- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
CANIMm çok hüzünlendim aynı durumun benzerini arkadaşım yaşadı o 8 aylıkken kaybetti bebeğini çok şükür Rabbim tekrar annelik nasip etti onada ve acıları çok dindi. Sanada bereket huzur mutluluk neşe sağlık getirsin bebeğin inşallah. Sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.Pko yok çok şükür canim ama yinede faydalarını okuyunca zararı olmaz bende bi deneyim dedim . Birde burda forumlarda kullanipta olumlu sonuç alanlarında okudukça ümitlendim . Canım biz 2015 den beri evliyiz hiç korunmadik Eşimde sperm hareketsizliği var doktor ilaç verdi hiç bir şekilde olmadı tam 1 senenin üstüne Meryem Ana eli otunu kullandım ve 2016 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim Mayıs 2017 de bebeğimi dünyaya getirdim ama anneligim çok kısa sürdü 3 ay önce toprağa verdim meleğimi . Çok zor günlerden geçtim halada öyle devam ediyor evlat acısı çok zor . Yarama bu büyük acıma en iyi gelecek şey tekrar anne olmaktı tekrar denemelere başladık eşim sperm testi verdi hareketli sperm sayısı sadece %2 di ve ben yine bu ay Meryem Ana eli otu kullandım ve hamile olduğumu dün öğrendim yani canım benim hikayem çok uzun çok zor çok ağır günler geçiriyorum .