Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kiz cirkin degil ama güzelde bulmuyorum..cok donuk bence...:hulya:

Yeni bir sinema filminde oynamış.Sevişme sahnesinde göğüsleri kamufule edilerek ,çıplak kalmış.Beren'i Kk 'da zor günler bekliyor.Topa tutalacak ,az kaldı.kaydirigubbakcemile3
Genel anlamda beğeniyorum kendisini. zemuszemus

ayy babası yaşında o selçuk yöntem yaa ben öpüşemem rol geregi bile

ağzını neden böyle büzüyor anlamıyorum dizide de sık sık yapıyor
elbisesi çok hoş poz da güzel ama dudak bozmuş işi

Aşka Sürgün zamanlarında Beren Saat ile yapılan röportajdan alıntı :)

* Sizin de Türkan Şoray kanunlarınız var mı?

Beren: Televizyonda asla öyle sahnelerde oynamam. Ama sinemada olabilir. Gerçi o senaryoya göre, çalışacağınız yönetmene göre değişebilir. Bazı imajlar insana yapışınca, bir daha çıkmıyor. Özellikle televizyondaki dizilere insanlar çok inanıyor. Ama sinemada insanlar sizin oyuncu olduğunuzu anlıyor.

bencede çoooook güzel gözleri bakışları bence her role yakışıyor..

ben göslerinin lens olduğunu duymuştum zaten aşkı memnu dizisinde yakım çekimde dikkat ettim gözlerinde lensin beyaz çerçewesi wardı yani lensin çemberi wardı gözünde solotica ocre kullandığını da duymuştum.ne kadar doğru bilemem ama ben de fark ettim:)

dizide giydirilen kıyafetlerle zorla seksi yapmaya çalışıyorlar hatunu.ama gerçekten çok komik görünüyor o haliyle.

hadi ya, hiç farkedilmiyor canım ,göz rengi çok gzl ama ela ... lens böyle doğal duruyorsa gidip hemen bende deniyeyim :))

ya canım tam emin deilim ama gerçekten yakın çekimde farkettim lensin beyaz çemberi wardı gözünde yani kesin gördüm wardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…