• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli değişti geçen yazdan bu yana. İlk 39 çıktı sonra ilaçla o a düştü uzun süre ilaç kullanmadım ve tekrar ölçtürdüğümde 51 çıktı. O ay ilaç değilde bitki kullandım. Testere dişli aslan pençesi ve hayıt. Bi aya tekrar ölçtürdüğümde 21 çıktı doktor normale döndü dedi. 2 aydır da baktırmadım hiç. Sende de mi var bu sorun canım?
Evet benimde 39.71 çıktı dostinex verdi Dr ikili olan ama tekrar gel bakalım demedi dustumu dusmedimi bilmiyorum temmuza kadar gebe kalamazsan eşinle gel dedi acaba SSK ya gidip olctursemmi

Hmm o kisti olanlar gebe kalma sorunu yaşıyor neden 6 bekletiyor ki
Yaşın küçük doğal yolla denemeden direk tüp bebeğe geçmeyelim dedi. Normalde 1 yıl denetiriz herkese olmazsa tüp bebek ama çikolata kisti için 6 ay denedikten sonra gelin dedi açıkcası bende bi süre denemek istedim

Evet benimde 39.71 çıktı dostinex verdi Dr ikili olan ama tekrar gel bakalım demedi dustumu dusmedimi bilmiyorum temmuza kadar gebe kalamazsan eşinle gel dedi acaba SSK ya gidip olctursemmi
bence sık takip et canım. Ben düştü diye baktırmadım 6 ay. hiç doktor da demedi bi şey. İlac falan içmedim çok stresli zamanlar geçirdim bi ölçtüreyim dedim ilkinden de yüksek çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım artık.

Yaşın küçük doğal yolla denemeden direk tüp bebeğe geçmeyelim dedi. Normalde 1 yıl denetiriz herkese olmazsa tüp bebek ama çikolata kisti için 6 ay denedikten sonra gelin dedi açıkcası bende bi süre denemek istedim
Hmm anladım canım inşallah normal yolla olur bu arada bitkileri falan dene bence

bence sık takip et canım. Ben düştü diye baktırmadım 6 ay. hiç doktor da demedi bi şey. İlac falan içmedim çok stresli zamanlar geçirdim bi ölçtüreyim dedim ilkinden de yüksek çıktı. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Kafam karıştı valla eşimle konuşayım bı normalde özele gidiyorum SSK ya gidip hormon testi istiyorum desem yaparmiki

Kafam karıştı valla eşimle konuşayım bı normalde özele gidiyorum SSK ya gidip hormon testi istiyorum desem yaparmiki
Bi prolaktin için 40 50 lira istiyorlar özelde. İki kez özelde yaptırdım. Bi kerede tıp fakültesinde endokrine gittim çocuk için hangi tahliller yapılıyorsa yaptırdım. Sskda da yapılır herhalde

Canım ben 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum şuan 25 yaşındayım sağ tarafımda kist var. Bide o kiste bağlı tüpümde enfeksiyon oluşmuş. O yüzden soğan suyuda yapsam çok iyi olur. Daha önce yapmıştım kistim küçülmüştü. Ama şimdi çalışıyorum öğle ve akşam için diyolsr ben öğlen işte oluyorum nasıl içicem:KK43: sabah kalkar kalkmaz onu içsem direk kusarım etki etmeden çıkmış olur napcam bilmiyorum. Bide arı sütü kullanıyorum
Evde kaynatıp işe termosla falan götürsen olmaz mı?bitki çayı şeediyorum dersin :eğlence:ayyy laf aramızda nefret ederim bitki çayı,o bu şu kürü vb sıvı şeylerden :kusmuk:şurup bile içemem.kürcü arkadaşlara başarılar diliyorum...
Canım ben ıctım bu ay sabah aksam taze kaynattım 9 gun ıctım adetin 14.gününden sonra soracagın varsa sor
Valla canım senin soğan kürü standartları aşmış.soğan kürü kadının içini tertemiz yapıyor.yani sonlara doğru bırakmak lazım ki döllenme varsa zarar gelmesin.maşş senin kuzu dayanıklı.senin küre rağmen geldi yane.

