Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......
canım tebrik ederim maşallah allah sağlıkla kucağına versin inşallah.bu arada test yapmıştın ya sabah ilk idrara mı yapıyorsun ben öğlen yaptım negatif çıktı bata da 8 gün var

canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim nasipetmiş ve kavuşmuşun meleğine Allah kucağına almayı da nasip etsin bizlere dua etmeyi unutma
Aminn inşallah dün kanı anasağlığa vermiştim kanda çıkmadı idrarda birşeyler gözüküyor köyden gelince uğra yenileyelim dedi geç döllenmede olabilir sanırım..Rabbim herkeze nasip eylesin

Olmazsa ben de diğer aya ara vericem.mikmik peşinde koşamam sexten soğudum yeminle

Rabisscyln canım hayırlı olsun tebrik ederim ancak benim anlamadığım bişey var.sağlık ocağında kanda negatif çıkmış ama idrarda var bişeyler demişler ya sağlık ocağında idrarda gebelik bakmak diye bir olay mı var?kiç duymadım da.

Benim de öyle oldu bu ay 4 gün yogun akıntı oldu tan yumurtlama günü ve öncesi sıfır akinti
Ayıptır söylemesi ama buradaki herkes çok samimi geliyor bana. Her gunu degerlenderdim artık ne olacak bilmiyorum yarın da tatil yapcam kendime artık her gün banyo yapmak yordu bakalım ne olcak

ben de son bi test aldım ama yapmaya korkuyorum adet olmazsam bekliycem inat ettim bir kaç gün :))

Saolasın canım darısı her isteyene...

Evet sağlık ocağında da gebeliğe bakılıyor

Saolasın canım darısı her isteyene...

Evet sağlık ocağında da gebeliğe bakılıyor
Canım sağlık ocağı ve tüm her yerde kanda gebeliğe bakılıyor.benim merak ettiğim idrarda gebelik bakılıyor mu?yeni bişey mi bu?hiç duymadım da öğrenmek istedim.

Canım sağlık ocağı ve tüm her yerde kanda gebeliğe bakılıyor.benim merak ettiğim idrarda gebelik bakılıyor mu?yeni bişey mi bu?hiç duymadım da öğrenmek istedim.
Bende ilkkez idrarda baktırıyorum doktor idrardada bakalım demişti

Bat 18 mayıs. Normalde adet tarihine yakın koyu renkli akıntılar olur ama bu ay yok... Test yapmak için en az 1 2 gün geçsin diyorum, belki de yarın adet olucam kimbilir..

Sürekli mıdem bulanıyo her kokudan daha sımdıden boyle sonra napacm ben acaba

Kizlar turk kahvesi spermleri hareketlendiriyormus bilginiz var mi?
Bizde gunde 1 fincan içsek sakincasi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…