 🙏

Geçmişi anlatmak ne münasebet ? Anlatmayacağın gibi geçmişi soran ve bilmem gereken birşey var mı diyen birinden de uzak dur; bu saygısızlık ve güvensizliktir. Ayrıca eski sevgilinin ailesine neden davetiye veriyorsunuz ?
Çünkü uzak akraba bir şekilde duyacak birisi kendi davetiyesi bile geldi ailem düğününe gitti öyle söyleyeyim

Bu kadar drama yapmaya ne gerek var? Onceki sevgiliniz sizi kullanmis gibi konusuyosunuz ama siz hicbirseyi zorla yapmadiniz dimi? Hoslaniyodunuz evine gittiniz biseyler yasadiniz insansiniz cunku. Aradan yillar gecmis ustelik tam cinsel birliktelik bile olmamisken bu haliniz bana abarti geldi. Bence siz suanki adayi gercekten seviyomusunuz evlenecek kadar ciddi dusunecek kadar buna odaklanin adami tanimaya calisin. Kac yil onceki meseleyi anlatmak ne alaka ne munasebet onu ne ilgilendirir yani.
Çok doğru ama insan kabullenemior isteyerek çok olmadı kendisi ikna etti diyelim ama evine gitmem benim hatam böyle şeyler olabileceğini düşünmem lazımdı olan oldu kabullenmiş tim yıllar içinde ama biriyle tanışınca tekrar başladı belkide karşıdaki kişiden kaynaklanıyor rahat hissedemiyroum birde hemen evlilik muhabbeti yapması tetikledi beni

Tabiki anlatma . Ama bir uzamandan destek al iyi olur . Hepimiz gençtik hatamız oldu . Herşeye söylenmemeli erkeğe .

Bence kesinlikle doğru kişi değil bu adam. Siz tesettürlüsünüz, aileniz de muhafazakar. Onun pavyona gitme alışkanlığı hâlâ var mı, içki içmeye devam ediyor mu mesela? Kendisi cinsellik yaşamıştır orası belli zaten.

"Namaz kılmaya başladım hatalarım var tövbe ettim sen hayatımı sorgulamamı sağladın, kendimi düzeltmeye çalışıyorum" demiş. Cümlelerinden detaylar gayet net anlaşılıyor.

"Duymam gereken bir şey varsa söyle başkasından duymayayım" dediğine göre bu kişi takıntılı olabilir. Yol yakınken ayrılın. Ne münasebet böyle bir şey söylüyor size?
Evet bende öyle düşünmeye başladım tam olarak soylemesede beni zamanla tartti kendisi de söyledi herşeyi görüp yaşadım dedi ne anlamda dedi bilmiyorum birde evlilik muhabbeti yapması beni ondan soğuttu tanımaya çalışamıyorum

Teşekkür ederim yanıtınız için anksiyetem var buda o olaydan sonra kaldı çünkü sürekli tehdit varı konuşmaları yüzünden
Yalan der geçersin, adam evlenmiş barklanmis zaten. Anlatma bir şey kimseyi ilgilendirmez.

Söyle bileyim bilmem ne, bu adam hoşuma gitmedi dikkatli ol bacım.

5 kere gördüğünüz kişi- Anksiyetenizi zıplatan kişi
5 kere görüp evlenelim diyip özel sorular soran kişi bundan eş olmaz iyi düşün

Profesyonel yardım alın bunun vicdanla da dinen de sizin söylediğiniz alakası yok kimse sütten çıkmış akkaşık değil üstelik yaşanan bişey yok sürtündüm die insan 5 sene kendıne bunu yapar mı abartmayın sizde 🤔🧐
Bu tamamen çevre baskısından olduğunu düşünüyorum çoğu şey yasak gibi neyin doğru neyin yanlış olduğu anlatılmiyor ve hataya düştüğümüz halde bizi tehdit ettiği halde kimseye anlatamamak yargılanır miyim diye bu çok kötü ve daha da hataya batırıyor insanı kendim zamanla anladım yargılamadan yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim herkese içim biraz da olsa rahat ve özgüvenim tekrar artı

Evet bende öyle düşünmeye başladım tam olarak soylemesede beni zamanla tartti kendisi de söyledi herşeyi görüp yaşadım dedi ne anlamda dedi bilmiyorum birde evlilik muhabbeti yapması beni ondan soğuttu tanımaya çalışamıyorum
Direkt uzaklaşın bence. "Her şeyi görüp yaşadım " demek ben cinselliği tattım kadınlarla ilişkim oldu demek.

Ayrıca "eskiden olsa evlilik öncesi aynı evde yaşamayı uygun bulurdum ama şimdi öyle düşünmüyorum çünkü karşılaştırma yapılabilir " demesi de düşündürücü bir detay. Başkasından geçmişine dair bir şeyi sonradan duysam bile "biliyorum" derim diye belirtmiş ama bana pek öyle gelmedi. Geçmişinizi kurcalamayacak , daha mantıklı,olgun düşünen, güzel seven biriyle ilişki kurmaya layıksınız. Bence kendinizi yakmayın bu kişiden uzak durun.

Yalan der geçersin, adam evlenmiş barklanmis zaten. Anlatma bir şey kimseyi ilgilendirmez.