Smdi bazilarinda diyorki adet bittikten snra 7.gun 15 gun sureyle icilir sonra 2.adete 10 gun kala hergun tekrar icilir. Ama sayilar bile tutmuyor. Ben yanlismi anliyorum acaba. Saracoglunun sitesinde de adet bittikten snra 7. Gun baslaniyor diyor
Senin iş havuz problemine döndü canım.altına bi de musluk koy bakalım kaç saate dolacak:KK53: İ.Saraçoğlu nun sitesine göre yap canım.o adam bu işi bilir diyeceğim ama hakkaten matematiğinde bir sorun var bu adamın.
Çalışanlar için akşam yemekten önce ve yatmadan önce diye okumuştum ben. Şeker ilacı kullandığım için yapmaktan vazgeçtim ama sen böyle yapabilirsin. Bu arada sumaklı soğan her gün yemekten önce yersen polikistik için birebir imiş.
@Cigdem24 Hatta soğanı götür öğle yemeğinde masanın üstüne koy kafasına bir yumruk.bakanlara isterseniz cücüğünü paylaşabilirim, doğal antibiyotik bu dersin :lülülü: aralarda da soğan suyu içersin.hayır bi de şu açıdan düşün sevmediğin birileri varsa bi hohhhh yaparsın sana tövbe bi daha yaklaşamaz.
Yaaaa bak bunu yapabilirim çok teşekkür ederim böyle yapayım ben. Polikistik değilim canım keşke o olsaydı o daha kolay gebelik oluyo:KK43: ama vardır rabbimin bi bildiği
Töbeee deee kız.o nasıl dua :KK43:

Peki canm bisey dicem mesela ben ayin 1 inde regl oldum. 5 inde bitti. 12 sinde kure basladim. 27 sinde kur bitti. Bu arada 14. Yumurtlamam oldu.
Sonra 27sinde kur bitince site diyorki bekleyin diger adete 10 gun kala tekrar baslayin. Ama mantik olarak 10 gun kalmiyorki.
Sen nasil yaptin yardmlarin icinde tesekkur ederim
Yaw valla sal gitsin işte bacım.işin içinden çıkamayacaz yoksa.üstüne incir kürü yapmayı unutma.yımırtaların çatlaması için.

İncir kürü işe yaramamıştı bende ama tekrar yapıcam belki bu sefer işe yarar :dua: soğan kürü yapmadan direk incir yapsak olur mu acaba bilgisi olan var mı

Aynen soğudum en son ayın 9unda birliktelik oldu ondan beri olmadı mesela bu ay isyan ettim artık her ay günasırıydı
An itibariyle mikmik olayı kapanmıştır benim için.tükendim artık görev gibi oldu,hiç çekilmiyor.ayaklarımı tepeye dikmekten de beyin kanaması geçiricem.tükkanı kapattım uzun süre :kahve:

Bende sorun 4 yasında Kizim olmasına ragmen daha süt geliyordu ondan korktum bi de esım
İş kazası geçirdi elektrik carptı gorumcem falan benı korkuttu cocuk olmuyo diye
Bence sen o 3 tane yaptığın testi hediye paketi yapıp şom ağızlı görümcene yolla.nota da hani olmuyor du naber :lülülü: yazarsın.

20 yasında evlendim 21 de anne oldum o Ilk ay oldu
Çok başarılı bir çalışma olmuş,takdir ettim :oha: görümcen zamanı çabuk unutmuş desene.
Evet erken ama ne bileyim herkesi görünce burda bi de ben yapayım dedim.
Ben de öyle yaptım,aldım ağzımın payını.ama sen de haklısın canım.buradakileri görünce insanın ota poka test yapası geliyor :KK70:filmlerdeki gibi olması lazım.midemiz aniden bulanıyor,wc ye koşup öğürüyoruz sonra birden hatırlıyoruz Tanrım o da nesi günüm geçmiş:KK70:ama yook buradakilerin bir dk aklından çıkmıyor.bata 9 gün kala test yapıyor şekil a örnek ben :KK70:

Back