- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 37
sende de mi iltihap var canım
evet vardı şuan kurumuş olması lazım 2 tane antibiyotık tablet ile fitil kullandım içimi gerçekten söküp attı tabi 8 gün ilişkiyi yasakladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende de mi iltihap var canım
bana çok az var dedi doktor sadece mixovül fitil ve krem verdi kullandıktan sonra şikayetlerimin hepsi bitti banadac10 gün yasaklamıştıevet vardı şuan kurumuş olması lazım 2 tane antibiyotık tablet ile fitil kullandım içimi gerçekten söküp attı tabi 8 gün ilişkiyi yasakladım
bana çok az var dedi doktor sadece mixovül fitil ve krem verdi kullandıktan sonra şikayetlerimin hepsi bitti banadac10 gün yasaklamıştı
inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz o zaman canımbende geçen ay tüm tahlillerimi yaptırdım smar testinde çıktı.neopenotron forte l vag fitil verdi cempes 600 mg tab günde bir tane bi de biteral tab sabah akşam içtim adetlerim çok sancılıydı çok şükür şuanda aza indi..
inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz o zaman canım
Yerlesme akintisi?Tahmini adetim cuma günü benden akıntı geldi bakıyım derken iç çamaşırıma bi damla daha geldi anlamadım
Anlamadım ki koyu sarıydı nrmalde adet dönemine yakında akıntılarım olur Ama açık renktirel
Yerlesme akintisi?
Adetine daha varsa olabilir. 2 gun sonra falan test yapabilirsin insallah vardirAnlamadım ki koyu sarıydı nrmalde adet dönemine yakında akıntılarım olur Ama açık renktir
Hayırlısı ama blmiyorum galiba adet olucam yaaAdetine daha varsa olabilir. 2 gun sonra falan test yapabilirsin insallah vardir
Benim 1 tane yumurtam oldu. 19mm ölçüsü. Dün sabah aşılama oldum. Beklemedeyim şu an.Canım bende gonal f kullanıyorum ama normal ilişki olacak senin baya olmuş kaç yumurtan oldu asilaman yapıldı mı?
Bende hamilelikte oldugunu duydum ama bende yok. Yarin test yapsanaaKızlar benim böyle ağzımda 2 gündür değişik bi tat var sanki metal gibi mi desem tarif edemiyorum, folik asitten mi dedim ama internette gezerken folik asitle ilgili birşey bulamadım aksine hamilelikte olur yazdığını gördüm. Sizlerde var mı böyle bir durum?
Hamilelik belirtisi diye biliyorum bende bat ne zaman dıKızlar benim böyle ağzımda 2 gündür değişik bi tat var sanki metal gibi mi desem tarif edemiyorum, folik asitten mi dedim ama internette gezerken folik asitle ilgili birşey bulamadım aksine hamilelikte olur yazdığını gördüm. Sizlerde var mı böyle bir durum?
Bende hamilelikte oldugunu duydum ama bende yok. Yarin test yapsanaa
Hamilelik belirtisi diye biliyorum bende bat ne zaman dı
İnşallah hamilesindir ama bu kadar erken belirti olacağını sanmam belki döllenme bile yeni olmuşturBat 8 nisan aslında daha var yani test yapsam da çıkmaz diye düşünüyorum, ama daha şimdiden belirti olmuşmudur ki? Boşa umutlanmakta istemiyorum :)
İnşallah hamilesindir ama bu kadar erken belirti olacağını sanmam belki döllenme bile yeni olmuştur
Ben de çok iltihap vardı 15 gün sabah akşam yemeklerden önce içtim ve o kadar rahatladım ki ve uzun zamandır da olmuyor çok şükür kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ben önlem olsun diye arada içiyorum
- Kızlar aoğan suyu içen varmı aranızda ? İltihaba iyi gelirmiki ne zaman başlanor