Söyle bileyim bilmem ne, bu adam hoşuma gitmedi dikkali ol bacım.
Evet bende takıntılı olduğunu farkettim bazen bana çok normal gelen konu hallettik sanıyorum düşünüyor düşünüyor tekrar açıp konuşup kendi içinde halledesiye kendi rahatlayana kadar konu üzerinden konusuyor

eskiden evlenmeden birlikte yaşanmasını normal olduğunu düşünürdüm ama şuan evleneceğim kişinin öyle olmasını istemem karşılaştırma yapar

Klasik erkek işte her şeyi yaşar sonra fikrim değişti diyip sözde temiz kız arar ama bir kadının geçmişte yaşadığı durmadan dolayı fikri değişemez, düzgün bir evliliği hak edemez bunlara göre.
Ayrıca erkeklerde geçmişte yaşadığı ilişkileri kıyaslar. Kadın tenini kıyaslayan binlerce erkek var.

Bir daha böyle bir konu açarsa eğer, hani sonradan duymayayım bilmem ne gibi. Sert bir şekilde üste çık.
Yetti ama bir değil iki değil aynı muhabbet.
Gecmis geçmiştir. Birbirimizi tanıdığımız andan itibaren gelecek konuşmak gerekir. Bu kadar geçmiş detayında boğulacak birisin madem bir daha görüşmeyelim.
Sevmemem gereken kişileri sevdim, aptallık ettiğimde oldu, pişmanlık hissettiğim yaşanmışlıklar da var.. Çok şükür kimsenin kul hakkına girmedim, yüzüne bakamayacağım bir sey yaptığımı da düşünmüyorum. Bunları da konuşmak istemiyorum bir daha. Yok ben takılırım yine sorarim diyorsan hic tanışmamış gibi yapabiliriz.

Ohh ben rahatladım şuan! :)

Direkt uzaklaşın bence. "Her şeyi görüp yaşadım " demek ben cinselliği tattım kadınlarla ilişkim oldu demek.

Ayrıca "eskiden olsa evlilik öncesi aynı evde yaşamayı uygun bulurdum ama şimdi öyle düşünmüyorum çünkü karşılaştırma yapılabilir " demesi de düşündürücü bir detay. Başkasından geçmişine dair bir şeyi sonradan duysam bile "biliyorum" derim diye belirtmiş ama bana pek öyle gelmedi. Geçmişinizi kurcalamayacak , daha mantıklı,olgun düşünen, güzel seven biriyle ilişki kurmaya layıksınız. Bence kendinizi yakmayın bu kişiden uzak durun.
Çok teşekkür ederim bende birçok şeyi yaşadığını düşünüyorum ki bence bazı şeyleri oda anlatmicakti işte arkadaşı var ağzı durmazmis ondan korkuyor sanki yan yana getirmem sizi dedi

Bir daha böyle bir konu açarsa eğer, hani sonradan duymayayım bilmem ne gibi. Sert bir şekilde üste çık.
Yetti ama bir değil iki değil aynı muhabbet.
Gecmis geçmiştir. Birbirimizi tanıdığımız andan itibaren gelecek konuşmak gerekir. Bu kadar geçmiş detayında boğulacak birisin madem bir daha görüşmeyelim.
Sevmemem gereken kişileri sevdim, aptallık ettiğimde oldu, pişmanlık hissettiğim yaşanmışlıklar da var.. Çok şükür kimsenin kul hakkına girmedim, yüzüne bakamayacağım bir sey yaptığımı da düşünmüyorum. Bunları da konuşmak istemiyorum bir daha. Yok ben takılırım yine sorarim diyorsan hic tanışmamış gibi yapabiliriz.

Ohh ben rahatladım şuan! :)
Gerçekten bende rahatladım çok teşekkürler banada arkadaşlarım böyle sorsa bende böyle söylemesini isterim ama direk sormuyor ağzımdan laf almaya çalışması beni baskiladi iyice kesinlikle böyle yapacam zaten çok olumlu düşünemiyorum ikimiz için eminim benden daha fazla şeyler yaşadığı çünkü her konuda fikri var bu bana bunu düşündürdü

Bu tamamen çevre baskısından olduğunu düşünüyorum çoğu şey yasak gibi neyin doğru neyin yanlış olduğu anlatılmiyor ve hataya düştüğümüz halde bizi tehdit ettiği halde kimseye anlatamamak yargılanır miyim diye bu çok kötü ve daha da hataya batırıyor insanı kendim zamanla anladım yargılamadan yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim herkese içim biraz da olsa rahat ve özgüvenim tekrar artı
Hiç kimseye istemedıgınız bisey anlatmak yada hesap vermek zorunda değilsiniz en önemlisi de kimseden korkmayın .

Klasik erkek işte her şeyi yaşar sonra fikrim değişti diyip sözde temiz kız arar ama bir kadının geçmişte yaşadığı durmadan dolayı fikri değişemez, düzgün bir evliliği hak edemez bunlara göre.
Ayrıca erkeklerde geçmişte yaşadığı ilişkileri kıyaslar. Kadın tenini kıyaslayan binlerce erkek var.
Bu konuda aslında başta çokça tartıştık aynı fikirde olmadığımi görmüştüm o an bitirmeliydim ama ilişkinin karşılıklı ugrasla büyüyebilecegini düşünüyorum degsirim dedi ama düşünceler değişir mi sanmıyorum

Bu konuda aslında başta çokça tartıştık aynı fikirde olmadığımi görmüştüm o an bitirmeliydim ama ilişkinin karşılıklı ugrasla büyüyebilecegini düşünüyorum degsirim dedi ama düşünceler değişir mi sanmıyorum
Bu adam kaç yaşında?

Back
X