- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
canım tebrik ederim maşallah allah sağlıkla kucağına versin inşallah.bu arada test yapmıştın ya sabah ilk idrara mı yapıyorsun ben öğlen yaptım negatif çıktı bata da 8 gün varBugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......
Aminn inşallah dün kanı anasağlığa vermiştim kanda çıkmadı idrarda birşeyler gözüküyor köyden gelince uğra yenileyelim dedi geç döllenmede olabilir sanırım..Rabbim herkeze nasip eylesincanım hayırlı uğurlu olsun Rabbim nasipetmiş ve kavuşmuşun meleğine Allah kucağına almayı da nasip etsinbizlere dua etmeyi unutma
Olmazsa ben de diğer aya ara vericem.mikmik peşinde koşamam sexten soğudum yeminleUmarım öyledir tatlım ama benim adetlerim akıntı ile başlar ve 4-5 güne sökülür. İnş hamileyizdir de kırmızılar gelmez. Eşlerimiz sevinçten göbek atarlar22 mayısta son bi idrar testi de yapıcam sonra bu işleri bırakacağım valla. Yoruldum artık
3 haziran canım5 Haziran. Senin?
Ayıptır söylemesi ama buradaki herkes çok samimi geliyor bana. Her gunu degerlenderdimBenim de öyle oldu bu ay 4 gün yogun akıntı oldu tan yumurtlama günü ve öncesi sıfır akinti
Umarım öyledir tatlım ama benim adetlerim akıntı ile başlar ve 4-5 güne sökülür. İnş hamileyizdir de kırmızılar gelmez. Eşlerimiz sevinçten göbek atarlar22 mayısta son bi idrar testi de yapıcam sonra bu işleri bırakacağım valla. Yoruldum artık
Saolasın canım darısı her isteyene...Rabisscyln canım hayırlı olsun tebrik ederim ancak benim anlamadığım bişey var.sağlık ocağında kanda negatif çıkmış ama idrarda var bişeyler demişler ya sağlık ocağında idrarda gebelik bakmak diye bir olay mı var?kiç duymadım da.
Canım sağlık ocağı ve tüm her yerde kanda gebeliğe bakılıyor.benim merak ettiğim idrarda gebelik bakılıyor mu?yeni bişey mi bu?hiç duymadım da öğrenmek istedim.Saolasın canım darısı her isteyene...
Evet sağlık ocağında da gebeliğe bakılıyor
Bende ilkkez idrarda baktırıyorum doktor idrardada bakalım demiştiCanım sağlık ocağı ve tüm her yerde kanda gebeliğe bakılıyor.benim merak ettiğim idrarda gebelik bakılıyor mu?yeni bişey mi bu?hiç duymadım da öğrenmek istedim.
Olmazsa ben de diğer aya ara vericem.mikmik peşinde koşamam sexten soğudum yeminle[/QUOTE
Bizim Aile hekimi de hem kan da hem idrarda bakıyorCanım sağlık ocağı ve tüm her yerde kanda gebeliğe bakılıyor.benim merak ettiğim idrarda gebelik bakılıyor mu?yeni bişey mi bu?hiç duymadım da öğrenmek istedim.
Bende ilkkez idrarda baktırıyorum doktor idrardada bakalım demişti
Anladım canım teşekkürler.şaşkınım ama ilk defa duydum.burda hiç yapılmıyor ya da bana söylemedi drBizim Aile hekimi de hem kan da hem idrarda bakıyor
Bende idrarı bilmiyodum doktorum söyledi gwnwldw sormadanda söylemiyolarAnladım canım teşekkürler.şaşkınım ama ilk defa duydum.burda hiç yapılmıyor ya da bana söylemedi dr
Ben tahlil yaptırmadan takvim koymaya korktumBende idrarı bilmiyodum doktorum söyledi gwnwldw sormadanda söylemiyolar
Esin ıcecek Ilıskıden 2 saat onceKizlar turk kahvesi spermleri hareketlendiriyormus bilginiz var mi?
Bizde gunde 1 fincan içsek sakincasi olur mu?
Bize bi sakincasi olur mu peki 1 tane icsekEsin ıcecek Ilıskıden 2 saat once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?