Yapılır yapılır.havuç da ekle.İncir kürü işe yaramamıştı bende ama tekrar yapıcam belki bu sefer işe yararsoğan kürü yapmadan direk incir yapsak olur mu acaba bilgisi olan var mı
Kizzzzz ne dalga gecion tobe gece gece güldüm :)Yapılır yapılır.havuç da ekle.
Ne zamandi adetin canimKizlar biraz once peceteye kahverengi leke geldi sanirim yarin adet olucam...
Dalga geçmedim valla ciddi söyledim.incirle yımırtaları büyütüyorsun havuçla da çatlatıyorsun.ibrahim Saraçoğlu nun yalancısıyım ben de.hatta havuçlar sertlerinden olacakmış,öle diyo.google a yaz havuç incir kürü Saraçoğlu diye çıkar.Kizzzzz ne dalga gecion tobe gece gece güldüm :)
Başa gelen çekilir napacan bacımKizlar biraz once peceteye kahverengi leke geldi sanirim yarin adet olucam...
Ben 22 Mart'ta kürtaj olmak zorunda kaldım ve onun üstüne iki kez adet gördüm ilk adetimde rahim duvarının hala kalın olduğunu söyledi doktorum cok şükür ikinci adetimde hiçbir sıkıntımın olmadığını söyledi kendimi anneliğe bukadar hazırlamışken Allah'ta tekrar nasip ederse anne olmak istiyorum ve isteyen herkes için dua ediyorum her aklıma geldiğinde ben bir ay daha beklicem ama beni de listenize eklerseniz sevinirAboooooov ne konusmussunuz yahuuu aramiza katılmak isteyenler olmuş arkadaşlar iki gun yokum seyehata çıkıyorum gelince ekleyebilirim anca listeye. Mezuniyet kinam vardi bende bebek falan yok o kadar oynadim hic bisey olmadı :))
30 olmak üzereyim.İmkansız diye düşünme vardır Allahın bir bildiği dua edelim. Yaş kaçtı bu arada? Bide mantarsa eğer tek sorun dert etme stres yaptıkça daha kötü olur. Bi süre sonra doğal yoldab olacaktır.
Hahah soganın standartı da mı varmıs kızEvde kaynatıp işe termosla falan götürsen olmaz mı?bitki çayı şeediyorum dersinayyy laf aramızda nefret ederim bitki çayı,o bu şu kürü vb sıvı şeylerden şurup bile içemem.kürcü arkadaşlara başarılar diliyorum...
Valla canım senin soğan kürü standartları aşmış.soğan kürü kadının içini tertemiz yapıyor.yani sonlara doğru bırakmak lazım ki döllenme varsa zarar gelmesin.maşş senin kuzu dayanıklı.senin küre rağmen geldi yane.
Senin iş havuz problemine döndü canım.altına bi de musluk koy bakalım kaç saate dolacakİ.Saraçoğlu nun sitesine göre yap canım.o adam bu işi bilir diyeceğim ama hakkaten matematiğinde bir sorun var bu adamın.
@Cigdem24 Hatta soğanı götür öğle yemeğinde masanın üstüne koy kafasına bir yumruk.bakanlara isterseniz cücüğünü paylaşabilirim, doğal antibiyotik bu dersinaralarda da soğan suyu içersin.hayır bi de şu açıdan düşün sevmediğin birileri varsa bi hohhhh yaparsın sana tövbe bi daha yaklaşamaz.
Töbeee deee kız.o nasıl dua
Yaw valla sal gitsin işte bacım.işin içinden çıkamayacaz yoksa.üstüne incir kürü yapmayı unutma.yımırtaların çatlaması için.
Gorumcem senede bir cıkarıyo ya herkes Öyle olacak sanıyoAn itibariyle mikmik olayı kapanmıştır benim için.tükendim artık görev gibi oldu,hiç çekilmiyor.ayaklarımı tepeye dikmekten de beyin kanaması geçiricem.tükkanı kapattım uzun süre
Bence sen o 3 tane yaptığın testi hediye paketi yapıp şom ağızlı görümcene yolla.nota da hani olmuyor du naberyazarsın.
Çok başarılı bir çalışma olmuş,takdir ettimgörümcen zamanı çabuk unutmuş desene.
Ben de öyle yaptım,aldım ağzımın payını.ama sen de haklısın canım.buradakileri görünce insanın ota poka test yapası geliyorfilmlerdeki gibi olması lazım.midemiz aniden bulanıyor,wc ye koşup öğürüyoruz sonra birden hatırlıyoruz Tanrım o da nesi günüm geçmiş ama yook buradakilerin bir dk aklından çıkmıyor.bata 9 gün kala test yapıyor şekil a örnek ben
Üzülme hayırlısı olsun insallahYine dayanamadım yine test yaptım ve tek çizgi((
Amin canım ne yapalım allah ol derse olur insallah bu ay da ramazan hayatta gün aşırı ilişki yaşayamam iki ay bitti benim icinÜzülme hayırlısı olsun insallah
Belki o zaman kafan rahatlar bi anda kendiliğinden olur bılemeyızAmin canım ne yapalım allah ol derse olur insallah bu ay da ramazan hayatta gün aşırı ilişki yaşayamam iki ay bitti benim icin
Yarın değil de ctesi sabah olursa garanti olur çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ya hem eşinin de sperminin kaliteli olması açısından yarın birlikte olmayın sabah da çok etkili oluyomuş zatenBugün çalıştım yumurtlama 2 gün sonra. Yarın yine yapmam lazım mı sizce?
Sıcak va tze yapılıp içilmesi lazımmış canım yine en iyisi akşam yemekten önce ve yatarken yapmakEvde kaynatıp işe termosla falan götürsen olmaz mı?bitki çayı şeediyorum dersinayyy laf aramızda nefret ederim bitki çayı,o bu şu kürü vb sıvı şeylerden şurup bile içemem.kürcü arkadaşlara başarılar diliyorum...
Valla canım senin soğan kürü standartları aşmış.soğan kürü kadının içini tertemiz yapıyor.yani sonlara doğru bırakmak lazım ki döllenme varsa zarar gelmesin.maşş senin kuzu dayanıklı.senin küre rağmen geldi yane.
Senin iş havuz problemine döndü canım.altına bi de musluk koy bakalım kaç saate dolacakİ.Saraçoğlu nun sitesine göre yap canım.o adam bu işi bilir diyeceğim ama hakkaten matematiğinde bir sorun var bu adamın.
@Cigdem24 Hatta soğanı götür öğle yemeğinde masanın üstüne koy kafasına bir yumruk.bakanlara isterseniz cücüğünü paylaşabilirim, doğal antibiyotik bu dersinaralarda da soğan suyu içersin.hayır bi de şu açıdan düşün sevmediğin birileri varsa bi hohhhh yaparsın sana tövbe bi daha yaklaşamaz.
Töbeee deee kız.o nasıl dua
Yaw valla sal gitsin işte bacım.işin içinden çıkamayacaz yoksa.üstüne incir kürü yapmayı unutma.yımırtaların çatlaması için.
Oh maşallah ne güzel. Sıkıntı yapma yine olur Allahın izniyle. İnşallah banada nasip eder Allahım30 olmak üzereyim.
İnsülin direnci + Pcos var başka da birşey yok. Hormonlarım falan temiz.
Ve zaten bir doğum um var. 6 yaşında oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?